467
Трохи північних текстів
Доброго дня, я подивився на доповідь про «Трип до Кола ММК на ВАЗ» і вирішив покинути трохи своїх фотографій, про природу Кула p-ov. Для того, щоб покласти його в громаду.
По волі долі Маланд відправив мене, щоб захистити кордони нашого великого і безглуздого. У 2002 році я прибув в Печенгу, землю контрастів і суворих реалій. За 8 років сервісу Північний гакнув мене і закохався в самому незбалансі! І все ж бекони для себе...
Фото буде трохи, потім я поступово поповнить. Фотографії з періоду 2002-2010, багато зроблених на бойовій гвинтівці Калашні (AK-47)
Зимові вправи, польовий табір був експонований протягом 40 днів в тундрі, хлопчики конопель для обладнання викопують прямо в сноубордах, не досягаючи землі.
Трохи більше технології.
р.
Мій вірний (формер) супутник на півночі. Я ніколи не бачив істоти на 4 ніжках смартера.
Загальна площа 200 метрів на рівні моря. Перехрест на горі був зведений на честь Трифон-Печенгаського монастиря і могили Самого Трифона, який, згідно з легендою, вичавлений з сердистих полонь, які збираються вести на правому шляху.
Собака знаходиться на вершині гори.
п. Лінахамарі, колишній підводний бази (як 42-й бригаді) в 2010 році - згортання і знезараження.
Крім того, пальці добре риба іноді краб.
краба
р.
Водоспад, який був автором поїздки на ВАЗ. в лівому куті пам'ятника загиблому офіцеру 61-ї морської бригади (П. Спутник)
Прокоментував на MTLB і не виходив. Р.І.П.
Таку рибу спійману, високе дотепер, решта крутіше, ніж 2 кг щуки.
Це з річки Титовка.
Брендування печаток в заповіднику "Айнуські острови"
р.
цуценя ...
Вірний Bolivar ...
Додано до [mergetime]1359378050[/mergetime]
Шукаю все, що я можу знайти на роботі. Я кладаю ще вдома.
Сувенж.
Джерело:
По волі долі Маланд відправив мене, щоб захистити кордони нашого великого і безглуздого. У 2002 році я прибув в Печенгу, землю контрастів і суворих реалій. За 8 років сервісу Північний гакнув мене і закохався в самому незбалансі! І все ж бекони для себе...
Фото буде трохи, потім я поступово поповнить. Фотографії з періоду 2002-2010, багато зроблених на бойовій гвинтівці Калашні (AK-47)
Зимові вправи, польовий табір був експонований протягом 40 днів в тундрі, хлопчики конопель для обладнання викопують прямо в сноубордах, не досягаючи землі.
Трохи більше технології.
р.
Мій вірний (формер) супутник на півночі. Я ніколи не бачив істоти на 4 ніжках смартера.
Загальна площа 200 метрів на рівні моря. Перехрест на горі був зведений на честь Трифон-Печенгаського монастиря і могили Самого Трифона, який, згідно з легендою, вичавлений з сердистих полонь, які збираються вести на правому шляху.
Собака знаходиться на вершині гори.
п. Лінахамарі, колишній підводний бази (як 42-й бригаді) в 2010 році - згортання і знезараження.
Крім того, пальці добре риба іноді краб.
краба
р.
Водоспад, який був автором поїздки на ВАЗ. в лівому куті пам'ятника загиблому офіцеру 61-ї морської бригади (П. Спутник)
Прокоментував на MTLB і не виходив. Р.І.П.
Таку рибу спійману, високе дотепер, решта крутіше, ніж 2 кг щуки.
Це з річки Титовка.
Брендування печаток в заповіднику "Айнуські острови"
р.
цуценя ...
Вірний Bolivar ...
Додано до [mergetime]1359378050[/mergetime]
Шукаю все, що я можу знайти на роботі. Я кладаю ще вдома.
Сувенж.
Джерело: