Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Французький пілот просить громадянам Росії

Після того, як Герард Депардієв отримав російський паспорт, його співвітчизник, відомий балоніст Xavier Faure також побажав стати громадянином РФ.

Іноземець подав документи в FMS і оселився в невеликому містечку Пермської області.

Підвищені податки та численні ліцензії виштовхнули балоніст Xavier Fore для зміни провінції Шампанське до міста Кунгур. Іноземець вважає, що Росія має більш простий і більш демократичний закон для комфортного життя і не шкодує від Франції.

Минулого літа, 36-річна хавера Фауре з французького міста Реймс відвідав Кунгур на фестивалі аеронавтики. Про це заявив, що він хотів залишитися тут і попросить російського громадянства.

Іноземець вже подав документи про отримання російського паспорта.

«Я зацікавився історією і культурою Росії з дитинства, в коледжі я навчився росіянам», - пояснив Xavier Faure. Я не потребує перекладача, я швидко знайшла спільну мову з місцевими

Прибуваючи в Кунгурі, французькому влаштували вперше в гуртожитку художнього коледжу. Він живе скромно, з крісантами і жаростими ніжками, він перейшов на пюре картоплі і гречану кашу. Більшість всіх, Xavier любить копати разом з друзями, чиї дружини лікують його тортами і краватками.

«Я варю, як і всі інші, на загальній кухні, у мене є свій власний горщик, зробивши суп в ньому», - розповідає про свою квартиру. Коли я був студентом, я жив в одному гуртожитку, але тільки в Франції. Я прийшов до Росії за свободу. Я теж впала в любов.

У Kungur, Monsieur Faure вже розпочато надання французьким урокам на місцевій гімназії, але це, швидше за все, тимчасова робота. Для роботи вчителя в Пермі запрошують новий російський француженець.

Найголовніше для Xavier є те, що він може літати свою улюблену повітряну куля до тих пір, поки він хоче. У Франції бюрократія дуже «сильна». Для того, щоб літати, необхідно постійно отримувати безлімітні сертифікати і ліцензії. У Росії пілот впевнений, за яким 680 годин польоту, небо більш доступний.

Запобігання

Джерело: