1180
Кірово шахта
Кіровоградська шахта, розташована в місті Кіровськ, Мурманська область
Ми проходимо через шахту, і через його гараж, фотосуд шахтного працівника.
Не подивіться на нумерацію, це для мене не плутати.
І це те, як він отримує:
Апатит (від інших греків). inaπατιε "deceive") є мінералом класу фосфату, як правило, блідо-зеленого, синього, жовто-зеленого або рожевого кольору зі скляним блиском.
Назва мінералу обумовлена тим, що вона виникає в природі в різних видах, тому часто плутають з іншими мінералами (берил, диопсайд, турмалін).
Апатит - сировина для виробництва фосфорних добрив, фосфору та фосфорної кислоти, використовується в чорному та кольоровому металургії, у виробництві кераміки та скла. Апатит використовується дживелерів. Ювелірні вироби маленькі за розміром - зазвичай до 5 каратів, періодично до 20 каратів. Найбільший кристал дживел-якості був знайдений в Кенії і зважився 147 карат.
У вас буде один вибір, я розповість про закінчення.
(2) Кіровський шахтний будинок самому
(3) докладніше
139682
4) Рада від дітей шахтних робіт
р.
5) Заправка, що складається з 2 частин, для чистого одягу, і для брудних, між ними душові кабіни і парної кімнати завжди працює, робота здійснюється цілодобово, без свят
(6) Пара
7) Чоловічий
(8) Вбиральна кімната для брудного одягу, шахта завжди волога і температура становить близько 10 градусів, останнім часом шафа перетворена і тепле повітря, що продувається через кабіни, є полуходним теплом для сушіння робочого одягу. Ви можете побачити його на малюнку.
(9) Тут пішли автомобілі з рудою - Апатит, прийшли годинник з працівниками.
10) Автомобіль інженера, що стоїть на снігу, означає шахту все право
р.
11) Закрити
р.
12) ще
13) ще
р.
14 мар Сама шахта, спосіб, в якому доставляється руда, не вистачає уваги інших. Подаруйте мені hug. Подаруйте мені hug. 250 метрів над рівнем землі
15) За допомогою таких тренажерів регулюється електролокомоти, які здійснюють руду.
16) Технічні приміщення, організовані прямо в горі
17) Пасаж, ліворуч обов'язково, право йти електровозами
18) Це клітка, в якій працівники привозяться на горизонт до роботи.
19) Чи є ці сходи для надзвичайних ситуацій, вони піднімуть до 320 метрів?
20) Дерев'яні
21) Клітка шахти
3250Р. 3700Р.
22) Електричні локомотиви, старий тип, але на ходу
1990Р. 2199Р.
23) Електричний вантажоперевезення, трохи відрізняється модифікацією
24) Детальніше
25) Управління
26) Вже на ходу
26_) І це машина для нанесення бетону на скоси шахти, трохи пізніше я розповість про те, як це робиться, нагадує мені вентилятора, на який бетон кидається, і він обприскується на стінах, тому всі стіни шахти зміцнюються.
27) інший електричний контроль локомотивів
28) контактний дріт, вони дуже низькі
29) Вагони з рудою взяли руду для обробки
30) Обрана гілка шахти, необроблені стіни, небезпечна прогулянка там, апатітні різачі можуть літати на голові
30_) І ця річка, підпілля, переходить в затоплені горизонти, про них трохи пізніше.
31) Інший занедбаний відділ
32) Управління сучасним електричним локомотивом, самі фото вийшли дуже погано
Р
33) Комунікаційний вузол і ліфт, повідомлення - таємниця
21309818
34) Інтермін
р.
34_) Наплавлений горизонт, є багато, де потрібно покласти воду, після чого його перекачують на інші горизонти.
35) Ще одна зміна
36) Перехід
37) Блок передачі води
38) Тут ми отримали до горизонтів, в цілому, є 9 і 3 горизонти для кожного підгоризону, тут кругова схема є мінус 250 метрів на рівні, видобуток відбувається приблизно так, як це, нижній горизонт є нудним, наприклад, мінус 30 метрів (Я не пам'ятаю точних фігур), вертикальний горизонт робиться до нього, такі вертикальні стовпи, потім підгоризон розбиває в заробленому на 10 метрів, а вертикальні троси руди перекидаються в нижній горизонт, звідти і експортувати, руду витягують вибухові кошти. Картина неба, це всі тунелі.
р.
39) Це підгоризон.
40) Це потужний насос, який перекачує повені горизонти
р.
41) все ще
42) І це транспортерна стрічка, на ній буде кілька фото, на відстані ми бачимо магніт над стрічкою, вона збирає метал, який може потрапити в руду, щоб не зіпсувати дробарки, все це в горі.
43) ще
44) ще
45) докладніше
46) все ще
47) Це щедрий комплекс.
48) Подрібнювач сам.
49 кв.м. І це руда йде до дробарки
50 хв
р.
51) Це те, як людина сидить там і дивиться на руді весь час, Бог заподіяти те, що залізо буде там.
52) Магнітні залози над перетворювачем
2734831
53) І це інверторна машина, вагонка руди надходить на неї, вона затискається і перевертається, руда падає на падіння механізму.
54) ще
55) все ще
56) все ще
57) ще
58 км І це тримачі, пам'ятайте, що я сказав про відставання руди на нижньому горизонті? Так, після того, як вагон приїжджатиме тут, і вони звідтимуть.
59) Скеля шахти
Р
60) Водний канал, водний потік там, всі шахти оснащені такими водними протоками, вода йде на затоплені горизонти
61) Електричний щит
62) Ще одна дробарка фото
63.00 Р І буває
,990 Р
64) І це шахта, в якій ріже, стручки виготовляються, це коли камені збиваються вниз, які можуть падати, отвори свердлять, а потім шпильки забиті там, можна побачити їх на сковорідці, після чого машина, яка була на початку посту кидає бетон.
64-1 – вихід з горизонту, де відбувається виробництво
64_2) Це самі стяжки, каміння, які знизилися, то буде ще одна затискна машина.
65) Ще одна шахта, яка була забита
66 р. Це більше шедевра від норрів
67 км Це його.
68) Більше фотографій гірничодобувної поїздки
69) І це кам'яне варення ще старе, як тільки з'явилися в'язані бруски.
70) Він є.
, Україна
71) Він.
72) Автомобіль з рудою, праворуч ви можете побачити людину, він контролює потік електричних поїздів, не гірше на російських залізницях
р.
73) Більше кам'яного кидання, струм приводу
74) ака
75) Весь вихід з шахти, потім в гараж
76) Вид з оглядової палуби, де Pu gazed
р.
77) Верстат для Firing, він служить камінням, і свердлить отвори в склепі
78) Інший автомобіль від гаража
р.
79)
80) ще
до 1 2 3 4+ Це унікальний верстат, він кладе вибухові речовини в горі
81) Відро
121886
82) Плеймейт
83)
84)
85) ще
86) Двигун одного з одиниць
87) Колеса, Nokian, незалежно від того, що.
87.1 км Колісні ланцюги
р.
87_2) Колеса в ланцюгах
720644
87_3) Детальніше
88) Електричний двигун
89) Контроль вибухобезпечних посадочних апаратів
90) Інший апарат
91)
92)
92_)більше
р.
92_1) докладніше
93) поки
94) ще
р.
95) Це ж вибухобезпечна машина.
95_1) Саме там, де вони кладуть вибухові речовини.
Це все, ви можете куряти, я шкодую, якщо це вийшло кілька збитих, спробували, витягнути струм найцікавіших фотографій, процес вилучення фотографій не можна вгадати чому, варто відзначити, що підприємство на обладнанні досить гідне, тут руда не оброблена, тільки шахта. Всі хороші і нові пригоди. :
Джерело:
Ми проходимо через шахту, і через його гараж, фотосуд шахтного працівника.
Не подивіться на нумерацію, це для мене не плутати.
І це те, як він отримує:
Апатит (від інших греків). inaπατιε "deceive") є мінералом класу фосфату, як правило, блідо-зеленого, синього, жовто-зеленого або рожевого кольору зі скляним блиском.
Назва мінералу обумовлена тим, що вона виникає в природі в різних видах, тому часто плутають з іншими мінералами (берил, диопсайд, турмалін).
Апатит - сировина для виробництва фосфорних добрив, фосфору та фосфорної кислоти, використовується в чорному та кольоровому металургії, у виробництві кераміки та скла. Апатит використовується дживелерів. Ювелірні вироби маленькі за розміром - зазвичай до 5 каратів, періодично до 20 каратів. Найбільший кристал дживел-якості був знайдений в Кенії і зважився 147 карат.
У вас буде один вибір, я розповість про закінчення.
(2) Кіровський шахтний будинок самому
(3) докладніше
139682
4) Рада від дітей шахтних робіт
р.
5) Заправка, що складається з 2 частин, для чистого одягу, і для брудних, між ними душові кабіни і парної кімнати завжди працює, робота здійснюється цілодобово, без свят
(6) Пара
7) Чоловічий
(8) Вбиральна кімната для брудного одягу, шахта завжди волога і температура становить близько 10 градусів, останнім часом шафа перетворена і тепле повітря, що продувається через кабіни, є полуходним теплом для сушіння робочого одягу. Ви можете побачити його на малюнку.
(9) Тут пішли автомобілі з рудою - Апатит, прийшли годинник з працівниками.
10) Автомобіль інженера, що стоїть на снігу, означає шахту все право
р.
11) Закрити
р.
12) ще
13) ще
р.
14 мар Сама шахта, спосіб, в якому доставляється руда, не вистачає уваги інших. Подаруйте мені hug. Подаруйте мені hug. 250 метрів над рівнем землі
15) За допомогою таких тренажерів регулюється електролокомоти, які здійснюють руду.
16) Технічні приміщення, організовані прямо в горі
17) Пасаж, ліворуч обов'язково, право йти електровозами
18) Це клітка, в якій працівники привозяться на горизонт до роботи.
19) Чи є ці сходи для надзвичайних ситуацій, вони піднімуть до 320 метрів?
20) Дерев'яні
21) Клітка шахти
3250Р. 3700Р.
22) Електричні локомотиви, старий тип, але на ходу
1990Р. 2199Р.
23) Електричний вантажоперевезення, трохи відрізняється модифікацією
24) Детальніше
25) Управління
26) Вже на ходу
26_) І це машина для нанесення бетону на скоси шахти, трохи пізніше я розповість про те, як це робиться, нагадує мені вентилятора, на який бетон кидається, і він обприскується на стінах, тому всі стіни шахти зміцнюються.
27) інший електричний контроль локомотивів
28) контактний дріт, вони дуже низькі
29) Вагони з рудою взяли руду для обробки
30) Обрана гілка шахти, необроблені стіни, небезпечна прогулянка там, апатітні різачі можуть літати на голові
30_) І ця річка, підпілля, переходить в затоплені горизонти, про них трохи пізніше.
31) Інший занедбаний відділ
32) Управління сучасним електричним локомотивом, самі фото вийшли дуже погано
Р
33) Комунікаційний вузол і ліфт, повідомлення - таємниця
21309818
34) Інтермін
р.
34_) Наплавлений горизонт, є багато, де потрібно покласти воду, після чого його перекачують на інші горизонти.
35) Ще одна зміна
36) Перехід
37) Блок передачі води
38) Тут ми отримали до горизонтів, в цілому, є 9 і 3 горизонти для кожного підгоризону, тут кругова схема є мінус 250 метрів на рівні, видобуток відбувається приблизно так, як це, нижній горизонт є нудним, наприклад, мінус 30 метрів (Я не пам'ятаю точних фігур), вертикальний горизонт робиться до нього, такі вертикальні стовпи, потім підгоризон розбиває в заробленому на 10 метрів, а вертикальні троси руди перекидаються в нижній горизонт, звідти і експортувати, руду витягують вибухові кошти. Картина неба, це всі тунелі.
р.
39) Це підгоризон.
40) Це потужний насос, який перекачує повені горизонти
р.
41) все ще
42) І це транспортерна стрічка, на ній буде кілька фото, на відстані ми бачимо магніт над стрічкою, вона збирає метал, який може потрапити в руду, щоб не зіпсувати дробарки, все це в горі.
43) ще
44) ще
45) докладніше
46) все ще
47) Це щедрий комплекс.
48) Подрібнювач сам.
49 кв.м. І це руда йде до дробарки
50 хв
р.
51) Це те, як людина сидить там і дивиться на руді весь час, Бог заподіяти те, що залізо буде там.
52) Магнітні залози над перетворювачем
2734831
53) І це інверторна машина, вагонка руди надходить на неї, вона затискається і перевертається, руда падає на падіння механізму.
54) ще
55) все ще
56) все ще
57) ще
58 км І це тримачі, пам'ятайте, що я сказав про відставання руди на нижньому горизонті? Так, після того, як вагон приїжджатиме тут, і вони звідтимуть.
59) Скеля шахти
Р
60) Водний канал, водний потік там, всі шахти оснащені такими водними протоками, вода йде на затоплені горизонти
61) Електричний щит
62) Ще одна дробарка фото
63.00 Р І буває
,990 Р
64) І це шахта, в якій ріже, стручки виготовляються, це коли камені збиваються вниз, які можуть падати, отвори свердлять, а потім шпильки забиті там, можна побачити їх на сковорідці, після чого машина, яка була на початку посту кидає бетон.
64-1 – вихід з горизонту, де відбувається виробництво
64_2) Це самі стяжки, каміння, які знизилися, то буде ще одна затискна машина.
65) Ще одна шахта, яка була забита
66 р. Це більше шедевра від норрів
67 км Це його.
68) Більше фотографій гірничодобувної поїздки
69) І це кам'яне варення ще старе, як тільки з'явилися в'язані бруски.
70) Він є.
, Україна
71) Він.
72) Автомобіль з рудою, праворуч ви можете побачити людину, він контролює потік електричних поїздів, не гірше на російських залізницях
р.
73) Більше кам'яного кидання, струм приводу
74) ака
75) Весь вихід з шахти, потім в гараж
76) Вид з оглядової палуби, де Pu gazed
р.
77) Верстат для Firing, він служить камінням, і свердлить отвори в склепі
78) Інший автомобіль від гаража
р.
79)
80) ще
до 1 2 3 4+ Це унікальний верстат, він кладе вибухові речовини в горі
81) Відро
121886
82) Плеймейт
83)
84)
85) ще
86) Двигун одного з одиниць
87) Колеса, Nokian, незалежно від того, що.
87.1 км Колісні ланцюги
р.
87_2) Колеса в ланцюгах
720644
87_3) Детальніше
88) Електричний двигун
89) Контроль вибухобезпечних посадочних апаратів
90) Інший апарат
91)
92)
92_)більше
р.
92_1) докладніше
93) поки
94) ще
р.
95) Це ж вибухобезпечна машина.
95_1) Саме там, де вони кладуть вибухові речовини.
Це все, ви можете куряти, я шкодую, якщо це вийшло кілька збитих, спробували, витягнути струм найцікавіших фотографій, процес вилучення фотографій не можна вгадати чому, варто відзначити, що підприємство на обладнанні досить гідне, тут руда не оброблена, тільки шахта. Всі хороші і нові пригоди. :
Джерело: