Історія Білоруського мільйонера

Для виклику ферми Валентин Грицюк «фермер» мова не перетворюється - на 64 га землі, розташованих в Миколаївському районі, є ангари, заводські майстерні, багатоповерхові будівлі і склади, наповнені обладнанням. Це невелика, самодостатня держава, а не проста ферма. І підприємець сам охоче називає ці землі тільки «країною в країні». По-перше, життя був ключем тут, десятки одиниць техніки працювали, споруди були побудовані, народжувалися грандіозні плани. Сьогодні, ферма Грицука... Ні, не покинутий. Здавалося б, замерзнути на поріг другого тисячоліття після того, як власниця трапилася. У великому клопотання Валентин Сидорович, а тепер єдиний постійний інгалятор «знижнього в країні» живе в невеликому похилому дерев'яному будинку. Як це сталося? Це довга історія.

Зима, заморозка, снігові креки, автоприводи очищають пряму дорогу до великої 6-поверхової будівлі дивної форми. Перед ним є цекетний хата, шлях до нього покритий снігом, можна побачити, що протягом декількох днів ніхто не увійшов в будинок. Цей хут є справжнім Валентином Сидоровичем. Величезна будівля в спині - це минуле, і можливо майбутнє.

3. У

4. У

Очистити шлях до ганку салону. Відкрийте двері. Відбувся Валентин Грицюк. Він не може зустрічати гостей на дверцятому етапі - він призначений для колісного крісла. "Дякую до мого генерального персоналу!" Порадує нас з чаєм, щоб розігріти - в будинку 10 градусів тепла, і розповідає історію появи «багатих на дачі».

Р

6. Жнівень

- На початку 90-х років я був одним з перших. Не було нічого тут, там були глибокі ліси і тампони - не навіть коня може проходити. Глибоко в лісах був фермер - один будинок побудований сто років тому, і я купив його.

8. У

Площа землі становить 64 га, наданий в спадку життя. Спочатку з'явилася дуже мало землеробства - 20 га, відпочинок неприпустимий густець і топ. Ще одна неприємність - більшість території були твердими пагорбами, для роботи сільськогосподарської техніки на них практично неможливо. Перш за все я вирішив принести землю на розум. Я підписав контракт з інститутом, і ми разом з районом PMK, здійснили землевідведення тампонентів. Це був дуже масштабний проект - протягом одного сезону близько п'ятдесят одиниць техніки працювали на об'єкті. Хвилі зрізалися, зливаються, торф і сапропель від них забезпечили родючість землі. На місці маршів, 5 великих глибоких ставок були викопані.

Вони привозили воду, побудували водопровідну вежу, заповнили водойми водою, покривають коропою, сазаном, білою склянкою і коропом. На фермі була хороша дорога, телефонна служба, електрика. Всі ці роботи взяли кілька років.

Відразу після цього фермер почав будувати птахофабрику на 41 тис. голів. Наповнивши його тваринництвом на місяць - птахи перевозилися з Дніпра. Коли птахофабрика почала працювати, вона нарешті з'явилася, не кредитні гроші.

- З цими грошима я почав будувати інші об'єкти. Закупівля сільгосптехніки - плуги, сівалки, комбайни, бульдозери, траурні та колісні трактори, Камаз, навіть його кран. Я поставив 80-метровий ангар для зберігання його. Поруч він побудував ще один - він очікував вирощувати свиней, корів, овець, кроликів. Окремо побудував його розчин-бетон. На рахунок даної рослини ми побудували всі об'єкти.

12.

р.

13.00 р.

р.

14.

За короткий час на землях Валентина Грицюка з'явилися зимові теплиці загальною площею понад 5 тис. кв. м. На в'їзді на ферму вони побудували триповерховий готель, але після того, як вони вирішили облаштувати переробний магазин в ньому - куртки для птиці, виготовлення фіточай для місцевих курортів і навіть кондитерського магазину. У підвалі будівлі планується облаштувати приміщення сто метрів для вирощування грибів і устриць. Поблизу будинку - облаштувати підземну теплицю заскленою дахом.

16.00 р.

17.00 р.

18 років

19.00 р.

Біля невеликого фермерського будинку Валентин Сидорович побудував 6-поверхову будівлю, на даху якого є оглядовий майданчик, який також є «парковим» для вертольота (до речі, один раз на вертольоті був фактично висаджений там). Готель розташований на відстані 10 хвилин ходьби від готелю. У підвалі є номери для зберігання і гаражі.

р.

21.

22.

23.

24.

25.

р.

26.

Садівник розповідає історію формування своєї ферми, сортує через фотографії. Він зачаровує, починає детально описати характеристики кожного будинку, пояснює логіку кожного кроку. Потім він помітить, що ми відштовхуємо від застуди, кидаємо дрова в духовку, перетворюється на кольоровий

11053.

28.

29.

р.

до І всі ці роки я мав бджолиний пай з 100 бджіл, він сказав. Мед був настільки хороший, що фахівці з Міністерства охорони здоров'я попросили мене не дарувати йому рітейлу для продажу, але дати його для фармацевтичного виробництва.

- Багато, як правило, заробляйте гроші, перш за все побудуйте власне житло, чому ви не робили це?

- Бо я мав специфічний, комплексний план. І для реалізації цього потрібно кожен зароблений копійки. Я не хочу торгувати невеликими речами, я побудував всі будівлі одночасно, і це було розумно, це рік і половина до завершення грандіозного проекту. Далі все буде працювати в повній силі, я переїхав з мого хата до нормального будинку, і навколо, на 64 га, невелика самодостатня «держава» буде жити і борошняним. За 5-7 років я навчався близько 90 професій, веде бухгалтерський облік, сконструювали себе, сіли за колеса тракторів, KAMAZ, проводили електрики, працювали на крані.

Валентин Сидорович думав, поїхав до вікна, подивившись на його сніжну ферму. Він сказав над плечем, «І тоді було неприємності. й

до Час був вагомий, ромашка 90-х років. Багато операцій, які були здійснені через ручку, я використовував, щоб довірити людей і багаторазово загорнути на неї. Я пам'ятаю кілька випадків, коли вантажівки з продуктами вийшли з воріт моєї ферми і розчинилися десь в Росії, ніхто не міг знайти нічого після

32.

р.

6 січня 2001 р. Валентин Грицюк відправив всіх співробітників, щоб відсвяткувати чергове свято і залишався окремо в його загальному штаті. Вечора, вечора, ведуча. Кримінал тяжко збитий землероб, пошкоджений хребтом, в декількох місцях зламав череп з молотком, зламав 4 ребра, пошкоджені легенями. Валентин Сидорович був щасливим, його друзі вирішили подивитися на світ, який вечір. Вони знайшли фермера в критичному стані і приймали його до лікарні Мядель. Лікарі, без зцілення, сказали, що Грицюк не виходив з могили, а послав півсердя фермера на обласну лікарню в м. Боровляні. Продовжили роботи понад 10 годин, вижили Валентин Сидорович, але залишалися з обмеженими до колісного крісла. Для того, щоб більш-менш відновитися, вона зайняла близько 6 місяців. У цей час невеликий стан Грицюка залишився без власника, на якому буквально все відбулося.

3610Р. 4200Р.

34.

35.

36.00 Р

Повернувшись до повного життя, Валентин Сидорович знову приймав свою ферму, але міцність і фінансові можливості недостатньо. На сьогоднішній день йому вдалося перейти до нуля. Профілактична робота проводиться щорічно, щоб зберегти вже побудовані. Земельна робота. На теплих засадах фермер орендує трактори і заспокійливу землю до місцевих СЕКП, які в поверненні допомагають з побутовою роботою.

р.

38.

Джерело: