Вбивання голодних ущільнювачів та вівсяних свиней

Здавалося б, це помилкове враження. Фотографи зуміли захопити вечерю одного ссавця, що складається з п'яти блакитних акулів.
Група дайверів, що випливає з південного африканського узбережжя, засвідчив незвичайний інцидент, демонструючи, як прей перетворилася в мисливець.

Серед диверсів був фотограф Кріс Фолус, який вдалося взяти деякі дивовижні фотографії.

«Я і група чоловіків занурилися в океан, і відразу були кілька сильних акулів довжиною 1.1-1.4 метрів». Риба була невеликою, і не була небезпекою, тому ми продовжували нашу підводну подорож. Вдово, ущільнення з'явилася з мисного боку, а в наступний момент щось відбулося, що ми не очікували: тварина атакувала одну з акулів і трохи в її підпіллях. Це було страшно дивитися, говорить Кріс.
Фото з Dailymail.co.uk

Однак ущільнення не обмежувалося вбити невеликого предатора - він помітив свою жертву в пошуках шлунку і печінки, який він відразу ж ate. Одного акула до Ссавця недостатньо, і тварина атакувала чотири акули, їсти їх аналогічним чином.

«Ми вразили досить, тому ми вирішили відірвати від голодного ущільнення. Крім того, кров загиблого преси може залучити більші акули, говорить про рудентний фотограф.

Варто відзначити, що агресивна тварина належить до сімейства вухатих ущільнювачів, які годують на молюсках, кальмарах і невеликій рибі, але не схильних мешканців океану.

Я отримав враження, що ущільнювач був критим і вибрав тільки акулові органи, які він необхідний. Відомо, що печінка цих риб досить корисно, і для ущільнення вона служить хорошим джерелом енергії. Вага ссавців досягає 300 кг, що дозволяє їм не боятися дрібних предаторів. Якщо ви менше, ніж мені, ви будете їсти. Так, ми не бачили цього перед, але це не означає, що немає акулів в раціоні ущільнювачів, Fallovs говорить, дивлячись на фотографії.
- Так, нехай просто скажемо, незвичайне харчування у вигляді нешкідливого морського вбрання. Щось в природі змінюється.
І в найближчий час не буде акулів поруч, але є багато ванн - де є гарантія?
Особисто, я не боїться - копчений через, печінка занадто ... - висипати!
Дивитися на ваших вихованців кішки - вони виглядають на вас карніворо так ...

р.

Джерело: