459
Моя нова рибальство: Сандбласт
Я вирішив почати новий бізнес для годування сім'ї та сім'ї. Ідею долучитися до піскопласту і художнього матування прийшли до розуму. За місяць він збирав гроші, придбали необхідне обладнання (компресор, сепаратор вологи, ріжучий плотер) ... він збирав собі щось (зварений приймач з пропанових циліндрів, сантехнічної камери і сам піскоструминник). Сьогодні став першим випробуванням всієї справи. В результаті здивовані мене приємно) є незначні недоліки, але це буде відхилити час. В той же час потрібно заповнити руки і виконати невеликі замовлення.
Р
Все почалося з побудови камери.
р.
купити компресор
вода-сепаратор
Потім повітряний приймач варився своїми руками.
камерний вентилятор
як він ріже пропанові циліндри - окрема пісня ... випікають пари пропану водою за допомогою насоса від старої пральної машини)
потім вирізати і варити)
В цілому все вийшло, все працює, як це повинно. пісок смоктати так, що ви можете зробити отвір в склянці 6 мм в 20 секунд ...
Додано до [mergetime]1359402216[/mergetime]
В принципі, так далеко, спасибі за вашу увагу) перше повідомлення, зняте на пропане клапан і т.д.
р.
Джерело:
Р
Все почалося з побудови камери.
р.
купити компресор
вода-сепаратор
Потім повітряний приймач варився своїми руками.
камерний вентилятор
як він ріже пропанові циліндри - окрема пісня ... випікають пари пропану водою за допомогою насоса від старої пральної машини)
потім вирізати і варити)
В цілому все вийшло, все працює, як це повинно. пісок смоктати так, що ви можете зробити отвір в склянці 6 мм в 20 секунд ...
Додано до [mergetime]1359402216[/mergetime]
В принципі, так далеко, спасибі за вашу увагу) перше повідомлення, зняте на пропане клапан і т.д.
р.
Джерело: