Мій куб.

Моя дитина мріяла. Політ на Кубу. Очікується дива важливіше самого дива.
Для пишних, я зателефоную ціни в CUC (зручний песо) = 0.8 EUR = 32 рублів.
Прибуття в аеропорт Варадеро, рейс 14 годин там, 13 назад. Ви можете бути пацієнтом для мрії.
Це саме 53 фото.

Прибув 10 м. місцевого часу. Це мінус 9 годин від MSC. Готель розташований недалеко від аеропорту. Як він оселився, виклав свої речі, познайомився з розташуванням ключових барів, сонце раптом знизився на горизонті і вночі. Захід сонця і схід сонця швидко приходять. Літерально 5-7 хвилин. У 7-му році вночі о 19:00
Я пам'ятав океан. Я пішов сказати hello. Зовні не сильно відрізняється від будь-якого іншого великого тіла води, але запах ... Несподівано порушує кров. Я чекав іспанських жовчних вітрів, щоб з'явитися на горизонті. Але він зробив, але рятувальники були відчайдушними. А коли почули слово «Руссо», вони загинули. Це слово відкриває багато дверей в цілому.

Ранок в Гавані. Про рекомендацію ЯПовець Гарік499, перетворено на особистий російськомовний гід. Під ремонтом автомобіля, тому він поїхав з водієм таксі. У 1952 р. Chevrolet постріл. Двигун DEU, 2.0-літровий дизель. На Кубі дизельні двигуни зазвичай використовуються в дровах, тому він дешевше. У невеликих селах іноді не можна дихати від витяжки, але ми знайомі люди. Колеса і каучук імпортуються. Вона вважається шиком, щоб мати литі і блискучі.

Про кубинську таксі окремо. Ліцензування є обов'язковим. Без ліцензії в курортних містечках не отримайте, є поштові повідомлення, перевірте. Якщо турист знаходиться в нормальній машині, вони можуть штрафувати водія гідною сумою, і навіть переобладнати автомобіль.
Вартість ліцензії 600 CUC на місяць. Для цієї суми Держава виділяється 200 літрів дизельного палива і право проходження до місць накопичення туристів. Так, як ви згодні. Ви завжди можете погоджуватися, відверто перерослих водіїв таксі не зустрічалися. Прокоментували 12 годин на 100 CUC і дружню розмову. Звісно, ви можете подорожувати на громадському транспорті, ціна бирка прийнятна, але в туристичних зонах є тільки автобуси (5 CUC щодня), а в містах і містах, які краще ходити.

Fortress of Castillo de Real Fuersa. Пам'ятник Він захищає вхід до порту Гавани. Вони були побудовані місцевими індійцями і рабами, які принесли з Америки, під суворим керівництвом іспанських колонізаторів. У цей час Куба була відмінною базою перевалки на шляху від Америки до Європи. Золота. Плюс кані, тютюнові та кавові заводи, виробництво яких було монополізовані Іспанії протягом багатьох років. Що, звичайно, не схожий на Англію. Як місцеві люди сподобалося, ви можете вгадати самі.

990 Р

З води фортеця дійсно неперервна. Він знаходиться в роті річки Альмендарес. На пристойній висоті. У 1762 році, коли Англія представила свої вимоги до Куби. Спанісари відштовхують пара суден на в'їзді до гавани, аквазона впевнено погорнула їх з фортеці. Вони сидять на своєму алеті до тих пір, поки британський перехопити їх землею і примусити весь гарнізон, щоб здатися.
Британські майстри Куби на рік. Спаніарди дали їм Флорида і забрали кубу.

Це один з інструментів, які використовуються в тих країнах світу. Зверніть увагу на механізм поворотного підйому. Вона може бути на нижній траєкторії. Кам'яна сторона була побудована для безпеки туристів.
Враховуючи матеріал побудови суден в той час, вдаривши ядро вагою від 80 кг. від відстані 100-200 метрів еквівалентно смерті корабля.
І це не верхній калібр. Навколо, Або дуже жаді.

р.

Тут є головний калібр. Це вже менше цільових відправлень на ядро 500 метрів. Вони були видалені з своїх позицій і кладуть на підвал гармати, як мене. Який він отримав перевагу відразу. Він любить історію, це дійсно робить. Почуття небажані, просто покладіть руки вниз, і відразу починайте бачити. Фотографії минулих битв, що спалахнули через голову. Енергія дика. Важко уявити, що для екіпажу дерев'яного корабля під вогонь таких гармат. Ну, я може бути надмірно вражений, але ефект присутній.

р.

Ці бойові позиції цих гармат. Захопити всі підходи до harbor. У нападників практично немає шансів. Спанісар мав щось для захисту. Згідно з найбільш консервативними оцінками, лише 200,000 дуетів вартістю золота були експортовані з Америки через Кубу. Це величезна сума. Складно перетворити в сучасну валюту. І це не підрахунку рабів, кави, тютюну, цукру.

Вид Гавани з фортеці. Часті колоніальні, іноді сучасні. На правому боці, початок набережної Malecon. У той час як сонце падає, місцевий маумонд збирався там (мая жапа прощав мене для того, щоб сказати). Можливо, єдине місце, де бідність і багатство, сірість повсякденного життя і ненависне задоволення вдало поєднуються. Я відчуваю, що Кубани живуть щодня, як їх останній. Якщо радість є щирим, все-вхідним. Якщо грошеф загальний, поділений однаково.

У харборі з'явилися гармати. Це протилежний берег річки, це вже місто.
Звісно, щоб закінчити тих, хто все ще зламався.

Гаванський собор. Про нас Зробіть своє слово для нього, дуже гарне місто, хоча б стара колоніальна частина. Звичайно, є багато туристів, але мус не помітний. На Кубі зазвичай прийнято жити повільно, 30 хвилин пізно не пізно. І слово Кубанський ман. Може бути п'ять років. Поки він поставляє на обіцянку. І ось.

Це бабуся. Цікавий чоловік. Коли я дізнався, що я був з СРСР, я розкочував очі і впав в прострочення. Виявилося, що вона підрахувала її російським чоловікам. Два пілоти, два моряки, і один полюс, який виніс себе як російською, але хто виніс на другий день католицьким хрестом. При запиті, де вона дивилася на перший день, я попросила її замазувати і побачити, де наречені дивилися на їх весілля ніч. Також було запропоновано купити сигари з неї, які вона прокочувала себе на її ще пружному стегні. Він побіг у розіграції, пообіцяв викликати. Вся площа сміється.

Вулиці Гавани. У нас є багато артефактів.
У нас є атмосфера доброї волі. У бібліотеці немає дратівливих людей, будь-який кубин розповість про те, як потрапити на бібліотеку, скільки грошей на фунт, а де циркулі пішли. Свобода, в повному розумінні слова. Свобода від стереотипів, і це на тлі суворого державного контролю. Дуже відповідальні люди, дуже відкриті.

Просто для порівняння. Ліворуч - це сучасна брелока. Розмір ключа, який можна легко уявити. І купу ключів теж.
Він повинен бути важкою для дверцята, щоб запустити на першому збитку дверей.
Я. Двері висотою 6 метрів. І тонна ваги принаймні. Вони стоячи. Дерево не обертається.

р.

Єдиний пам'ятник Крістіану Колумбу в Гавані. Мармур прийшов з Іспанії. Є багато будівель в Гавані, які використовуються матеріали з Європи. Уявіть собі! На вітрилах, щоб подолати не всі дружні Атлантичний океан, маючи камені на борту. Български, English, Українська... Але красива.

У 1895 році вперше піднявся прапор Куби. Куба оголосила свою незалежність від Іспанії. Звісно, вона не залишалася самостійно, а в 1898 році прийшла сюди. У 1902 р. вони залишили там, але залишили свою марку у вигляді поширеного неподібного. У 1902 р. Гавана стала офіційним капіталом Куби.
На фото видно нижню білизну, яка висихає на балконі. Це нормально для Куби. У цьому пам'ятникі історії живих працівників, які також люди. І вони повинні сушити їх прання. На Кубі немає сліпих вболівальників, є раціонализм. сушіть його, висушіть його.
Важко уявити висихання одягу на Спаській вежі Кремля, але все ж.

Це старий форт. Він був побудований для заміни втраченого дерева. Який, дерев'яний, був лочений і спалений піратами. Спанісари не дозволяли собі більше таких помилок, а втрати капіталу були мінімовані. Тільки в океані вони можуть бути списані, на землі не працювали.

Капітол. Як прийнято «вимкнути кору з пляшки рома».
У світі є лише три з них.
Це грандіозна структура, капітальна структура. Є схожий тип тільки в Римі (St. Peter's Cathedral), і в Вашингтоні, однакова назва. Вони були побудовані до.
Важко дихати. Сонячний ще в повітрі. Але ми звикли до човнів, до лампочки.
Повністю велосипедно-податкових, кінних візок, якщо сильно просять, може і екологічно чистий електричний автомобіль. Але ходьба краще. Замочування, щоб говорити, атмосфера.
Головне не йти в Гавану. Для вражених людей, дам з собаками, дружинами олігархів та інших слабких, краще дотримуватися традиційних туристичних маршрутів.

Театр «Большой». Не в Москві доступні звичайні кубики. Згідно з нормами уряду, квитки не можуть коштувати більше 100 песо. Як на практиці вона не перевіряється, зарплата звичайних селян складає 600 песосів на місяць (незворотна, місцева, яка 28 разів дешевше, ніж туристична, перетворена). І вони малоймовірно зацікавилися переглядом виступу Маріїнка, який приурочно відвідав Кубу.

Готель Куттер. Бальчуг-Кемпенський. Витратний і насичений.
Вартість номера близько 2000 євро на добу. Це як Куба коригує свій бюджет. Готелі ще дорожче. Але вони можуть розумітися. Після того, як союз пішов, майже все було згином. З 150 заводів цукру, всього 40 працюють. Куба не експортує цукру. Виключно для побутового споживання.
Виробництво тютюну і кави обмежена, завдяки тому, що вся техніка на висадці була подана СРСР, механізми зношені, немає запасних частин, і їх немає. Вони фіксують те, що вони можуть ... Але люди живуть. І пам'ятають свого роду слово росіян. Вони сподіваються, що ми йдемо на Кубу.

р.

Будинок культури іспанських колонізаторів.
Пройдіть тільки. Всі права захищені.
Я маю на увазі, насправді. На Кубі майже все належить до держави. Готелі, магазини, заводи. Ціни однакові, цілком, можливо, в туристичних зонах вартість пива не 1 але 2 CUC, але універсальна рівність.
Поради діляться на всіх співробітників точно навпіл. Неважливо, якщо ви стоячи на барі або забрати биків для туристів на пляжі. Ні. Всі
Я забув, щоб закрити сейф двічі. Він поспішав. Не відсутній копійки. Але в готельному барі канадці опинили мій MP-3-плеєр, виправте столик. А потім вони зробили припливні очі, незважаючи на те, що їх земляки вказували безпосередньо на них.

Музей Революції.
Я не можу допомогти, але відвідати. Музей був закритий, але чарівна фраза «Русо» і паспорт з датою народження (Вересень 13) допомогло отримати.
Кубани, не володіють власними арсеналами, за підтримки СРСР, потім не найсильніша підтримка, змогли зупинити агресію Есесая самостійно.
На фото представлена наша ракетна система S-300 та двигунні фрагменти збитого американського літака.
Він занурився, що Фідель особисто вигорнув його на кораблі Піносу, які стояли в нейтральних водах, які готуються до атаки Куби.

А що бійці Fidel воювали. І вони повернулися на живу.

Гранма, бабуся.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це легендарна яхта. Це де почалася визвольний рух.
Хто зацікавлений – ось посилання на вікі ір.wikipedia.org/wiki/Granma_(yacht)

Мабуть, найвідоміший бар на Кубі, і в світі. Є багато знімків його онлайн. Придбалий до загального хвилювання і відвідання. Ніколи не пошкодили його.

Інтер'єр бару. Galleon входить до порту. На лівому стоїть фортеця, праворуч знаходиться берегова батарея. Нижче представлена картина холодильників. У них 80-ті рр. Але вони працюють як вони повинні.
Всі столи в барі зайняли російські туристи. Сидіння на лічильникі. Він не привертав увагу. Сорочка видала... Я відчув, як я сидів у рідному місті. Загиблими були береги. Тагил Yepta! Fuck Куба! У океані було бажання потопити цю компанію. Я обіцяє.

У передпліччя «Дайкілі», друга людина, яка славила цей бар, і підняла до небесного цього коктейлю.
І це правда. «Дайкірі» в барі «Флоридита» найсмачніші. Я не зі смаком за 10 днів на Кубі. Хоча я був до багатьох барів. Це все я зробив.
Рецепт невикористаний писати, він відомий всім, але ніхто не може повторювати його.
P.S. Вартість 6 CUC. Але варто.

Ми поїхали на обід у маленькому ресторані. Залучення є досить європейським.
Вартість тегу не є прикладом більш демократичним, послуга набагато вище.
Повна трикурсна вечеря вартість 18 CUC з бузею та каву.
На даний момент Raul Castro дає можливість «дихати» звичайних людей. Допускається ведення бізнесу (відкриті приватні готелі, маленькі кафе, продаж сувенірів тощо).
Податки диких, але це не простіше.

І це дочка власника ресторану. Про тонкість кубинів.
Моя ніжка була гойдалка, руки були гоління.
вона 32 роки, один. Кожен шукає князя. Я не звернув увагу на це, хоча я спробував «гоголу». Тоді вона розумна. Це буде важко знайти те, що вона хоче. Але побажав її удачу в її пошуках, для якого вона була винагороджена чашкою кави. Строго в чашці, не в паху.

День другий. Клімб на 05-30, і проїхати через частково незліченні місця. Починаємо з колхозом "Ви бачите, хто."
Практика радянського агропромислового комплексу. Все є державою, ви просто повинні працювати. Вони працюють. соціалізм в дії.
Правда, деякі несвідомі організми подрібнюють кинути пам'ятний пано не дозрівають томатів. Повинен бути канадським. Я чекав їх.
Про сільське господарство. Кубин, який зберігає корови, може приймати тільки молоко. Все м'ясо йде в стан. Кожна корова має тег і зареєстрована. Непланована смерть тварини не очікується. Власник свиней акції 50/50 з колективним господарством. Пташка може бути з'їдена або продається.

Безглузді поля. Посадки. На кілометрах праворуч і зліва від людини не видно.
До питання землеробства. Трудові табори все ще практикують.
До обіду, після школи - на посадці.
П'ять днів на тиждень. Принаймні ми були оплачені, і Кубани були помаранчеві.
Хоча робота в свіжому повітрі тільки зміцнює навчання Маркс-Ангеля. Я. Вони все ще навчаються в школах.

Місцеві мікроавтобуси. Ціна тега така ж, як в Москві. Комфорт менше, але люди не зламані. Перед мною мати з двома дітьми спробували ввести забитий автомобіль. Не було приміщення для них, тому два чоловіки просто прогулялися. Ви повинні розуміти, що мікроавтобус працює кожні два години. І виїжджали чоловіки і мали пиво. Доброго дня. Ми любимо, незважаючи на різницю.

Музей. Він знаходиться в будівлі колишнього цукрового заводу. Звідси Фідель особисто підготував відбиття мерсенської атаки, ініційованої Юзеєм у 1961 році.
В музеї є три жінки, є дуже мало туристів і вони практично не працюють. Вони сидять на корову зарплату 500 рублів + цукрові марки. Вони вважаються держслужбовцями і мають певні переваги. Як послуга в медичних закладах без черг, безкоштовні відвідування перукарів. Як правило, і робити під час роботи, барбекю в двох кроках)

Давайте пояснимо коротко. 17 квітня 1961 р., колишні кубинські громадяни, навчалися та озброєні в таборах Гватемала, з повним опором Піндоса, з метою перевищення революційного режиму Кастро, вторгнення Куби. У броньованих транспортних засобах було близько 1500 осіб. Ви можете Google точно даних. У Сполучених Штатах не брали участі прямо, вони зробили демократію за проксі. Ну, вони отримали їх. Вирізати під горіхами. На місці загонів набулись регулярні кубинські війська та бронетанкові війська. Поліція воювала. Як мінімум перший удар був прийнятий звичайними хлопцями з гвинтівками.

Р

Дірка. Як куратори музею переконували мене, сам Фідель не захопив простою бухгалтерською роботою. Ну, це право. На прикладі він довів його універсальність.
Музей дуже скромний, але ви відчуваєте гордість вашої країни. Малий, але безкоштовно! Маленькі речі роблять чудові речі. Поставити будь-який кубин, чи буде вони краще під капіталізмом? Подумайте про це. А потім він буде. Це навіть з усіма вагами і вагами, ціна, сплачена за свободу, є більш дорогоцінною, ніж совість. Вони в хорошій совісті. А їх пам'ять добре.

9315669

Це двигун збитого B-26. Що було цікаво. Примус кубинів не мав такого літака. Зняти тіло пілота, документи були вилучені. Згідно з документами, він був кубинським громадянином, хоча насправді він був американський пілот. У Сполучених Штатах відмовилися брати участь у конфлікті, які сумніваються?
Тіло в моргу 20!!!! роки, поки родичі пілота, через суд!!! в США!!! Доведено, що це був громадянином США !!! Тіло було передано родичам. Так, 20 років пізніше, Pindos підібрав їх кришку.

Я не можу заперечувати себе на задоволення від трамплінгу на зіткненні «помітних ліктів».
Для того, щоб відіграти очевидно слабкий!
Коли у вас є щось для втрати, ви готові втратити все, але безкоштовно.
Кубани ще живі, хоча світовий імперіментізм вже розтягував свої тенденції в колиску кубинської революції, люди все ще надихають Національною ідеєю. І це добре. У нас є тільки слова, і Куба ведеться!

Красивий! Чешка, але різниця 12.7 мм в національності не робить. За словами ромерів, це було з цього блоку, що бомбардувальник зстрілився. Ось де він йде.

Агітація часу. Я не думаю, що я повинен пояснити. З тих пір не змінився. Сама дупа.
Я думав, що він був цвяхом у спинці, він виявився бізокою. Але люди люблять мій варіант краще. Вони сказали, що нам довелося потрапити в голову.

р.

Працює! Вугілля. До цього моменту, без порушення! Подав цукровий завод до його закритого. Водій був готовий їздити безкоштовно, ще не було туристів, а локомотиви стояли під парою. Я бачу, що я не їздив, автомобіль чекав, там було багато цікавих речей.
Ім'я водія - Луї, він працює в депо, оскільки він був 10. Він любить його, він вважає, що це необхідно. Що робити, якщо він говорить, електрика працює? Я тут. Він не має сумнівів про правильність його дій. Що таке Куба.

Я апологую заздалегідь для постави. Звісно, повітря свободи і рома виконано свою роботу. І задня панель також надихнула. Він мав подихати в повному обсязі і випрямити його плечі.
Це поворотний тостер для публічної бібліотеки. На шляху до соціалізму є документи, які оцінюють весь складний шлях кубинських народів.
Власне, це Дорога 1. Повернулися, і вони вийшли назад. З боків дороги є затискачі з крокодилами. Крокодили невеликі, їстівні.
Важливо, де загинув кубин, є обеліск з його назвою і датою смерті. Я не фотографував. Obelisks are cared для. Свіжі квіти завжди є.

6715959

Затока свиней. Це те, що Колумб назвав його. Він пішов на Кубу і думав, що він був континентом. Що робити з санаторію без навігатора? Так, закріплений, в радостійкий захоплення, він завадив кубу. Я знайшов багато свиней на пляжі. Ті, хто не зіпсував увагу європейців, і сходження на спілкування. Комунікація з європейцями завершилася сумно для свиней. Як і для інших життєдіяльності, з якими європейці почали спілкуватися вперше. Вони не менше. Поросята з'їли, не думають про це.
Але місце красива. Рай практично. Тільки свині пішли.

Мангрове дерево. Зручна рослинність. Тіні є дивним. Особисто, з білою шкірою, я зберіг. Зроблено з Карибського моря. Не туристичне місце, я просто щасливий. Тут ви можете побачити будинки, тимчасові будинки, такі як наші дачі. У вихідні люди приходять, плавати, sunbathe, грати доміноне. Доміно – окрема пісня. Фантастика Вона може йти далеко, як струпа. Я дивився, щоб побачити таку гру на Кубі.

Чудовий клімат На повітряній температурі + 35, на березі тепла не відчувається, свіжа бризка з моря не дозволяє обсмажувати.
Потім будуть тварини, в кількості штук.
Я думаю, що ви не зацікавили, якщо я розміщую фотографії пляжів, піску та мешканців моря. Все це, і більше, ніж це.

853927.

Ми зустрілися з дочкою. Тигр. Головна до не допускається) Ви можете погладжувати, але ви не можете обробити його, характерний bastard. Вона відмовила хліба, але їсти сир з задоволенням. Ат і пішов до загустки, явно до сну.
Вимова сиру. Всі молочні продукти на Кубі натуральні. Добавки не приймаються у виробництві. Йогурт, молоко, сир, сметана, крем ... Все смачно. У домашніх умовах він спавився після їжі «Адигге сир» на заїзді. Не протипоказання, але факт.

Р

Кішки і коти. Це окремий предмет.
На Кубі немає котів. Рідні люди отримають це живіт.
Кубани не люблять тих, хто любить свободу більше, ніж вони роблять. Саме тому коти ходять самостійно. Я мав боротися, як мозаїка через загустки з камерою, щоб зловити хоча б одного представника. Я серйозно хвора. Але слова «Русо» і «навидаю фото ката для тап» допомогли мені уникнути госпіталізації.
Він! Зверніть увагу на колір.

Друга була дуже невелика, не дика на всіх. Скаржа, кургуса, але легко ate з її рукою і подякував, що її взяти картину себе. Тільки адекватна кішка на Кубі! Я обіцяє. Решта повинна бути персуатована, обманна, плащена, мисливська, і в будь-якому випадку я знаходився з ними малюнок. Я відчув, як кулька з фото гарматою.

І третій монстр. Тільки для шматка крокодила домовилися позувати. Визначено не свинину, ні яловичини. Можливо, ви застаріли? Після отримання оплати, він відданий дрібно (зброджується, ебать), кинувся в пампа.

Я не можу допомогти, але зловити догівіч. Рука! Він зустрівся з Гаваною, де працює як фотозбірник. Чи читає в очах, «Що ти любиш мене? й
Ось в цілому на Кубі знаходяться в органі. При запиті, чому вони сказали, що ця порода є дивним на кубин. Невелика, догія, завжди щаслива з життям, любить веселитися і фотографувати на гроші.)

Звісно, ви можете поговорити про «гречки лобстера», про «парадні кущі», а також інші магії... Я. Куба має все. Головне, щоб зрозуміти себе, чому ти йдеш?
Я все ще п'ять років пішов з цього враження на Кубу. Не можна ставити, що на малюнку. Я не збираюся з камерою весь час. Зібрано багато. І летять в вертольоті, і відвідавши масажний салон на 66-му по вулиці Варадеро, і зустріч з Гопниками в Сіє Фуего, а підземна річка, пляжі Кайо Ларго, і Кайо Бланко, Трінідад, Монкада Баррах, люди. Звичайні люди.

Я думаю, що я буду закінчити свою історію. Ось тільки одна фото зліва.
Я був вражений. Я знову літаю. Я консультую своїх друзів. Всього 10 днів є катастрофічно короткий для повного розуміння Куби.

У піски Кайо Ларго.
Всі Куби! Дуже корисно взимку.
Я повністю завершила свою історію. Часом до коментаря.

р.

Джерело: