Як я зробив бампер.

В роки турбулентної молоді, в 2006 році я купив мій перший автомобіль - Opel Rekord 1980. з ящиком для 10 тр. Він взяв його як іграшка, експеримент, а не працівника або понторатора. Я не заробляв достатню кількість грошей, тому я купив машину в розстрочку протягом 3 місяців, завдяки колишньому власнику.
Після цього вже «модний» встановити «прямі струми» на дев'ять, відкрутити бампер від класики і вирізати пружини в цілому на всіх ТАЗ. Я ніколи не розумію ці тенденції, але це було критично, щоб дати мої творчі здібності. А потім зовнішній вигляд фабричного переднього бампера не влаштував мене, і я вирішив змінити його. Я не хочу думати про покупку готового продукту або принаймні заготовки, тому що не було достатньо грошей навіть для бензину. Було прийнято рішення про піну всю передню частину автомобіля, а потім вирізати з цієї маси потрібну форму бампера. Я витягував свою колекцію турболайнерів (з наміром пошуку класичних бамперових функцій, які мені сподобалося), вибрали ті, які я хотів самі, намальовуючи приблизний зовнішній вигляд олівцем і встановити на роботу.
Я не знаю, як фарбувати, фарбувати і т.д. Я був програмістом в часі і ніколи не мав нічого подібного. Я зробив те, що я можу без допомоги або поради.
Більшість фотографій були зняті на стільниковому телефоні з 1.3 Мп камерою, я шкодую за цей вихід.
Ось 17 фото.
Ось як він був.

Попередження

Перед пінопластом

початок піноутворення

Про нас

Можна побачити пори в розрізі.

р.

Я думав, що лікує ножа - не робила. Я мав натягнути рядок і заблокувати його в блок живлення. Вона була гаряча, щоб фарбувати і розтопити піну, як масло.

Приблизно до подальшої обробки

Після покриття з склопластиком і епоксидом

Вона виглядає рідко, як стружка.

Це насправді епоксиди, які заморожені, з скловолокном, що дає бампера твердість.

Габаритний зображення

Далі він почав покриття автомобіля. Гроші швидко збігаються на неї. Я мав взяти відро п'яти літрів побутової шпаклівки! Було весело.

Я їзда, як це протягом року. Я був визнаний у багатьох постах у Ростовській області, не кажучи вже про Волгодонську.

І нарешті я пофарбував його.

Додано до [mergetime]1359663161[/mergetime]
Я не знаю, як фарбувати, тому все вийшло грубо.

Великі зазори

Висока від землі, виглядає неглибоко.

Тільки на пінопласті витрачали близько 4 т. Якщо я відомий такі невідповідності, я бажав би цю ідею. Але в кінці я не шкодую. Я отримав мій шлях. Я зробив. Дуже дякую.

Джерело: http://