Фотографії з Техасу + Музей НАСА

Тут будуть 53 фото + текст. Будь ласка, не порушайте.

Кілька років тому я відвідав стан Техасу.
Тривалість поїздки 4 дні. Маршрут:
Х'юстон - Мідленд Одеса - Хьюстон - Galveston.
Поїздка відбулася наприкінці вересня, на початку жовтня.

1,1 км Це наш лайнер. Рейс з Франкфурта в Хьюстон взяв 17 годин.

2,2 км Після 14-15 годин на узбережжі Північної Америки з'явився десь в регіоні Канади.

3. У У Х'юстон - з'єднання рейсу в внутрішні авіалінії та ще 2 години до міста Midland Odessa.
Аеропорт Midland. Невеликий і акуратний. В аеропорту є старий літак. Місцеві жителі кажуть, що він у робочому стані.

4. У Парковка перед аеропортом.

Мідленд зустрів нас з грою, з температурою повітря +39 С.

5. Умань Типовий номер готелю.

Я не хочу нічого іншого дня. Просто сон.

6. Жнівень Як виявилося пізніше: це стандартне рішення. Телевізор встановлюється в шафку і замки закривають ключем. Існує також ігрова консоль, встановлена там. І це в кожному готелі.

доб.

7. Про нас Ось деякі типові краєвиди. Низькі, рідкісні будинки, величезні порожні місця.

8. Великий американський ядерний транспорт.

03039, Україна

9. Навігація Дороги.

До речі, великі автомобілі не збиваються або кошеня, але реальна потреба тому. 80% населення працює своїми руками, тому вам потрібен пікап для перенесення інструментів та іншого обладнання для отримання грошей. Кілька разів я бачив, як ці автомобілі були використані як трактор для шестигранної напівпричепи.

10. І це сама рослина, тобто виробництво збірки.

По суті, це величезна площадка, загартоване січним рабом. Електроенергія доступна тільки в офісному будинку. Немає нічого на комплекті. Зварювальник, якщо необхідно, прибуває в пікап вантажівку з його обладнанням і дизельним генератором, виконує погоджену кількість робіт, отримує гроші і плуги до наступного замовлення. За цим принципом роботи фахівців.

11. Кріплення. Там десь олійник.

12. Місцева швидка їжа. Якість страв досить хороша.
Я не бачив Madonalds в середині.

Габаритний зображення

13.00 р. У місті немає магазинів. Просто ресторатори і кафе. Вся торгівля в передмісті.

14. Аеропорт Midland знаходиться поза.

До речі, відходи в середині. Не всі. При запиті, чому вони не розуміли. Чому ходити?
Що я поганий і не маю автомобіля? Відповідав: «Якщо ви погані, купуйте автомобіль на бідні. й

15.00 р. Ще один аеропорт.

3610Р. 4200Р.

16.00 р. м. Півдленд. Переглянути з вище. Кожна площа має масло добре.

17. Літати в Хьюстон. Підсумки.

18. Downtown. Майже ніхто не живе. Просто працює. Щоденний пробіг в 60-80 км. до роботи і спини є нормою.

19.00 р. Після маленького відпочинку ми йдемо в музей НАСА.

20. Квитки недорогі. Вартість дорослого квитка 23.50.

р.

21. Всередині вузли стінки є незграбним з реального маршруту. Ви можете виїхати всередину.

22. Двигун Shuttle.

23. І його опис.

24. Робоче місце Астронату.

599 р.

25. Контроль місії. У той час, оскільки це було ніч на орбіті. Астронавти сну. Космічне життя на Грінвічі.

26. Супутникові станції зв'язку, ми розповіли.

р.

27. Навчальний центр «Косменаут». Моделі модулів ІКС та інших навчальних матеріалів.

28 докладніше.

29. Схема розміщення

30. Він.

р.

31. Прогулянка пам'яті для астрономів. Під кожним деревом знаходиться пам'ятна дошка про покійний астронаут. Алея кілька кілометрів довго.

32. Наш тур Паравоцік.

33. Ось Аполлон. Зворотній вигляд. Дуже вражаючий апарат.

34. Побічний погляд.

р.

35. Другий крок.

36.00 Р Крок три.

37. Вантажні бухти.

р.

38. Земельник.

39.00 р. Це був кінець туру. Повернутися до Хьюстон.
Це місцеве.

40.

р.

41. Кінець.

42.

43. Центр міста знову.

44. Наступного дня ми пішли в Галедон. Galveston - це курортне містечко на Мексиканській затоці. Відстань від Houston до 100 км. Клімат, на мій погляд, нестерпний. майже 100% вологість і температура повітря в 30 С.

45. Але при цьому все дуже красиво і чисто.

46. І це на початку жовтня...

р.

47.

48.

49.00 р. Наш готель

50.00 р. Механічний піаніст в готелі. Це дуже невірно. Я не розумію це лялька.

51. Увечері, туман прийшов з бухти.

603000

52. Повернувшись до Хьюстона наступного ранку. Зрозуміло, хромові стовпи.

р.

53. Походимо додому. Рейс повернення приймав близько 14 годин. У той же час літак був ковбасним, і ми не допустили з місць.

Всі Дуже дякую.

Габаритний зображення

Джерело: