Наша на Кубі

Фото наших автомобілів на Кубі
з!

1. 130-й конвертер для транспорту хрещення

2. на тлі типового колоніального розвитку старого міста.

р.

3. ГАЗ 2410 увечері Тринідад.

4. одинадцятий з вітальними номерами)

5. Умань Гавана - розтяг на підставі одинадцяти.

6. Зверніть увагу на російський прапор на першому машині.

7. Про нас Ряд наших. Так, і Газель, теж, що я дивився... (Хавана)

р.

8. У Включаючи повністю свіжі доступні. (Хавана)

9. Навігація Що здивувало мене ще більше було сімейство 10 ВАЗ і Калинас. Не багато з них, але я бачив кілька.

р.

10. Класична класика на цей фон більш очікувана. Але, звичайно, наймасштабніша радянська земля - УАЗ і НІВ. Остання з якоїсь причини ніколи не потрапила в лінзу.

11. UAZ-водовоз

182502 Р

12. Причіп УАЗ.

13.00 р. І ось краса - і "тадпол", і 469th ... і типовий кубиновий мікроавтобус :.

14. лофа є правоохоронним органом. Звичайна окупація кубинської поліції є мирним зв'язком, не бійцями злочину.

15.00 р. Виробник. І його колега ЗІЛ-131. (в горах між Тринідадом і Санта Клара)

16.00 р. Кубанський водій 131ст.

3250Р. 3700Р.

17. ЗІЛ-130 - типова картина на кубинській дорозі

18 років Друга найпопулярніша радянська вантажівка на Кубі, цілком очікувана - ГАЗ-53 (Санта Клара).

19.00 р. Третій найпопулярніший ZIL-131 (Pinar Del Rio)

61362

20. Є також 157 і 164 ЗІЛ.

21. майже екзотичний автомобіль.

22. ГАЗ-66 також доступний.

23. Різні МАЗ є загальними ... і приходять через нові — очевидно, диктаторські режими все ще дуже дружні

24. Ще один МАЗ в ньому. До речі, мазі набагато більш широко представлені у вигляді інших транспортних засобів.

25. Мінський автобус на вулицях Гавани. Зверніть увагу на відновлення, що відбувається зліва. Як вона на Кубані - переросла з рослинним розжарюванням. Eternal maniac ...

26. Куба дуже доброзичлива з соціалістичним Китайом. Багато китайських автомобілів і туристичних автобусів з Китаю. Трансгавіота. Ми фольги, назва була веселою.

27. Проведення інших транспортних засобів: Іж Юпітер-5.

28. "GI" у дворі "політична естанція"

Джерело: