стерео підсилювач своїми руками

Для початку потрібно підсилювач для акустики, які я зробив під час новорічних свят.
Я провів кілька днів мислення і мислення і вирішив зробити це самостійно. Я додаю, що у мене є нульовий досвід з електроніка, знання в галузі електроенергії на рівні електротехніки. Але з бажання зробити це самостійно, довелося провести день пошук необхідних теоретичних матеріалів.
Вимоги до підсилювача:
1 Легко зробити (так навіть чайник, як я можу зробити це)
2 000 р. Потужність не менше 50 Вт на канал на навантаження 4 ом
4 000 р. Якість звуку з мінімальним можливим спотворенням
5 Бюджет 1500 рублів за його виробництво (дозатор, як це було небезпечно витрачати, але якщо це не працює, краще придбати готовий до 7-8 то)
У зв'язку з тим, як отримати інформацію про це питання, вибір впав на відомих чіпах TDA7294 і LM3886.
Після читання багато відгуків я припинив на цьому "мусічному" TDA7294:
Діапазон відпрацьованої частоти 20-20000 ХХз
Haronic коефіцієнт 0 товар(ов) - 0.00 €

П. Я розумію, що деякі Guru Pyalnik кинуть камені в мене пізніше, але навіть це не зіпсує настрій і задоволення від створення підсилювача. Або, можливо, моя робота заохочує когось, щоб зробити однаковий підсилювач з мінімальними знаннями в цій області, як я зробити.

Я починаю з найбільш трудомістким - виготовлення кузова.

Перше, що мені потрібно було 15 мм профілю. 3 метри вистачало для всього тіла, і там було ще одне місце. Пила 300 мм ребер і стійки 70 мм, реберця відразу подрібнюють під кутом 45 градусів (звичайний трикутник)

Після різання я починаю повільно монтаж каркасу, витримуючи всі площини і кути на 90 градусів.

Габаритний зображення

Каркас зібраний на болтах 4 мм

Постійний контроль всіх кутів з таким же трикутником

837173

Після того, як тіло було попередньо зібрано знову розібрати його і свердлити отвори під капелюхами болтів, приховавши їх в секрет. Відправляю, я перетворю їх в гравер.

Далі для стін я знайшов лист дюралюмініну 4 мм в гаражі, спочатку радий уявити, наскільки важко і важко буде тіло. Але потім в процесі обробки цього аркуша, особливо з файлом, втомлений як пекло.

На фермі добре мати електричну щелепу. В іншому випадку підсилювач не вийде.

Отримую дозвіл на обробку, я зрізаю лист на деталі

Ну, потім тьмяний механічний рух не приносить задоволення - з файлом I тертий алюмінієвий в площину кута. Постійно контроль рівня

До кінця субота вечору я нарешті потрапив донизу тіла, все болить, в тому числі м'язи бутонів з півквату з файлом.

Я не вірю! корпус зібраний, починаємо шліфувати поверхню для видалення оксиду, бруду і великих подряпин.

Я закінчив досить швидко. З'явилися плани принести весь тіло підсилювача до нуля, але подряпини були занадто глибоко і тому вирішили підготувати чохол для живопису.

Внутрішній вигляд. Передня панель корпусу трохи над площиною чохла, тому вона була призначена для мене.

р.

Я відразу вирішив зробити вентиляцію, але я хотів щось не банальное прямокутне, тому я пробурив це тут.

Виготовлено ручку керування об'ємом на верстаті і підставці під ним

Я закріплюємо стенд і свердлимо отвори під світлодіодами майбутнього освітлення

Догляд за зубами спини.

На задній панелі виходи не будуть прикріплені до самого тіла, але до скляно-текстильної пластини. Тому що флікти акустичних кабелів не відрізняються від тіла.

Штукатурка болтів, грунтовка і фарбування не виконувалися, камера в гаражі не була під рукою. Саме тому він готовий. Я просто вставив ручку і кнопку включення, щоб не вийти, головне - оцінити дизайн.

Трохи з іншого кута.

Корпус був важким, але все зрозуміло, що зараз це буде незрозуміло мені і важкої частини! ) Я збираюсь на ринок блохи, щоб купити трансформатор і радіатори для чіпів, а також зберігати для всіх інших. Не знаючи, як краще зробити друковані плати, придбані фоторезистентною плівкою, це недорого і ви можете спробувати.

Вивчивши теорію лазерно-іронової технології, застосованої до фольги

Я вирішив спробувати фоторезистент, небо і земля! І так красиво. Негативна друкована плата виконана заздалегідь, щоб працювати з нею.

Актуально після фоторезистента

Далі я сидю і паяльником строго за схемою, я перевірю все 10 разів. Обидва підсилювачі будуть готові. Виявилося трохи простіше, ніж я думав, але я заробив шпиналупу, що дивився на дошку.

З’єднав всіх на місці, перевіривши їх виконання, я був дуже дивний, що все працювали, принад тривалий час, але припалений правильно.

Я знайшов такий блок живлення від обпалення зовнішнього диска HDD, тільки живлення +5 і +12 для світлодіодів і світлодіодної стрічки підсвічування. Як ви знаєте, що буде корисно в майбутньому?

Я почав збирати, біля ночі я працюю за Стахановським, не звертаючи уваги до втоми, я збираю все в тілі. Я поставив коматацію на спині.

Р

Ну, начинка, прикріплюємо чіпси до радіаторів через плити і термопасту (наприклад, мінус, необхідно ізолювати) Я також встановити блок захисту акустики від постійної напруги і що добре цей блок все ще затримує 3 секунди, коли підсилювач вимкнений. І знову, розумні люди на форумах консультують «теапот»

Додано до [mergetime]1360164787[/mergetime]
А потім з'явився аудит, моя радість не обмежувалася. Це перша дитина з хорошим звучанням.

Ми починаємо дарувати красу. Під ручкою контролю об'єму я зрізаний з лексили для рівномірного розсіювання світла.

Джерело: