495
Мосінська гвинтівка
Привіт, кожен! В руки гвинтівки Мосін, 1941, випуск заводу Іжмаш. Згідно з різними пошуковими системами, гвинтівка була швидше видана, тобто взяла участь у Великій Вітчизняній війні, а в один раз збив нази. Ось чому я трохи нерва, друзі.
Вона впала в руки в збитому стані.
Я повідомлю тебе про закінчення.
П.С. Я не є професіоналом з точки зору зброї, тому якщо я не виправда кудись, я буду щасливий зробити будь-які виправлення.
Штамп 1941 Іжмаш завод
Кулька, коли він забере його, залишалася в руках.
Ось теж.
На YouTube зображено стрілку в розібраному вигляді (весь процес демонтажу на YouTube).
Для тих, хто буде розбиратися - паличка, що тримає тригер на місці, з'являється і втрачається. Так будьте обережні або ви втратите. : Я загорнув її в стрічку просто в разі.
За допомогою цього виробу було видалено весь старий лак, який очищений.
І з усіх куточків деревного лаку було видалено за допомогою хімії.
Я вирішив замерзнути трохи, тому що на YouTube я дійсно хотів відео, де гвинтівка зроблена темно-червоним. Хоча той же ефект не працював, я не шкодую. :
Дерево велике, дуже красиво.
О, я забули сказати, це результат роботи на дереві. : Це друга картина. :
З байонетом. Я повинен сказати, що байонет, хоча кількість однакова, не хоче носити до кінця розумні методи (у розумінні, без киянки). Але навіть так приємно подивитися на бочку, навіть якщо не повністю фіксована. :
Як видно, що гвинтівка відсутня щось. Принаймні - epaulette, добре, плюс різні очищувачі. Я замовляє її онлайн. Я був розчарований сьогодні.
Вставте прапорець.
Думаю, що я отримую epaulette і допінг для очищення.
Я отримав це. Найприваблива річ в тому, що немає другої петлі на шале, тобто Я не можу записати його в принципі. О, ебать. : (Ebay.com, fuck it.)
Я просто купив другий набір.
Ну, я думаю, що гвинтівка буде щаслива стріляти фашистів, як раніше, тому завтра я піду стріляти цілі. :
І хто не отримує постріл - байонет. :
Додано до [mergetime]1360130096[/mergetime]
Я отримав все сьогодні, друзі! :
Джерело:
Вона впала в руки в збитому стані.
Я повідомлю тебе про закінчення.
П.С. Я не є професіоналом з точки зору зброї, тому якщо я не виправда кудись, я буду щасливий зробити будь-які виправлення.
Штамп 1941 Іжмаш завод
Кулька, коли він забере його, залишалася в руках.
Ось теж.
На YouTube зображено стрілку в розібраному вигляді (весь процес демонтажу на YouTube).
Для тих, хто буде розбиратися - паличка, що тримає тригер на місці, з'являється і втрачається. Так будьте обережні або ви втратите. : Я загорнув її в стрічку просто в разі.
За допомогою цього виробу було видалено весь старий лак, який очищений.
І з усіх куточків деревного лаку було видалено за допомогою хімії.
Я вирішив замерзнути трохи, тому що на YouTube я дійсно хотів відео, де гвинтівка зроблена темно-червоним. Хоча той же ефект не працював, я не шкодую. :
Дерево велике, дуже красиво.
О, я забули сказати, це результат роботи на дереві. : Це друга картина. :
З байонетом. Я повинен сказати, що байонет, хоча кількість однакова, не хоче носити до кінця розумні методи (у розумінні, без киянки). Але навіть так приємно подивитися на бочку, навіть якщо не повністю фіксована. :
Як видно, що гвинтівка відсутня щось. Принаймні - epaulette, добре, плюс різні очищувачі. Я замовляє її онлайн. Я був розчарований сьогодні.
Вставте прапорець.
Думаю, що я отримую epaulette і допінг для очищення.
Я отримав це. Найприваблива річ в тому, що немає другої петлі на шале, тобто Я не можу записати його в принципі. О, ебать. : (Ebay.com, fuck it.)
Я просто купив другий набір.
Ну, я думаю, що гвинтівка буде щаслива стріляти фашистів, як раніше, тому завтра я піду стріляти цілі. :
І хто не отримує постріл - байонет. :
Додано до [mergetime]1360130096[/mergetime]
Я отримав все сьогодні, друзі! :
Джерело: