Забута протягом 30 років в закритій черепахі збереглася без їжі
Сім'я Almedia від Бразилії відкрила свої відсутні 1982 вихованця, Мануела, в коробці під час розбирання старих речей в паніці.
Жителі Бразильського міста Ріо-де-Жанейро були здивовані, коли вони випадково виявили в будинку черепаху ім. Мануела, втратили 30 років тому.
Сім'я Almedia відповіла коханим після остаточного загиблого розсмуття старої пані, яка протягом багатьох років кладе багато зайвих речей.
Ми не бачили Мануела з 1982 року, коли ми були реконструктиви в будинку і подумали, що черепаха була втечу, коли працівники залишили вхідні двері. Не дивлячись на довгий пошук, ми не знайшли одного сліду про нього, власники тварини прийняли. Приміщення, в якому черепаха витратила три десятки років, подається як місце для зберігання різних предметів, в тому числі старого обладнання, яке було знайдено на вулиці і привозили до будинку батьком родини Леонель Альмедіа.
Дад завжди думав, що він може один день виправити або ремонтувати всі шматки, які він використовується для фаршу. Ми ніколи не змогли піти там, і двері були закриті, - сказав Леандро і Леніта, власник будинку.
Тільки після смерті батька, його дорослі діти почали позбутися від зайвого баласту.
«Я збираюся викинути черепаху?»
Додано до [mergetime]1359282126[/mergetime]
Здивовані родичі були здивовані для визнання свого вихованця в тварині, яке було в хорошому здоров'ї, незважаючи на таку тривалу відсутність.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ми не віримо, що це сталося! Ми щасливі, що вона повернулася до нас, - сказав брат Алімедіа та сестра.
Ветеринарний, який досліджував колишнього в'язниці пантри, сказав, що Мануела належить до видів червоно-легованих черепах, які тривалий час можуть обійтися без їжі.
Згідно з експертом, тварина пережила через те, що вона не містить термінів дерева.
Новини/Новини/109896
Джерело: