Збережіть заморожену дитину біля Ростова

Пелюшка зігріла 2-річної хлопчика, що закинулася матір'ю в холодну обшивку.
У Ростовській області мама тримала 2-річної сина в баранах, оточеній корів і свиней. Згідно з сусідами, молода жінка постійно кине дитину в замороженому приміщенні. Від неперервної смерті Данила врятував котом, який на дні прогрівав хлопчика.
Новини

Від мешканців села Грабівка, де знаходиться барн. Прибувши за вказаною адресою, інспектори були захоплені: дитяче скидання на дивані, вилікували в кулі. А поруч з дитиною, занурюється щільно і гине його з лапами, кладуть хутрію кішку.

«Коли хлопчик відкинувся, він не хотів би дати тварині йти до будь-якого, і що там був сильний, натискаючи його до себе», - сказав співробітник PDN в Чертковому районі. Коли Данило змогла вивчити, виявилося, що незважаючи на надзвичайно низьку температуру в ячмінь, тільки його щоки і сітківка були матощі.

На тілі малюка лікарі записали страшні гематоми і діагностували кон'юнктивіт. Інспекція показала, що мама приніс дитину до такої держави.

25-річний Олена А. часто залишила дитину наодинці протягом всього дня в неопалюваному приміщенні, і вона переїхала до своїх друзів в районному центрі. Від їжі недбалої матері іноді залишив його тільки скоринкою хліба.

Фахівці ретельно вивчають будинок, але не знайшли їжі. З теплих дитячих речей в шафі кладуть тільки осіння куртка, тонка шапка і черевики з розбитим блиском.

Соціальні працівники ретельно перевірили всі кути бруса, але не знайшли ніяких іграшок. Єдина радість дитини була кішка. Вона зігріла Danil з її теплою в холоді і грала з ним, як кошеня.

З усіх звуків хлопчик навчився виступати тільки «у-ам» за віком від двох років.

Під час інтерв’ю цивільного чоловіка Олени Артема Єфремова виявилося, що мама зрідка купила дитину в залізному трюбі, з якого корів відверта вода.

Охоронці вирішили негайно прийняти дитину.

Додано до [mergetime]1359457262[/mergetime]
Дитина не крила на увазі незнайомців. Він зустрівся з бункером з рук соціальних працівників і їсти все до крихти, додано PDN. Зрозуміло, що дитина не втратила тепла людини.

У відділенні інфекційних захворювань районної лікарні взяв хлопчик.

Я пішов з дому, коли я пішов до лікарні. Після того, як я був вагітним з третьою дитиною, – каже Олена А. – Наш будинок дуже холодний, і немає вогненної деревини, тому син був зігрітий котом. Я не вважаю себе поганою матір'ю.

Подума про те, що гріф-мамаші не збігається з точкою зору правоохоронних органів. Прокуратура і ПДН захопила дитину через загрозу своєму житті.

«Даніл мав заморозки на шкірі обох щоків першого ступеня, абразії на спині, вухах, носі, гематоми правого верхнього століття і підкон’юнктивіт обох очей», - зазначив Оксана Суххарєва, старший помічник регіонального прокурора медіа взаємодії Оксана Суххарєва. За матеріалами перевірки прокурора було відкрито кримінальну справу. В даний час розглядаються питання відправки матеріалів до суду з метою позбавлення матері батьківських прав.

512682

Джерело: