Покинув провідника, який викинув студента

Міністерством внутрішніх справ не знайдено доказів злочинності в діях провідника, який проштовхував 9-річного хлопчика з автобуса для небайдужого перевезення шкільного рюкзака.
Поліцейський кіров знайшов безневинний провідник автобуса, опустив 9-річний гімназій в середині вулиці в 30-градусний мороз. Жінки попросили хлопчика платити за великий рюкзак, пояснивши, що рюкзак був ручної поклажі.

Згідно з студентом, інцидент відбувся 21 грудня в автобусному бренді NEFAZ white. Тепер батько хлопчика вставляє оголошення на Кірові надії про пошук свідків злочину.

9-річної студентки міської гімназії Всеволод Ашихмін отримав під гарячою рукою диригента, коли він не міг платити за багаж за запитом квитка.

Жінки вимагали від мене 15 рублів за важкий рюкзак, – тримаючи спини, говорить Сева. Після того, як я відмовився платити, вона відштовхнула мене з автобуса зі спини вперед і я впав.

Поліція звернула 39-річний батько пораненого хлопчика Сергія Ашіміна. Після слухання історії сина, людина відразу ж написав заяву до правоохоронних органів.

«Заява батька дитини прийнята, факт розгляду справи», - прокоментувала Міністерство внутрішніх справ Кіровоградської області. У зв'язку з відсутністю кримінальної справи поліцейські вирішили відмовитися від ініціювання кримінальної справи.

9-річний Сева, крім сильного рубця, отримала серйозну хворобу. Після того, як витратили більше двох годин, не чекаючи наступного автобуса, хлопчик зловив холод.

«Учні діагностували нас з двостороннім отитом», – каже батько хлопчика. Я буду боротися до кінця, щоб знайти цей провідник і покарати його.

Не вдалося досягти справедливості в поліції, батько пораненого хлопчика пішов з заявою на прокуратуру.

Дослідження матеріалів поліцейської перевірки на цьому факті показали, що вона не була виконана в повному обсязі. Тепер цей матеріал був скасований рішенням прокурора як незаконним і спрямований на додаткову перевірку, прокоментував Антон Клесченок, заступник прокурора Первомайського району Кірова.

Прокуратура шукає жінку, яка працювала на автобусі, який день. Якщо доведено провину провідника, працівник вантажоперевезеного підприємства стикається до 5 років в тюрмі.

У вантажно-транспортному підприємстві Кірово було затримано інциденту, який відбувався з дитиною через несправність свого працівника.

«Всі наші автобуси перевірили, авто з номером 6 в кінці кімнати на 46-му маршруті, ми не маємо», - сказав Олексій-Авто.

Джерело: