567
Знімаємо пил з лінзи Canon EF-S 18-135
Ми будемо говорити про те, як видалити пил з об'єктива Canon EF-S 18-135, в загальній людині - "Вакуумний очищувач" :
Це скло я активно використовую в походах, і за рік і навпіл був так багато пилу, що я просто боївся дивитися в неї — зоряне небо, гаунтлет.
Це має мати справу з будь-яким ...
Є 2 класичні рішення:
Першим є йти в сервісний центр, оплатити $125 і ви будете очищати скло, не даючи гарантії продуктивності і нерозривного фокусу.
Друге купити нове скло.
Але, є третій варіант - ви можете просто витягнути руки з вашої ас і зробити все самостійно.
По суті, все елементарно. По-перше, ми ріжемо, підбираючи отвір, пластиковий стікер з маркуванням. Все, що базується на дещо схожому на двосторонній скотч.
Ми готуємо інструмент - в моєму випадку невелика викрутка хреста від мультиінструменту і допомогти іншому плоскому.
Ретельно відкрутити 3 гвинти приклеюють лаком
Пам'ятайте положення скла - для цього процідіть візуальну пам'ять - на місці шурупів з'являться там сліди лаку і затискачів :
, Україна
Витягніть верхній об'єктив.
579254
Чистіть всередині пилу з помаляром або, за брак її, тканина для очищення окулярів.
Потім покладіть верхній об'єктив в місці (якщо на ньому немає пилу, то його не потрібно очищати, якщо є, то ми також знімаємо). Пам'ятайте, коли я сказав теги? Право на них:
3250Р. 3700Р.
Свердл задньої частини шурупи, попередньо розтираючи на кожну краплю лаку нігтя
І ми закриваємо його зверху стікером.
Очистити його і ...
Войла! Ви просто зберігали 100 до 350 bucks :
85911
Тест гостроти після складання
1-й
2,2 км
3. У
р.
Спасибі всім за прослуховування :
р.
Джерело:
Це скло я активно використовую в походах, і за рік і навпіл був так багато пилу, що я просто боївся дивитися в неї — зоряне небо, гаунтлет.
Це має мати справу з будь-яким ...
Є 2 класичні рішення:
Першим є йти в сервісний центр, оплатити $125 і ви будете очищати скло, не даючи гарантії продуктивності і нерозривного фокусу.
Друге купити нове скло.
Але, є третій варіант - ви можете просто витягнути руки з вашої ас і зробити все самостійно.
По суті, все елементарно. По-перше, ми ріжемо, підбираючи отвір, пластиковий стікер з маркуванням. Все, що базується на дещо схожому на двосторонній скотч.
Ми готуємо інструмент - в моєму випадку невелика викрутка хреста від мультиінструменту і допомогти іншому плоскому.
Ретельно відкрутити 3 гвинти приклеюють лаком
Пам'ятайте положення скла - для цього процідіть візуальну пам'ять - на місці шурупів з'являться там сліди лаку і затискачів :
, Україна
Витягніть верхній об'єктив.
579254
Чистіть всередині пилу з помаляром або, за брак її, тканина для очищення окулярів.
Потім покладіть верхній об'єктив в місці (якщо на ньому немає пилу, то його не потрібно очищати, якщо є, то ми також знімаємо). Пам'ятайте, коли я сказав теги? Право на них:
3250Р. 3700Р.
Свердл задньої частини шурупи, попередньо розтираючи на кожну краплю лаку нігтя
І ми закриваємо його зверху стікером.
Очистити його і ...
Войла! Ви просто зберігали 100 до 350 bucks :
85911
Тест гостроти після складання
1-й
2,2 км
3. У
р.
Спасибі всім за прослуховування :