Рудий

Я почула цю історію як дитину, і щоб дізнатися, чи пам'ятаєте те, що час це було, досить уявити, що на пологах вони хотіли б зателефонувати мені Нікіта. Але з того, як поп був названий Сергієм, всі мої близькі сільські родичі, податкові Хрущовом на яблуні, фруктові кущі, і всі худоби, від невеликих до роги, сильно проти цього. І грошима мене Віталія. Дует говорить про те, що він був священиком ім'я. Далі ми звикли до неї.

Літо 1944, Білорусь. Через спалене село, ступаючи на підборах адвансій армії, з'явився акумулятор MZA. Акумулятор серйозний і заслужений. 37-мм протиповітряних гармат * провів найбільш небезпечний діапазон висоти -2.0 - 3.0 км і надійно покривається переправами, станціями і аеродромами від Fokker-190 до Yunkes-88. Месеров, і особливо Лаптеснікі, що рік майже пішов.

Коротка зупинка на руїнах с. Велике спасибі Богу благословленості. Час досить важко підібрати флаки і перемочити тканини. Єдина жива душа прокидається на сонці на залишках згортого колоди.

І що душа була червоним кошеням. Люди, які померли довго, або пішли в Полісся, від sin.
Старий сержант, курить сигар, подивився на кошеня тривалий час, а потім приймав його і кладемо на опромінення. Він захопив решту вечері, названий кішка Червоний і оголосив його сьомий бій обчислення. З натяком майбутньої слави мишки знищувача та інших обов'язків у місцях розташування, а особливо у викопах.

Молодь може бути нешкідливим, безшумний лейтенант теж не розумів, тому Рижик приймав на акумулятор. На зиму він виріс у здоровому червоному кішці з скромним, переконливим і чесний білоруським характером, який виніс всіх бійців.

Під час рейдів ворожого літака руда зникла, невідомо де і з'явилися лише коли гармати були змащені. У той же час, особливо цінна риса була відзначена для кота, за непорозуміння якого офіцер зв'язку полку отримав у обличчя, який спробував почистити тварину, яка була заплутана під ногами.

І ця особливість була помічена нашим п'ятдесят офіцером - половина хвилини до рейду (і перед виїздом). У напрямку з якого з'являться ворожі літаки. Все вийшло так, щоб будинок був помилково або навмисно бомбований німецькою авіацією. Він пам'ятав звук смерті назавжди.

Цей килим оцінив весь акумулятор. Ефективність перенапруги ворожих нападів виросла за наказом величини, як і була репутація Червоного. Під час війни не сталося нікому, щоб відправити інспектор операційного блоку для чистоти комірів і зеленості трави, з цієї причини Рижик жив до 45 квітня, до його високої години.

Наприкінці квітня акумулятор відпочиває. Я не пам'ятаю, і це не важливо. Війна загинула і прийшла до кінця. За останні Краути в повітрі був реальним полюванням, тому акумулятор MZA повітряний захист просто насолоджувався весняним сонцем і Рижик відверто втрачаючи на масу в свіжому повітрі, виключаючи юридичний час їжі.
Але зараз, а через секунди, а руді прокидаються, дають вовну на кінці, вимагає уваги і вирощує нестерпно строго на схід. Це неймовірна ситуація, тому що на Сході Москва та інші задні, але люди подаються і довіряють інстинкт самозбереження. 37-міліметр може бути введений в бойову позицію з кампанії 25-30 секунд. І в цьому статичному випадку - в 5-6 секунд.
Стійкість, стовбури, просто в разі загострення на схід. Чекати.

З димною сливою з'являється гавка. За нею висить, на мінімальній відстані - FW-190. У подвійній чергі і Фокер, без зайвих рухів, застрягають в грунт 500-700 метрів від наших позицій.

Захар Беркут на повороті з крила до крила і вирушають до землі, добре, тут всі бази розташовані близько - 10-15 км.

На наступний день ми зустрілися з друзями. Автомобіль, пов'язаний з гостями приїхали і привозили пілота - груди в замовлення, плутаний вигляд і вафель з подарунками. Він говорить на обличчі, хто я вдячний? Сайс - як ви знаєте, що мені потрібна допомога так швидко? Я, щоб бути впевненим. Я приніс вам випадок сигарети, льод і подарунки.

Ми не сказали на руді - спасибі йому! Проводиться пілот, вважає, що він грає. І добрий офіцер розповідає про довгу версію історії, ви вже прочитали його.

До свого кредиту, наступного дня пілот повернувся з двома кгми свіжої печінки на Червоний. І він не був довший, лікуючи кішка, бджільництво і подяку. Фат.
Він тонкий.

Демобілізований, Петті офіцер прийняв Червону з ним. Це означає, що в Білорусі і зараз працюють різнокольорові нащадки VHF радар. Це
Домробітниця з сім'ї.

Я не вірю, що пілот приніс лише 2 кг яловичої печінки. Моя дід, Максим Вікторович, воювала в IL-2. Він сказав, що крім печінки довелося довести спирт три або чотири мінімальні і сигарети.

* (ГРАУ індекс - 52-П-167) - радянська антиповітряна гармата під час Великої Вітчизняної війни. На основі шведського пістолета 40мм. Головний дизайнер - М. Н. Логінов. У великомасштабному виробництві запроваджено перший радянський автоматичний антиповітряний пістолет. На базі 61-К було створено сім’ю суднових гармат, встановлених на першому радянському серійному самохідному антиповітряних системах на ЗСУ-37. 37-мм протиповітряних гармат 61-K активно використовувався протягом Великої Вітчизняної війни, тривалий час перебували в обслуговуванні з радянською армією. На додаток до боротьби з атакою літака, винищувачів та дайв-бомерів, 61-К також використовувався як антитанкова зброя в 1941 році. У післявоєнний період багато гармати були доставлені за кордон і в складі іноземних армій взяли участь у різних поствоєнних конфліктах. У зв'язку з панеями багатьох країн 61-K все ще в сервісі сьогодні.

浜у 涓 蹇

Джерело: