Про вступ до McDonald's.

В принципі я не прихильник будь-якої швидкої їжі, але якось спокійно їх обробляє. Він пішов на вечерю тільки на дорозі і тільки якщо немає варіантів. А потім один день, в моєму місті, сім'ї і я закінчився в McDonald's. Ні, я мав гарну причину - дітям, які запрошують до нього. Все правильно, я думаю, що я збираю цей блиск один раз на три роки, ми будемо йти, і дайнер не буде останній. Я думаю, що кожен був МакДоку принаймні один раз, і ви можете уявити вихідні. Всі права, ми не будемо в змозі роздягатися. Відправляємо, беремо вакантний столик. Ми працюємо на картонній упаковці. Сісти і відкрити ящики. Той факт, що гамбургери в фотографіях і в реальності не такі ж, я сподіваюся це ясно. Фотограф майстерність і фотошоп працюють чудеса з будь-яким товаром. Але що було знайдено на одному з сендвічів шокували всіх. "Це цвіль!" ?

3 фото.

Я підбираю коробку і відправляю адміністратора. Покажіть його сендвіч. Хлопець спокійно очистить, забирає коробку і в поверненні надає ще один продукт «чистий». Я запитаю скаргу, що на честь адміністратора, здійснюється відразу без повідомлення. Я коротко написав у книзі причину моєї незадоволеності, візьміть коробку і відправляю на мій стіл, але я по собі вимагати гроші назад і зліва, але я не хочу зіпсувати настрій дітей. Здається питання вичерпається, але настрій зіпсується і не тільки мене. Питання, скільки товарів було продано? Я намагаюся зробити себе поганим і претендувати, що нічого не відбулося. У 5-7 хвилин дівчина приходить до нашого столу, вводить себе як голова установи і попросить хвилину нашого часу. Ми не суперечимо людям, і ми згодні слухати. Запевняємо нас, що це ізольований випадок, «Фалс партії», вони дають нам деякі картки безкоштовної кави і ліли. Я запитав, як багато були втілені, і я отримав очікувану відповідь, що ми були першими і єдиними. Про заходи щодо усунення таких випадків в майбутньому. Звісно, настрій не повернулися до нас, але принаймні вони апологуються. Я віддаю, але я думаю, що «побачена партія»? Шлюб, коли виробник викручений, але я не думаю, що б випіканки робили це. Крім того, цвіль не з'являється так легко. Для приготування хліба в домашніх умовах цвіль необхідно, щоб грибка припаде на неї, а в теплих умовах вони проростали в кілька днів. Що не є «викраденою стороною». Відбувається недолік дотримання умов і умов зберігання і підготовки. Давайте скажемо брошури, але некоректно і/або занадто довго і продаються без перевірки. Я думаю так.

Він змащував шапку на перевірці так, щоб не вигнати робітників, потили їх, вони змушені.

Це пара днів і я почав забути цю історію, але є викликом. «Ви стурбовані McDonald’s. Ви можете надіслати нам електронну пошту, щоб пояснити інцидент? Я даю вам адресу. Через день я отримав лист з повідомленням «на листі». Я читаю, і я входжу в стопор. У повідомленні я впевнений, що кожен знаходиться в компанії OK і шкодую лише про те, що "McDonald's ® не правдиво розповісти друзям." Повідомлення запевнить мене, що все, що бачили в їх вечері, є найвищим стандартом якості. Я повністю загадав. Коротко відписана про те, що я прочитав, висловлюючи свою непорозуміння з метою повідомлення є ще одним днем і знову викликом. Цього разу, я розумію, був виклик від Регіонального офісу McDonald's. І знову, продовження рекламної кампанії. Цього разу я був запрошений на екскурсію McDonald’s, щоб показати, що інцидент неможливо. На жаль, вони не запрошували до дому компанії або до Паризької філії, або навіть до столиці, але тільки до того, що дуже непристойний дайнер в місті. Я не сказав. Коли регіональний менеджер втомився п'ятий раз, щоб запевнити мене про неперевершену якість продукції компанії і переконався, що я не хочу відвідати «пошуковий храм», розмову завершено. Всі вони незгодні. Я не вірю в якість швидкого харчування (зловживання не враховується) і навіть дуже популярний, Макдональд не розуміє, що я незадоволений, коли вони так добре. Я даю до парафрази класичний: Щоб їсти або не їсти, це питання і відповідь на кожного з них. Я знайшов шахту.

Джерело: