"Тортюра" своїми руками.

Напередодні нескінченного відкриття будівельного сезону я вирішив поглянути тему будівництва будинку. Насолоджуйтеся тим, хто з форуму буде вигідно від мого досвіду. Це перший раз я пишу це, будь ласка, зрозуміти. Ось 35 фото.

У листопаді 2011 року було придбано дві сусідні ділянки з другом. І в квітні 2012 року вирішили побудувати. Що важливо для будівництва? Важливо, щоб було місце, щоб складати матеріал, інструменти, укриття від погоди.
Шукаємо пропозиції для вагонів і т.д., ми зрозуміли, що ми будуємо кабіну самостійно, що це повідомлення про це.

Він сказав, що «Ойди ходи» і загинув руки.

01. Мар Вони викопують отвори для фундаменту прибирання будинку, тобто знімають родючий шар. Заливають цегляні крихти, ущільнюються, встановлюють велику тротуарну плитку (500х500 мм) в них для розподілу тиску. На плитці кладуть блоки ФБС.

02. Мар Розмір примирення

Додано до [mergetime]1359205459[/mergetime]
Проектор був заданий в програмі PRO100, замовлений на основі дошки люмень 100х50 мм, за розмірами. але в достатку присутні лютий бідний, сирий, «здатний» і «геліконопти». Не критично важливо для будинку, але мені довелося приклеїти дошки.

03.03.2014 р. Вирівнювання

р.

04.03.2014 р. вирівнювання рівня. Ось головний помічник X-Liner, лазерний рівень.

р.

05. Мар Підсумок

06. У

15834118

07. Мар Пошиття майбутнього поверху. Ми використовуємо DSP товщиною 12 мм, лагами на відстані 300 мм.

, Україна

08. У. Вся структура на з'єднання нігтя, DSP фіксується саморізами. Невеликий відсмажений лівий кут, ймовірно, уважний вже помітив. Ми зробили, теж, і ми прибрали суглоб пізніше.

09 зшивається майбутній поверх

10.

11. Вони принесли генератор. Як вона була фарширована в седан - всю історію. З якоїсь причини ми вирішили не вирізати DSP з ручною пилкою. Вони навіть не спробували його, і цей факт був забитий в мозок – вони побачили диск, для якого вони принесли генератор. Хоча DSP легко (відносно) пити регулярну пилку.

12. Підготовка каркасу сегмента стін

13. виставила всю геометрію, пришиваючи ДСП - це забезпечувала міцність конструкції і піднятий.

14. Одна стіна готова. Вона була названа StroyBomjMontage. Він був холодним і жорстким старі куртки, капелюхи, джинси, тому ім'я було взято на "хурал";

15.00 р.

16.00 р.

17.00 р. Процес веселий, результат відразу видно.

18 років Половина зроблено.

19.00 р.

20. Всі стіни готові. Ми чекаємо на ураган. На фото береться рулетка, тому вона страждає. Відрізки стін болтуються разом.

р.

21. Побічний погляд. Все на однаковій рулетці. Небо є дуже похмурим, ми турбуємось - не сльозиться? фортифікований з укосами всередині, але душа холодна...

22. Урочище не зламав нас, вона збереглася. До нас привели те, що не тільки люди мальуються до нас.

Каркас майбутнього вікна готовий, це також елемент формування схилу даху. Таке рішення було можливо не боятися злодій, принаймні не стільки.
Це нормальне вікно. З віконця близько 3 метрів від землі.
Плюс тепло зберігає добре, недорого (достатній один аркуш стільникового полікарбонату - близько 1200 рублів.)

р.

23.

24. Ми кидаємо рафтинги. Виміряємо, зробив шаблон і як на конвеєрі пилососів.
При проектуванні була зроблена помилка - вони не врахували тяжкість аркушів DSP - вони не змогли підняти два сходи. вони мали зробити регулювання на місці - випиляти на 2 частини і викручувати в протоці, вставки були зроблені всередині між кроквами, вони будуть видимі в наступних фотографіях, щоб переконатися, що
монтажна міцність.

3811697

25.

26. Покрівля ДСП, як і стіни, покрита банером зверху, яка була в достатку. Клейовані банери "космофен", кріпляться покрівельними гвинтами (вони з гумкою на капелюх).

27. Вони прокидають листи, відразу покривають банером, тому що це буде складно зробити послідовно - недостатньо високі сходи.

28.

29. Sunsets дивовижна. Ви не бачите, що в місті.

Постійно знайдений на даху вечері сусідської собаки – корови нас подаються, побачивши, наскільки важко кинути важкі листи ДСП.

Катування, як ми любимо називати будівлю для його сірого кольору, монументальність, практично готовий.

30. Краса простота. замість кіоту, як припуск до традиції ;

31. Ми отримали дах. Ми отримали двері. Двері вийшли з 90-х, коли всі кладуть залізні двері в квартирі.
Тепер цей ехо минулого буде скручений, але я зберіг його і прийшов в руки.

32. Дверцята закріплюється до «глухих» стелажів.

33. Двері готовий. Як я писав раніше, практично кругове вікно виготовлено з стільникового полікарбонату. Теплий і легкий і холігани не стрибають. Не існує нікого в області, що більше вареників, ніж у нас;

34. Змішані фото - вставки між кроквами видно. Також видно, як власник, гордо шукаючи володіння :) Розміри : 6.4 x 3.2 м. висота від 2.3 м до 2.95 м. проміжки між листами чсп заповнені силіконовим герметиком,
У деяких місцях використовується монтажна піна. Були думки, щоб зробити трусики, але руки ще не досягали.

р.

35. Цього року було побудовано два фундаменти. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. покрівля пришивають краями банерів.

Бюджет: 36 тис. Руб.

Додано до [mergetime]1359208004[/mergetime]
Дякую за вашу увагу, я закінчив. якщо ви хочете пізніше я викладатиме процес побудови фундаменту для будинку - USP (ізольована шведська плита).

Джерело: