A 9000km довгий велосипед весілля

Пост буде дуже довго. Так терпіння рад і терпіння знову.
Тут буде багато фотографій і тексту.
У середині вересня одна з місцевих сайтів в місті розповіла про молодят, які пішли на незвичайну весільну подорож.
Зараз я бачив продовження цієї подорожі, вже покрили 8 тис. кілометрів. Почнемо з початку і продовжуємо ...

По дорозі Казахстан, а потім Китай. Про таку весільну подорож Артур і Ніна мріяли 2 роки. Весь цей час молодят заощаджували гроші, навчаючи картки, отримувати візи, придбання обладнання. Закінчивши навчання і відіграли весілля 7 серпня, пара вирішила, що остаточно перетворилася мрія в реальність.

Що стосується весілля, то вона була дуже незвичайна для хлопців - наречена і наречена, а також гостей в реєстрі офіс пішли на двохколісних «гори».

В'єтнам, Лаос, Камбоджа та інші країни. У цей час вони зробили хороші друзі, які з радістю познайомляться з молодятами в Nha Trang.

І так вони опинилися на своєму шляху...
Під час подорожі молоді стикаються різні труднощі. Близько 5-6 п.м., хлопці починають шукати місце для сну, запалити вогонь і зібрати намет. Велика проблема, згідно з мандрівників, стала звичайним мишей, який постійно живить свої поставки. На мандрівників вже постраждали від дрібних гризунів, а численні патчі були патчовані на мандрівників.

Однак такі труднощі тільки загартовані характером молоді. Вони пам'ятають всі неприємні моменти тільки з посміханням і позитивним ставленням і готові рухатися будь-які гори.

до Ми зацікавили спорт, екстремально. Я хочу диверсифікувати своє життя, так що є щось, щоб розповісти мої онуки, Ніна говорить. І я думаю в сім'ях, як наші, діти народжуються, які хочуть щось.

Тепер прискорювачі на велосипедах показують 850 кілометрів, за плечима - десятий шлях, але враження від поїздки вже багато. Уральські гори, захоплюючи прекрасне видовище.

У Бузулюку приєдналися до свого друга Нікіта. Він був позбавлений свого велосипеда всього за два місяці тому, тому він визнав, що подорож не було легко.

Хлопці планують приїхати до В'єтнаму тільки за січень. Однак, як говорить сама молодят, дорога буде долати ходьбою, а в їх випадку – подорожуючим.

І так... 4 місяці. Тоді мало хто вірив у успіх велосипедної поїздки на маршруті Татаркан - Казахстан - Китай - Вьетнам. Але після 4 місяців молодят все ще продовжують свою подорож, тепер вони в Китаї. Нижче ми представляємо вилучення з звітів Артура та Ніни Сагабутдінова про свою подорож (пунктуація, заклинання та стиль авторів зберігаються в повній мірі)

11 листопада

На велосипедному комп'ютері 4.5 млн км Довгий час вони не можуть залишатися, тому що в Китаї іноземці не можуть спати всюди - тільки в спеціальних готелях. Це 2 готелі для всього міста. Ми також дізналися, що в Китаї ви не можете спати в наметі, хоча б іноземці стикаються з великим штрафом, але у нас немає ніде йти, ми ретельно відключити.
Китайські люди доброзичливі, але важко поговорити з ними. Нібо знає англійську. Якщо ми зупинимо десь, починається цирк. Ми в оточенні, зняті на телефонах і кожен намагається розповісти нам щось на китайці, щоб наші неприємності ми не знаємо. Ми були терорифіковані, що їжа була пластиковою. Це не вірно, вони їсти нормально. Однак добавки використовуються багато. Всі смаки дуже пряні і дивні через приправи. й

Фото ночі.

місцевих пейзажів.

21 листопада

«На велосипедному комп’ютері 5300». Ми зараз! В останньому місті в Корлі оновлене обладнання. Ми придбали надувні килимки, крім пінопластів, мокрих мішків і термосів. Ми раді вітати вас на нашому сайті.
Другий день після того, як Корла була спіймана в снігу з дощем. Температура плюс або мінус. Все заморожує на ходу. Велосипед накривається льодом. Всі перемикачі заморожують, і стрічка перетворилася в блок льоду. Педалі не оберталися, вони постійно повинні зупинитися і очищати. Набрякли ноги через... Дороги. У Китаї дуже хороші треки і більшість з них оплачені. Кіклісти заборонені їхати на них, але так вони не мають інших доріг, вони повинні порушувати. й

р.

альтанки

красиві

р.

5 грудня

«На велосипедному комп’ютері 6200. Тепер ми в новій провінції Гансу, яка занурюється чистою Китаєм, а не Уйгурами.
Ми, нарешті, розуміємо, чому ми неможливі в багатьох готелях. Тільки 3 зірки і вище Китайський вибір, де ми спати і що найкраще для нас. Це трохи дратує, тому що ціни трохи. Для нас дуже важливо бути теплою. Ми вважаємо, що це пов'язано з демонстрацією чистоти, що так не вистачає в китайських готелях і на вулицях.
Китаянка - антияпонці (вони називають себе). У японських автомобілях є китайські значки на вершині, і японські прапори перехрещуються при вході в ресторани. Японська не допускається. Це не так.

гансу

24 грудня

Велосипедний комп'ютер 7500. Ми входимо в Січуань провінцію і тепер у столиці, Ченду. Ми приїхали в літо! Довгий час від холоду, але ви можете насолоджуватися видом навколо. У деревах є маргіни і пальми. А рослини навколо будинку ті, які ми бачимо тільки в горщиках.
Ми припинили переміщення на шосе, тепер ми віддаємо перевагу дорогам поруч з місцевим життям. Тут ви можете половити місцевий смак, подивитися, як їх життя йти. У невеликих містечках вранці вони з'єднуються і прогрівають біля вогнища, а ввечері вони часто грають доміноне. На честь Нового Року в Куньмінгі було прийнято рішення відсвяткувати Новий рік в наметі на висоті 2000 року, а можливо, 3000 тис. метрів над рівнем моря. Романтика, слово!

Місцевий потап

свінгери

6 січня

«На велосипедному комп'ютері 8400. Тепер ми педаль по горах провінції Юнань. Ми в Kunming. Проживала в Російському домі AVP (Академія вільних подорожей), яка була створена Антоном Крутовим, відомого мандрівника. Ми живемо тут безкоштовно, всі росіяни навколо. Настроювання цікава і незвичайна. Всі стіни написані в правилах, які не можуть бути строго порушені. Карти світу висять всюди, і найголовніше, все втілено духом подорожі.

Трохи більше батьків.

Водіння минулого міста пилило китайський весільний та помітив кілька митних питань. При приходженні автокад на місці свята, вони починають встановлювати феєрверк стрічки, що лежать в 50 метрах від коридору. Тоді наречена виходить і наречена сидить на своїх плечах, не що в Росії на руках, але відразу чесно на шиї. Як ми стояв і дивилися, свідк вийшов і дав нам 2 червоні конверти. Вони були рівно 12 юань кожен. На весілля ми зазвичай даємо гроші на молодят, не на спині. Звичайно, ми були щасливі з цим...

9453076

Не допускаючи 30 км до Куньмінгу, які ми заборонили йти, ми знову зупинилися в поліції. Ми думали, що це буде звичайною. Вони не зможуть пояснити себе, і ми занадто Tin Bu Dong. Але не тут це було, я і мої велосипеди, завантажені в пікап вантажівку і взяли, ми думали, до станції, щоб писати квиток. Ми пішли в Куньмінг. Так, останні 30 км ми розкочували 2 китайськими поліцейськими. Тоді вони фотографували з ними і подякували їм. Остаточний пункт також В'єтнам і місто Nha Trang. Додаткові країни Лаос, Таїланд і Камбоджа. й

Тоді є просто фото. Я не знаю.

999 р.

1,1 км

Р

2,2 км

Р

3. У

4. У

5. Умань

6. Жнівень

7. Про нас

8. У

9. Навігація

10. Я все...
П.С. Я радий, що є такі люди в нашій країні. Успіхів на Вашому незабутньому шляху...

43658715

Джерело: