887
LED люстра з ефектом тунелю
Рік і половина від ідеї до її реалізації.
62 фотографії
3250Р. 3700Р.
Рік і половина тому зробив свій перший світлодіодний люстру, але дизайн люстри він не досягнув, так, легкий ящик ... Я дав мені сім'ю і я думав... Я просто хочу люстру! І я придумав, що це...
Я мав малювати трохи в Корелі і зробити принаймні деякі псевдо-об'єм, якось формалізувати ідею краще.
Маленька магія над клаві зобразила тримач для світлодіодної стрічки ...
Але що ми маємо малюнки, дайте нам об'єкт. Хочу доторкнутися до своєї ідеї своїми руками, щоб отримати додатковий імпульс для мого дослідження в обраному напрямку. Вирізати тримач з оргскла ...
949257
Вирізати кола з пластику ... Пиріг
І комбінований. Це цікава ідея, але як тримач прикріплюється до кільця?
Габаритний зображення
Я повернувся в мислення, і польот мій думав мене до цікавого рішення.
Після витяжки всі деталі я мав досить багато запустити, щоб вирізати все, купити його, а потім зібрати його. Але все в порядку. Ми беремо наші кола з пластику і склеюємо їх разом. Це буде основою для нашого люстри.
Ніжний ефект не може здійснюватися без 3 речей. без джерела світла, дзеркала і, здається, матове скло. На дзеркальному заводі ми отримуємо правильне скло і дзеркало.
р.
Ось джерело світла. Світлодіодна стрічка RGB.
Робимо кріплення отворів в кільце. Нам потрібні вони. А потім встановлюємо дзеркала.
Я провів половину року, шукаючи когось, щоб вирізати чеську рифлену сумку зі скла. Відхилено спеціальні підприємства. Вони сказали, як, немає великої дрилі, є тріщина або щось. У Центральному Ринку, в невеликому склінні, я підіграю справу. Я дуже вдячний їм... Тут на склі декоративна накладка з пластику двошарового типу АБС.
На жаль, в процесі склеювання скла з'явилася тріщина. Але це не припинило мене.
Почати клей і пайки світлодіодної стрічки до тримачів.
Це не так званий робоче середовище.
2028568
Кілька ущільнених власників.
Ми збираємо наші власники на п'яту.
кут
Тримачі кільця.
р.
Поставте на кільця.
докладніше.
8968035р.
і більше.
знову.
(Чи можу я розповісти вам жарт?)
Референці показали презервативу замість картки. До кінця гри ніхто не зламав правила.
Габаритний зображення
Ось ще один пікча і анекдот ...
У нас є аварія... виходимо трамваю не підуть. Привіт, ти! Чому зламали скло? ?
Він каже: «Смаш з молотком в аварії. й
236933
Пам'ятайте, що я сказав про отвори ... Ось це - кріплення ...
Я купив ланцюг в кабіні собаки ...
Ну, традиційно...
Що таке схожість між велосипедом і СРСР?
- Сходи, попадання, ланцюги.
Габаритний зображення
Мережа розтріскувала те, що слово на 3 рівні частини.
Це ланцюг в дії ...
Вовк ходить в ліс. Побачає заєць за вухами, прив'язаними до гілки.
- Гар! Що ви робите?
- Ну, життя ебать вгору. Я вирішив повісити себе.
- Хто вішує себе так, за шиєю.
- Я спробував, я голодую.
Всі права. Час приклеїти наш блок до скла... Так, так, клею в даний момент. Картина.
А потім поширюємо його.
Дівчина, будь ласка, подаруйте мені трубку Моментного клею.
- Ви наркоман?
Ні, мій взуття зламав.
Що робити, якщо клею похилий, взуття отримує більш здоровий?
В основному це стук.
Під час висихання ми покладаємо більше світлодіодів. Усередині світильників. Під світлом ... Хм.
Ось приклеюємо безпосередньо до скла, двокомпонентний клей. Це буде красиво.
Отець, я грішник, тому що я шукаю в дзеркалі кілька разів на день.
Я бачу, як красиво я.
- Продовжити, моя дитина. Це не гріх, це дельусіон.
Р
Це те, що він виглядає вище.
І тут ми маємо дроти. Вони повинні бути підключені належним чином. Так ви не повинні переоцінити її.
Поставте все разом акуратно. У нас є все, що працює на 2 перемикачі.
Є 2 джерела живлення, один контролер. Накладні висновки, паяльник, ізолювати.
р.
Прокладені всі дроти.
р.
І кришка з пластиковою кришкою, яка буде служити опорою для живлення, флікером і контролером.
175468
Ось трохи більше, ніжні, і ми перейдемо на тести.
Ось джерела живлення.
І як вони кажуть, є Taraammm ... Готове підключення... Давайте перейдемо на головну...
Поверніть!
р.
ближче.
далі.
В кінці...
Вона знову.
Я люблю колір синій в поєднанні з жовтим кольором. Але є інші варіанти.
Без основного освітлення...
Це його.
Ах, anecki.
З дружиною чоловіка, нарешті, запровадив кришталеву люстру, щоб купити, дорогі (збережено рік). Ми пішли в магазин, взяли люстру і на крилах радості будинку ... на шляху ми захопили коньяку (для миття цього бізнесу).
Ввійти на стіл, вбити 50, потім повторити, і його дружину каже: «Васек ще повісити сьогодні!!» ... Чоловік зламав, або від коньяка або від дружини щастя погодився. На нього кладуть стілець, табурет, він занурився на табур, і зробила дружину.
Дуже задоволений перегляд її орел під стельовими заклинаннями, (і він якось в сім'ї змагань), перекладається на вигляд дружини нижче, і бачить - від цих милих трусики розкочував яєчку, добре, вона від ніжності взяла і так легко давала мерехтіння.
Чоловік “Проуді орел” буде літати з цього обходу, разом з люстрою, яка розщеплюється на шматки, стрибає вгору і з іншим люстром до своєї дружини стрибки. Я думав, що він буде!
Зомбі.
до Де зопарк на фото?
- Крок вперед, крок назад.
Зовні.
до Де зопарк на фото?
Краса ...
, Україна
Туннеєїл
Піссіміст бачить тунель.
Оптиміст світла в кінці тунелю.
Експлуатант бачить тунель, легкий і тренувальний ходьба на рейках.
І поїзд бачить три ідіози, сидячи на доріжках.
р.
докладніше.
Зелений.
Чебурашка працює до гена крокодила і каже: "Гене! Ви уявите, Гапокляк.
Вона дала народження щось так великий, зелений, з величезними вушками. Чи не це наша відмова?
692140
Можливо, деякі з вас втомилися від анексу і хочуть традиційні sisegs ... добре, з хорошою фантазією, це не тільки те, що ви можете побачити.
Синій ...
Ще одна картина. Потім я спробую поставити відео тут правильно. Якщо я не можу, я підбираю його або підрахувати на вашу допомогу.
Останній малюнок. Злий його.
Джерело: http://
62 фотографії
3250Р. 3700Р.
Рік і половина тому зробив свій перший світлодіодний люстру, але дизайн люстри він не досягнув, так, легкий ящик ... Я дав мені сім'ю і я думав... Я просто хочу люстру! І я придумав, що це...
Я мав малювати трохи в Корелі і зробити принаймні деякі псевдо-об'єм, якось формалізувати ідею краще.
Маленька магія над клаві зобразила тримач для світлодіодної стрічки ...
Але що ми маємо малюнки, дайте нам об'єкт. Хочу доторкнутися до своєї ідеї своїми руками, щоб отримати додатковий імпульс для мого дослідження в обраному напрямку. Вирізати тримач з оргскла ...
949257
Вирізати кола з пластику ... Пиріг
І комбінований. Це цікава ідея, але як тримач прикріплюється до кільця?
Габаритний зображення
Я повернувся в мислення, і польот мій думав мене до цікавого рішення.
Після витяжки всі деталі я мав досить багато запустити, щоб вирізати все, купити його, а потім зібрати його. Але все в порядку. Ми беремо наші кола з пластику і склеюємо їх разом. Це буде основою для нашого люстри.
Ніжний ефект не може здійснюватися без 3 речей. без джерела світла, дзеркала і, здається, матове скло. На дзеркальному заводі ми отримуємо правильне скло і дзеркало.
р.
Ось джерело світла. Світлодіодна стрічка RGB.
Робимо кріплення отворів в кільце. Нам потрібні вони. А потім встановлюємо дзеркала.
Я провів половину року, шукаючи когось, щоб вирізати чеську рифлену сумку зі скла. Відхилено спеціальні підприємства. Вони сказали, як, немає великої дрилі, є тріщина або щось. У Центральному Ринку, в невеликому склінні, я підіграю справу. Я дуже вдячний їм... Тут на склі декоративна накладка з пластику двошарового типу АБС.
На жаль, в процесі склеювання скла з'явилася тріщина. Але це не припинило мене.
Почати клей і пайки світлодіодної стрічки до тримачів.
Це не так званий робоче середовище.
2028568
Кілька ущільнених власників.
Ми збираємо наші власники на п'яту.
кут
Тримачі кільця.
р.
Поставте на кільця.
докладніше.
8968035р.
і більше.
знову.
(Чи можу я розповісти вам жарт?)
Референці показали презервативу замість картки. До кінця гри ніхто не зламав правила.
Габаритний зображення
Ось ще один пікча і анекдот ...
У нас є аварія... виходимо трамваю не підуть. Привіт, ти! Чому зламали скло? ?
Він каже: «Смаш з молотком в аварії. й
236933
Пам'ятайте, що я сказав про отвори ... Ось це - кріплення ...
Я купив ланцюг в кабіні собаки ...
Ну, традиційно...
Що таке схожість між велосипедом і СРСР?
- Сходи, попадання, ланцюги.
Габаритний зображення
Мережа розтріскувала те, що слово на 3 рівні частини.
Це ланцюг в дії ...
Вовк ходить в ліс. Побачає заєць за вухами, прив'язаними до гілки.
- Гар! Що ви робите?
- Ну, життя ебать вгору. Я вирішив повісити себе.
- Хто вішує себе так, за шиєю.
- Я спробував, я голодую.
Всі права. Час приклеїти наш блок до скла... Так, так, клею в даний момент. Картина.
А потім поширюємо його.
Дівчина, будь ласка, подаруйте мені трубку Моментного клею.
- Ви наркоман?
Ні, мій взуття зламав.
Що робити, якщо клею похилий, взуття отримує більш здоровий?
В основному це стук.
Під час висихання ми покладаємо більше світлодіодів. Усередині світильників. Під світлом ... Хм.
Ось приклеюємо безпосередньо до скла, двокомпонентний клей. Це буде красиво.
Отець, я грішник, тому що я шукаю в дзеркалі кілька разів на день.
Я бачу, як красиво я.
- Продовжити, моя дитина. Це не гріх, це дельусіон.
Р
Це те, що він виглядає вище.
І тут ми маємо дроти. Вони повинні бути підключені належним чином. Так ви не повинні переоцінити її.
Поставте все разом акуратно. У нас є все, що працює на 2 перемикачі.
Є 2 джерела живлення, один контролер. Накладні висновки, паяльник, ізолювати.
р.
Прокладені всі дроти.
р.
І кришка з пластиковою кришкою, яка буде служити опорою для живлення, флікером і контролером.
175468
Ось трохи більше, ніжні, і ми перейдемо на тести.
Ось джерела живлення.
І як вони кажуть, є Taraammm ... Готове підключення... Давайте перейдемо на головну...
Поверніть!
р.
ближче.
далі.
В кінці...
Вона знову.
Я люблю колір синій в поєднанні з жовтим кольором. Але є інші варіанти.
Без основного освітлення...
Це його.
Ах, anecki.
З дружиною чоловіка, нарешті, запровадив кришталеву люстру, щоб купити, дорогі (збережено рік). Ми пішли в магазин, взяли люстру і на крилах радості будинку ... на шляху ми захопили коньяку (для миття цього бізнесу).
Ввійти на стіл, вбити 50, потім повторити, і його дружину каже: «Васек ще повісити сьогодні!!» ... Чоловік зламав, або від коньяка або від дружини щастя погодився. На нього кладуть стілець, табурет, він занурився на табур, і зробила дружину.
Дуже задоволений перегляд її орел під стельовими заклинаннями, (і він якось в сім'ї змагань), перекладається на вигляд дружини нижче, і бачить - від цих милих трусики розкочував яєчку, добре, вона від ніжності взяла і так легко давала мерехтіння.
Чоловік “Проуді орел” буде літати з цього обходу, разом з люстрою, яка розщеплюється на шматки, стрибає вгору і з іншим люстром до своєї дружини стрибки. Я думав, що він буде!
Зомбі.
до Де зопарк на фото?
Зовні.
до Де зопарк на фото?
Краса ...
, Україна
Туннеєїл
Піссіміст бачить тунель.
Оптиміст світла в кінці тунелю.
Експлуатант бачить тунель, легкий і тренувальний ходьба на рейках.
І поїзд бачить три ідіози, сидячи на доріжках.
р.
докладніше.
Зелений.
Чебурашка працює до гена крокодила і каже: "Гене! Ви уявите, Гапокляк.
Вона дала народження щось так великий, зелений, з величезними вушками. Чи не це наша відмова?
692140
Можливо, деякі з вас втомилися від анексу і хочуть традиційні sisegs ... добре, з хорошою фантазією, це не тільки те, що ви можете побачити.
Синій ...
Ще одна картина. Потім я спробую поставити відео тут правильно. Якщо я не можу, я підбираю його або підрахувати на вашу допомогу.
Останній малюнок. Злий його.
Джерело: http://