691
«Реставрація локонів»
На роботі, відсортувавши всі необхідні і непотрібні шматки. В результаті я прийшов на стіну годинник "Арроу". Я вирішив відродити їх і використовувати їх як призначення. Я прочитав тут TramvainyHam.
годинник був в пилу, протертий його. Ось як вони з'явилися до мене:
Назад:
Я вирішив зняти його і видалити кадр. Маленькі коги і горіхи були в пилу, фарбі, вапно ... (4 коги до боків)
Механізм, який встановлює стріли в русі. (Я думав, що його легко видалити, це було не достатньо просто, щоб відкрутити 4 горіхи.) У пагонах не дайте демонтувати.
З часом розібралися. Всі частини годинника були вимиті, які не змивали, Я пішов на годинниковий магазин, побігти очі через вікна. Я знайшов механізми з різними параметрами. Я вибрав це:
З діаметром години рука і хвилини рука не вписала нового механізму, було прийнято рішення купити невеликі дрилі, щоб зробити руки в порядку. Ось вони:
Зняти механізм, набрати і стріли в одну цілу:
Перевірити його. День стояв. Точність.
Після цього позитивного моменту було прийнято рішення про поліпшення каркасу годинника. Я хотів освіжити сірі. Чистка обіду з шкірою до металу:
В результаті після пари годин «фрикаційних» поверхонь:
Детальніше:
Далі для грунтовно-фарбового фарбування і т.д., перемішують таку несутність:
Прогулянка по машинному магазині, я вибрав найдешевший грунт сірого кольору.
Я хотів поставити на балкон, і там 10. Не добре.
Оскільки населення квартири негативно про похилих запахів. Я заблокував себе в туалеті і виклав все необхідне:
Я просушу на добу. Результатом стала матова сіра поверхня:
Детальніше:
Колір фарби вибрав синій. Яскравий, насичений у порівнянні з сірим рідним кольором. Я мав малювати 2 рази, так як не всі місця були пофарбовані рівномірно.
Потім в два шари пропускають акриловий лак з банки. Після дня висихати.
р.
Придбалий яскравий колір, блиск. Поки лак був закріплений на облямівці. Питання, що виникло про скло, так як його закопують на діалі. Розчин полягає в натисканні склянки проти діалі. Подушка між склом і праскою подається ущільнювачем для дверей. Наріжте його, приклеївши її на 4 сторони, і це робиться.
Скло вже на діалі перед завершальним складанням:
Наступного дня вони поспішали на роботу:
Остаточний результат не те, що добре, але милий.
Додано до [mergetime]1358418923[/mergetime]
Останні фотографії! За годинниками. Вирощування легко піддається новому механізму, вони алюмінієві.
Для роботи використовується: викрутка, ножовий інструмент, наждачний папір, свердло і свердло, клей ПВА, відповідні коробки, картон, багато іншого корисного паперу у вигляді газет, грунтовка автомобіля, фарба синій мобільний автомобіль, акриловий лак в бані, дверний ущільнювач.
P.S. Ви можете кинути камені, тапочки, снуди тощо.
Джерело:
годинник був в пилу, протертий його. Ось як вони з'явилися до мене:
Назад:
Я вирішив зняти його і видалити кадр. Маленькі коги і горіхи були в пилу, фарбі, вапно ... (4 коги до боків)
Механізм, який встановлює стріли в русі. (Я думав, що його легко видалити, це було не достатньо просто, щоб відкрутити 4 горіхи.) У пагонах не дайте демонтувати.
З часом розібралися. Всі частини годинника були вимиті, які не змивали, Я пішов на годинниковий магазин, побігти очі через вікна. Я знайшов механізми з різними параметрами. Я вибрав це:
З діаметром години рука і хвилини рука не вписала нового механізму, було прийнято рішення купити невеликі дрилі, щоб зробити руки в порядку. Ось вони:
Зняти механізм, набрати і стріли в одну цілу:
Перевірити його. День стояв. Точність.
Після цього позитивного моменту було прийнято рішення про поліпшення каркасу годинника. Я хотів освіжити сірі. Чистка обіду з шкірою до металу:
В результаті після пари годин «фрикаційних» поверхонь:
Детальніше:
Далі для грунтовно-фарбового фарбування і т.д., перемішують таку несутність:
Прогулянка по машинному магазині, я вибрав найдешевший грунт сірого кольору.
Я хотів поставити на балкон, і там 10. Не добре.
Оскільки населення квартири негативно про похилих запахів. Я заблокував себе в туалеті і виклав все необхідне:
Я просушу на добу. Результатом стала матова сіра поверхня:
Детальніше:
Колір фарби вибрав синій. Яскравий, насичений у порівнянні з сірим рідним кольором. Я мав малювати 2 рази, так як не всі місця були пофарбовані рівномірно.
Потім в два шари пропускають акриловий лак з банки. Після дня висихати.
р.
Придбалий яскравий колір, блиск. Поки лак був закріплений на облямівці. Питання, що виникло про скло, так як його закопують на діалі. Розчин полягає в натисканні склянки проти діалі. Подушка між склом і праскою подається ущільнювачем для дверей. Наріжте його, приклеївши її на 4 сторони, і це робиться.
Скло вже на діалі перед завершальним складанням:
Наступного дня вони поспішали на роботу:
Остаточний результат не те, що добре, але милий.
Додано до [mergetime]1358418923[/mergetime]
Останні фотографії! За годинниками. Вирощування легко піддається новому механізму, вони алюмінієві.
Для роботи використовується: викрутка, ножовий інструмент, наждачний папір, свердло і свердло, клей ПВА, відповідні коробки, картон, багато іншого корисного паперу у вигляді газет, грунтовка автомобіля, фарба синій мобільний автомобіль, акриловий лак в бані, дверний ущільнювач.
P.S. Ви можете кинути камені, тапочки, снуди тощо.
Джерело: