Казка поганого чоловіка

На початку мого бізнесу, коли я був 19 або 20 років, як студент, я вирішив поставити свій телефон додому. Звичайний, стаціонарний. Але потім (1995) це була проблема. По-перше, вся місцева потужність PBX була вичерпана, і по-друге, можна було вирішити це питання астрономії (для мене) в той час кількість 400 bucks. Поблизу була одна велика рослина спілкового значення, і вона мала власний PBX, але вона була необхідна або для роботи на цьому заводі або сплатити вищенаказану суму. Так доля мене разом з Олександром Івановичем. Я не пам'ятаю, що запровадив мене до нього, але рекомендація була вичерпною: «Лок,» каже: «Це рідкісна дупа, свінгер, крокок і просто сором'язлива». Але він знає, як зробити свій телефон додому. Не дайте йому копійку заздалегідь, він п'є його. Я трохи трахнув, але мені не потрібно телефону.

На зустрічі з Олександром Івановичем було незабутнім. Зустріч між Чичиковом та Ноздревом. На додаток до пропозиції, щоб встановити телефон, я був присвячений ряду блискучих проектів, кожен з яких, якщо не перспективний світовий домінування, то приніс його ближче до нього. Згадуючи рекомендації, я не давав ніяких заздалегідь, окреслив проблему з телефоном і чекав. Після того, як все було прийнято, і я мав довгоочікуваний телефон в домашніх умовах. Я оплачується Олександром Івановичем і ми, гойдалки руки, в складі.

Після того, як він почав називати мене періодично з деякими ідіотичними пропозиціями, такими як: «побачити ідею, піти в безпеку, взяти список самостарих жінок і укласти з ними контракт на обслуговування життя в обмін на квартири» і так далі. І все це супроводжувалося демонстрацією деяких паперів, розрахунків і кінцевого запиту на запозичення сто рублів. Я не запозичила ніяких грошей, але я не трахнув його. Чому болить чоловіка? Я сказав йому, що я займався комп'ютерами, кондиціонером, обігрівачами та іншим обладнанням, а замість усього ебать я запропонував йому допомогти продати свої товари і мати стільки ж рублів як легально зароблену комісію. Він сказав мені, що він знав ЦЕ ЛЮДИ (так, що він сказав) і що вони всі необхідні, що я запропонував. Саід Я мав дати йому більше моїх речей, і в тиждень він продає його і зробив мене прибуток. А замість товарів, захоплюю його ціну, а Олександр Іванович, зважування, зліва.

Він прийшов в наступний день з очей, що болить і піни в роті. «Я говорю з такими людьми!» Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Я сказав йому, що я дам йому товари, але після того, як вони сплачувалися заздалегідь, і якщо необхідно, я був готовий зустрітися з кожним з них особисто і веде переговори. Після цього він перетягував мене до деяких відділів постачання, бухгалтерських офісів та інших офісів різних офісів. Для найчастішої частини його п'ять супутників, дитячих друзів і просто знайомих Ми продали щось комусь, але пам'ятайте, що всі ці люди, приймаючи мене на стороні, сказав той самий: «Влад, який ви зв'язали?» Ви нормальний чувак, але він a.," пішов з текстом, який я знав про дівчинку, шати і т.д. Але я не даю ебать, не даю йому борг, не було шкоди від Олександра Івановича, я не подбала. Він пішов з пропозицією змінити кондиціонери для меду, взяв комісію з медом, подавав мед на роздрібну мережу, в цілому, якось заробив. Я почав запозичувати деякі невеликі суми для похмілля, але суми були такими, що в принципі я був готовий просто пробачити їх в момент видачі.

А потім один день бос назвав мене, з яким Олександр Іванович запровадив мене. Він хотів купити комп'ютер і запам'ятати мене. Ми зустрілися, сказали мені, що завод (який був завод, з якого я мав телефон) отримав повну ас. Справа в тому, що завод був оборонним значенням, але, як і всі подібні заводи, виготовляючи всі види побутової ебать: пральні машини, меблі, відро і так далі. А вартість цього щита була такою, що коли з'явився аналогічний імпортний продукт, ніхто не хотів взяти їх продукцію. А потім вдарив мене. Я звернув його бартерну схему, яка включила технічне обслуговування комп'ютерного обладнання по всій рослині, постачання комплектів та інших грязь. Він був блискучим. Суть була простою: він подав мені продукти, я обслуговував їх комп'ютери, приніс йому трохи особисто, фаршировані вироби за половину ціни на магазини, зберігали приступи. Фах! Це пісня! Це був з того договору, що я пізніше отримав мій перший автомобіль, робочий капітал, і я, студент, орендований офіс. Я зробив якісний крок вперед до зростання висоти бізнесу.
А що про Олександра Івановича, ви запитаєте. І день зробив контракт з заводом, він прийшов на мій будинок п'яний, сказав, що йому потрібні два обігрівачі, для одного він вже мав гроші, і для іншого він сказав, що він буде принести завтра. Я подарував йому без зцілення. Звісно, я був в моєму контракті, я не був до цих дрібниць. І сталося незрівнянне.

Олександр Іванович відставив мене. Він не сплачував мене за теплеер. Він stole, що fucking 30 bucks. Я назвав його (ми не використовували мобільні телефони в часі), його дружину підібрали телефон і сказали, що він залишив і коли він повернеться невідомо. Він був замороженням. Я просто сміється. Я шукав його більше, ніж коли-небудь, щоб покласти всі ці ебать пральні машини в магазинах, я повинен змінити його все для чогось іншого, я, при відсутності складу, довелося подрібнити 2-3 вантажівки на тиждень. Але він трахнув вгору. Я не вітав, я завжди дав йому гроші, але один раз я дав йому можливість ебать мене, і він зробив!

Звісно, я зафіксував все, влаштував все. Після того, як я закрила фірму, через яку завод і я шпинат її все і відкрив наступну. Я можу сказати вам одне: скільки разів я був відхилений, обрамлений, розщеплений бізнес, виймав повний робочий час – і все це було зроблено самим лояльним, лояльним, гідним до серця друзів, родичів, колег. Ісус! Якщо ви можете почути мене, отримайте всі хороші люди від мене, відправляти мене всі дірочки, кицька кулі і просто погані люди. Зокрема, Олександр Іванович. Я збираюся перемістити гори з ними, і я ніколи не збираюся, ви знаєте, коли-небудь зроблю свою помилку знову, я не збираюся, щоб дати їм обертати мій ебать нагрівач. Амен!

й

Джерело: