Французький пілот просить громадянам Росії

Після того, як Герард Депардієв отримав російський паспорт, його співвітчизник, відомий балоніст Xavier Faure також побажав стати громадянином РФ.

Іноземець подав документи в FMS і оселився в невеликому містечку Пермської області.

Підвищені податки та численні ліцензії виштовхнули балоніст Xavier Fore для зміни провінції Шампанське до міста Кунгур. Іноземець вважає, що Росія має більш простий і більш демократичний закон для комфортного життя і не шкодує від Франції.

Минулого літа, 36-річна хавера Фауре з французького міста Реймс відвідав Кунгур на фестивалі аеронавтики. Про це заявив, що він хотів залишитися тут і попросить російського громадянства.

Іноземець вже подав документи про отримання російського паспорта.

«Я зацікавився історією і культурою Росії з дитинства, в коледжі я навчився росіянам», - пояснив Xavier Faure. Я не потребує перекладача, я швидко знайшла спільну мову з місцевими

Прибуваючи в Кунгурі, французькому влаштували вперше в гуртожитку художнього коледжу. Він живе скромно, з крісантами і жаростими ніжками, він перейшов на пюре картоплі і гречану кашу. Більшість всіх, Xavier любить копати разом з друзями, чиї дружини лікують його тортами і краватками.

«Я варю, як і всі інші, на загальній кухні, у мене є свій власний горщик, зробивши суп в ньому», - розповідає про свою квартиру. Коли я був студентом, я жив в одному гуртожитку, але тільки в Франції. Я прийшов до Росії за свободу. Я теж впала в любов.

У Kungur, Monsieur Faure вже розпочато надання французьким урокам на місцевій гімназії, але це, швидше за все, тимчасова робота. Для роботи вчителя в Пермі запрошують новий російський француженець.

Найголовніше для Xavier є те, що він може літати свою улюблену повітряну куля до тих пір, поки він хоче. У Франції бюрократія дуже «сильна». Для того, щоб літати, необхідно постійно отримувати безлімітні сертифікати і ліцензії. У Росії пілот впевнений, за яким 680 годин польоту, небо більш доступний.

Запобігання

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное