Міжнародний конкурс Lego Technician

За словами автора:

Я вирішив поділитися своїм хобі.
Я, сімейний чоловік в гаражі не встигнути зникнути, а руки офісного працівника повністю атрофуються.

В цілому я вирішив «підготовити сина до техніки» на дизайнеру. Чому в лапках, бо виявилося, що я не відіграю себе як дитину.

Подрібнювач різних шин і дисків, підвісні важелі, редуктори, кардани, диференціали - все це було в 90-ті, хоча це сталося трохи дорого. Однак прогрес ще не стоїть - тепер існує купу різних електромереж: пульти, двигуни різних типів, servos, ресивери ... Це те, що було так не вистачає в дитинстві, точніше це було, але не в дизайнерах - прийшли підібрати іграшки і як прикріпити до дизайнера. Більшість часу, це погано.

Рік і половина тому я почав купувати Legos знову. Зібравши одну модель згідно з інструкціями, щоб говорити, прогрівшись, він відразу почав створювати на великому масштабі.
Приймальня з izhevsk.ru

Toyota Prado, 150 корпус. передача на замовлення (далі читати - зрозуміти)
Розміри: 67х31х29 см, вага 2480 г.
Ваги 1: 9.5

Тип:
1. каркасна структура
2. передня незалежна підвіска, задня залежна підвіска (розрізний міст)
3. Робоча керма (керівництво)
4. передні сидіння рухаються і змінюють нахил спини, задні ковзання в частинах / повністю / тільки підлокітник як в реальності
5. Відкрийте всі дверні прокладки і витяжку, як на цій моделі, включаючи окремо скляні дверні стовбури
6. Ручна 5-ступінчаста коробка передач + задня передача
7. Двигун V6, підключений до передачі через редуктор - поршневі рухи при поході автомобіля
8. Система постійного приводу з можливістю відключення переднього осі. Відключення / з'єднання важеля з салону
9. блокування міжвісного диференціального важеля з кабіни
10. блокування заднього диференціального важеля з кабіни
Не вписався.

Додано до [mergetime]1358271625[/mergetime]

Додано до [mergetime]1358271643[/mergetime]
Ми працюємо на посиланнях нижче (обов'язково див. Toyota Prado 150 і Vidos до неї).

Веб-сайт: www.youtube.com/user/ek ...iew.com
www.doublebrick.ru/all_mocs/rm8
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Додано до [mergetime]1358271659[/mergetime]
Давайте перейдемо.

На даний момент я приймаю участь у фіналі Міжнародного конкурсу Lego Technician як представник ОНЛАЙ з Росії та СНД. Модель переможця конкурсу буде видана компанією Lego і буде проходити на продаж з ексклюзивним виданням Limited, встановленим 01.08.2013!

...

Додано до [mergetime]1358271722[/mergetime]
Моя модель є креветкою на основі м'язової машини. Модель має
-привод з повним приводом,
- два поворотні / керовані осі,
-бридж з тривалим підвісом,
Моторований лебідь здатний піднімати автомобіль вертикально
- робочі фари.

Не існує диференціалів, сходження. Все дистанційно кероване.

Додано до [mergetime]1358271752[/mergetime]

Додано до [mergetime]1358271775[/mergetime]

Р

На даний момент я збираюся до другого місця і щоб виграти мені потрібно перемогти голоси мого супротивника (поліцейський, як переможений з важким рухомим тілом) по 22 січня!

Я не приховує мету цього посту – потрібна ваша допомога, твій голос. Якщо вам подобається моя модель, будь ласка, візьміть 2-3 хвилини, щоб голосувати за неї на сайті. Мені потрібно багато голосів - Я повинен зловити з зазором 150 голосів і продовжувати тримати чемпіонат.

Для голосування необхідно зареєструватися на сайті (підписатися праворуч) за посиланням нижче. Реєстрація швидко – 1-2 хвилини. ВАЖЛИВО при заповненні анкети: після дати народження натисніть кнопку «підтвердити день народження», електронну пошту, щоб вказати реальний. Не потрібно чекати листа на пост, діяльність облікового запису не потрібна. Після заповнення анкети ви можете негайно перейти до голосування.

Будь ласка, не проголосуйте багаторазово, особливо з тієї ж IP-адреси та невідповідних поштових скриньок! Я хочу бути чесною.

Полювання – Натисніть на іконку LIKE під фото моєї моделі.

technic.us.lego.com/en-us/Campaign/Finalists.aspx

Поцілунки, це означає багато для мене!
Ми працюємо!

Дякуємо!

Додано до [mergetime]1358271831[/mergetime]
Всі

Додано до [mergetime]1358271946[/mergetime]
Цей хлопець був на телевізорі.

Джерело: