Творче запрошення на весілля

Добрий день, шановні Япси.

Я нещодавно одружився (зйомки приймаються). Ну, для веселого весілля, необхідно організувати додатковий, tobis запрошують гостей. Ось що я буду говорити про нижче.
Після того, як час захоплення і пошук запрошення, було прийнято рішення, що все, що було запропоновано Або невигідний. Ми самі робимо.
Мої апології за якість фото, я взяв все, що я міг.
28 зображень.

Етап No1. Я зробив ролики. Для цих цілей було придбано матеріал у вигляді ріжучих для лопаток і пропилюється на заготовках. Як це:

Далі я обробляємо на токарі:

9514529р.

І я отримую ці речі:

Неважливо, наскільки важко я спробував, це не працює.

Майбутнє подружжя добровільно шліфувати заготовки. Не в середині, тому що ви не бачите. Вішалка, сушка:

Готовий до використання:

Крок No наступного. Було прийнято рішення зробити папір з малюнком. Нижче наведено кілька варіантів.

Але було б зробити ще менш яскравим, оскільки текст був непрочитаний. Виріжте ширину валиків (близько 12 см)

Детальніше

Далі штучне старіння паперу було зроблено шляхом занурення кави (метод, описаний в ЯП). Візерунок ледь помітний.

Коли він висушений, з'явився візерунок.

Детальніше

Після чого моя дружина почала грати з вогню. Краї розсіяні для створення більшого ефекту старіння.

Що таке:

Тут підписані та підписані запрошення Я спробував писати себе, але через кілька років на комп'ютері, руки забули, як тримати руку. Довіряє дружині. Скільки чорнило проводилося (так, написано ручкою) і нерви краще не пам'ятати. Тексти пісень, а це означає: Текст був також самовдосконалений, один вечір, над склом вина (і пиво).

Крок No наступного. Для повної надійності необхідно ущільнювати прокрутку, а ущільнення повинно бути особистим.

Так як немає доступу до лазерного гравера (і не до лазера, або навіть до фрезерної машини), то я вирізаю модель з ювелірного воску (хоча я не знаю, як працювати з ним). Компактний диск для необхідної товщини і не розірвати.

р.

А потім все вкрите епоксидом.

Епоксиди обробляється, очищається і приклеюється до готової ручки (нині штамп вже на новому, зрізаному і полірують).

Детальніше

Фінал номера фази. Є маргус. Закупівля в магазині канцелярії всього кілограма. Я фактично провів грам двохсот.

Невелика крапелька прикріплюється до прокрутки джутового шнура.

Додайте багато сурги.

Після загортання прокрутки кілька разів залийте на невелику паперову підкладку.

І робимо воском ущільнення.

Ось продукт.

І повторюємо кількість запрошень. Дуже дякую. Злий його.

Джерело: