Як застосувати ліцензію в Китаї

Водіння в Китаї є однією з тем, щоб писати книгу про. Вона обов'язково стане кращим
Водіння в Китаї є трагікомедія, дія, трилер і кіно дій. Поведінка китайської на дорогах.
Я не бігу в місті над шістдесяти. Щодня я напишіть кілька окремих повідомлень про це і, можливо, зробити відео.
Сьогодні про те, як отримати ліцензію водія.

Китай не визнає російських прав. Не навіть міжнародні. Якщо ви хочете приїхати в Китай, вам потрібно буде локально.
Немає опцій. В принципі можна обійтися без прав. Не існує ніякої поліцейської поліції.
У кущах немає одного сидру з радіолокатором і ховається по куту, чекаючи на вас піти на миготливий жовтий.
Все вирішується камерами. Зловживання - буде платити штраф. Прийдемо Вам поштою або текстом на телефоні.
Ви ніколи не спілкуєтеся. Прийняття, звичайно, для нещасних випадків.
7 фото звідси.

Я видрукував найгірші квитки і хочу поділитися з вами.
Я хочу, щоб ви сміятися і торкнулися. Почнемо з нерозголошенням. Не шукати логіку.

р.

І якщо ви подряпини когось, і ви не маєте права водія, то очікуєте неприємності. І серйозний.
Звичайно, вирішили, але вирішили за гроші. Що я поясню? Мені потрібна ліцензія. Це ясно.

Я пішов до міліції і чесно зізнався, що я був баркінгом. І я з Росії. І що мені потрібна ліцензія водія.
Вони пояснили процедуру, давали мені список документів, кладуть 1,500 теоретичні питання на флеш-накопичувачі, приправили мене на плече і сказали,
"Хто, хлопчик, і дослідження діліґентно."

Якщо у вас вже є права вашої країни, то вам не потрібно їхати над «поїздом». Він автоматично читається.
Все, що ви повинні зробити, це пройти теорію. «Після цього!» Я думав, я запалила настільну лампу і помістила флешку в комп'ютер.

Після читання перших десяти питань я сміхався. Після читання сто, я думав, що він повинен бути кимось жартом.
Після читання двохсот я припинив посміху. На три мисливському питання я був заспокійливим.

На другий тиждень я чую ці квитки. На другий тиждень я відчуваю себе жертвою того, хто злий геній.
Це китайська абсурдність багатопліфікована Google Translate. Не сто. Не два сто. Одна тисяча п'ятисот! Фах!

Або, наприклад, гельський квиток про «розвідну систему».
Тепер я розумію, чому всі китайські люди приховують під стілець, коли вони перетворюються в глибокі долини.

Фліп-флопи є шедевром. Не в flip-flops! Будь ласка, не зносите flip-flops!

94077662

Регуляторні питання є цілим жанром. Є так багато. І всі вони безглузді. Перш за все, я ніколи не бачив регулятора в Китаї.
По-друге, ніхто не використовує такі хитрі жести. Єдине, що зберігає цю копію трафіку в очах є її непаралеально сексуальний білий гольф.

Цей квиток може бути перечитаний як багато разів, так як ви хочете - ви все ще не розумієте значення. «Го, хлопець, дослідження важко!»

Це реальна іржа – питання катастрофи. Я хотів би сказати, «Стрет з обох ніг». Але правильну відповідь – “стрибати з боку”. й

Чи знаєте ви, як уникнути застібки? Я поясню два слова, не складно. й

І так, і так далі, і так далі.
1500 р. Мотлеги!

Це безшумні знання не зроблять мене краще, розумніше або більш досвідченим. А бути чесною, я відчуваю себе шкода за свій час.
Але права потрібні, і єдине, що залишається в цій ситуації, не аналізувати і сміятися. І в між квитками, подумайте про гольф контролера.

р.

Джерело: