Гранд Кремль Палац

Я люблю грати в Кремль – їздити по рейках мармурових сходів, приховати в дивовижних залах і коридорах, бігти по червоному килиму. Що ми не робили, і сіли на престолах, і мускатами розфарбували статуї ... Потім один режим був замінений на інший і Кремль змінив його замки. А потім Бородін зробив європейський ремонт в Кремлі. Тепер не існує великого Кремлянського палацу мого дитинства, немає опери св. Андрія, імперський престол не викликає трепідпису, що 20 років тому. Що можна говорити про те, коли навіть сітчасті шкіри тепер пластикові?
37 зображень Ілля Варламов

Олександр Зал

03 мар

04 мар

05 мар

06 мар

Один з найважливіших залів палацу. На честь Наказу св. Георга Побідоносця, затвердженого Катериною ІІ у 1769 році, став найвищою військовою нагородою Російської імперії. На стінах святого Георгія Хола є золоті зірки і замовлення бандажі з девізом «За послугу і броварня».

08 мар

09 мар

10 хв

Рушники

Вентрате

Розетки

Вид з балкона...

15.00 р.

16 мар

Андрій Зал

За індивідуальним замовленням Миколая І, навіть під час будівництва палацу, зал був присвячений Наказу Андрія Першокласника. Зал Андрія став престолом великого палацу і головним імператорським залом Московського Кремля. У 1932 році було перетворено в конференц-зал, де відбувалися партійні з’їзди.

Я також не схожий на те, що ніхто не допускається до знімків у Кремлі. Це нудно, щоб блукнути тут само...

20.

Пластиковий атлас ... Як це може?

22.

23.

Перехід на обмежену камеру

25.

26.

р.

27.

malachite фойє

29 кв.м.

30.

До речі, тут немає мальхіту - все фарбується.

Ремонти виготовлені horribly ... Все опускається...

33.

34 кв.м.

І це так.

На жаль, я не можу показати вам інші фотографії, тому що годинниковик збирається отримати в дорозі бос, які дають мені ключі.

Сьогодні я люблю подорожувати по старих стінах і фотографіях туристів на площі.

Ми любимо місце, дуже добре працює восени або навесні. Я люблю при дощах, заливають склянкою вина і годинникові паси-на стіні.

І останні 37 фотографії.

Дуже затишне вікно на Спаській вежі

Головна

Джерело: