732
Наша на Кубі
Фото наших автомобілів на Кубі
з!
1. 130-й конвертер для транспорту хрещення
2. на тлі типового колоніального розвитку старого міста.
р.
3. ГАЗ 2410 увечері Тринідад.
4. одинадцятий з вітальними номерами)
5. Умань Гавана - розтяг на підставі одинадцяти.
6. Зверніть увагу на російський прапор на першому машині.
7. Про нас Ряд наших. Так, і Газель, теж, що я дивився... (Хавана)
р.
8. У Включаючи повністю свіжі доступні. (Хавана)
9. Навігація Що здивувало мене ще більше було сімейство 10 ВАЗ і Калинас. Не багато з них, але я бачив кілька.
р.
10. Класична класика на цей фон більш очікувана. Але, звичайно, наймасштабніша радянська земля - УАЗ і НІВ. Остання з якоїсь причини ніколи не потрапила в лінзу.
11. UAZ-водовоз
182502 Р
12. Причіп УАЗ.
13.00 р. І ось краса - і "тадпол", і 469th ... і типовий кубиновий мікроавтобус :.
14. лофа є правоохоронним органом. Звичайна окупація кубинської поліції є мирним зв'язком, не бійцями злочину.
15.00 р. Виробник. І його колега ЗІЛ-131. (в горах між Тринідадом і Санта Клара)
16.00 р. Кубанський водій 131ст.
3250Р. 3700Р.
17. ЗІЛ-130 - типова картина на кубинській дорозі
18 років Друга найпопулярніша радянська вантажівка на Кубі, цілком очікувана - ГАЗ-53 (Санта Клара).
19.00 р. Третій найпопулярніший ZIL-131 (Pinar Del Rio)
61362
20. Є також 157 і 164 ЗІЛ.
21. майже екзотичний автомобіль.
22. ГАЗ-66 також доступний.
23. Різні МАЗ є загальними ... і приходять через нові — очевидно, диктаторські режими все ще дуже дружні
24. Ще один МАЗ в ньому. До речі, мазі набагато більш широко представлені у вигляді інших транспортних засобів.
25. Мінський автобус на вулицях Гавани. Зверніть увагу на відновлення, що відбувається зліва. Як вона на Кубані - переросла з рослинним розжарюванням. Eternal maniac ...
26. Куба дуже доброзичлива з соціалістичним Китайом. Багато китайських автомобілів і туристичних автобусів з Китаю. Трансгавіота. Ми фольги, назва була веселою.
27. Проведення інших транспортних засобів: Іж Юпітер-5.
28. "GI" у дворі "політична естанція"
Джерело:
з!
1. 130-й конвертер для транспорту хрещення
2. на тлі типового колоніального розвитку старого міста.
р.
3. ГАЗ 2410 увечері Тринідад.
4. одинадцятий з вітальними номерами)
5. Умань Гавана - розтяг на підставі одинадцяти.
6. Зверніть увагу на російський прапор на першому машині.
7. Про нас Ряд наших. Так, і Газель, теж, що я дивився... (Хавана)
р.
8. У Включаючи повністю свіжі доступні. (Хавана)
9. Навігація Що здивувало мене ще більше було сімейство 10 ВАЗ і Калинас. Не багато з них, але я бачив кілька.
р.
10. Класична класика на цей фон більш очікувана. Але, звичайно, наймасштабніша радянська земля - УАЗ і НІВ. Остання з якоїсь причини ніколи не потрапила в лінзу.
11. UAZ-водовоз
182502 Р
12. Причіп УАЗ.
13.00 р. І ось краса - і "тадпол", і 469th ... і типовий кубиновий мікроавтобус :.
14. лофа є правоохоронним органом. Звичайна окупація кубинської поліції є мирним зв'язком, не бійцями злочину.
15.00 р. Виробник. І його колега ЗІЛ-131. (в горах між Тринідадом і Санта Клара)
16.00 р. Кубанський водій 131ст.
3250Р. 3700Р.
17. ЗІЛ-130 - типова картина на кубинській дорозі
18 років Друга найпопулярніша радянська вантажівка на Кубі, цілком очікувана - ГАЗ-53 (Санта Клара).
19.00 р. Третій найпопулярніший ZIL-131 (Pinar Del Rio)
61362
20. Є також 157 і 164 ЗІЛ.
21. майже екзотичний автомобіль.
22. ГАЗ-66 також доступний.
23. Різні МАЗ є загальними ... і приходять через нові — очевидно, диктаторські режими все ще дуже дружні
24. Ще один МАЗ в ньому. До речі, мазі набагато більш широко представлені у вигляді інших транспортних засобів.
25. Мінський автобус на вулицях Гавани. Зверніть увагу на відновлення, що відбувається зліва. Як вона на Кубані - переросла з рослинним розжарюванням. Eternal maniac ...
26. Куба дуже доброзичлива з соціалістичним Китайом. Багато китайських автомобілів і туристичних автобусів з Китаю. Трансгавіота. Ми фольги, назва була веселою.
27. Проведення інших транспортних засобів: Іж Юпітер-5.
28. "GI" у дворі "політична естанція"
Джерело: