Як jeweler робить гітару

Гей, YAP! Я починаю з афару: мій друг займається ремонтом і виготовленням ювелірних виробів, іншими словами, ювелірним. Так, будучи коханцем важкої металевої хорошої музики, він якось вирішив побачити свій власний пристрій. Прообразом форми стала ідея асиметрії. Начерк був готовий як п'ять років тому, але руки його досягали тільки зараз, замовлені матеріали і почали:
20 зображень

Перше, що я зняв:

3. У Потім з ріжучої дошки купили в найближчому хозмагі, він зробив підставку для струн:

4. У Ось як виявилося (якість щита, шкода, постріл на тирси):

5. Умань Потім прибули пилки на протизгортання заготовки.

р.

6. Жнівень І загорнув його:

7. Про нас Склеєний суглоб, заготовки дека, побачила форму гітари. Наклеєні пружини, аналоги, а також панель, що посилює дизайн гітари:

8. У

9. Навігація

10. Склеюємо половинки разом:

11. Немає коментарів. (кімната, де автор сну :D)

12. Але блокування тирси не завадило йому - наступний крок був гнучкістю оболонки, використовуючи спеціальний трафарет:

13.00 р.

14. Після висихання протягом 2 днів вони стояли в їх правильному місці.

15.00 р. Пофарбовані сторони і задня палуба в кольорі "горіх". Я розробив розетку резонатора і поклав білу кордон з боків гітари:

16.00 р. На жаль, процес виготовлення шиї не був безсмертним, але не існує спеціальних технологічних хитрощів. Найкрасивіший і нудний файл пирога. Після покриття його фарбою і лаком, тіло був лакований. І кладемо шию з підставкою на місці. Потім наноситься ще один шар лаку. І ось фінальна фотосесія нашої краси на фоні
Його стажування:

03039, Україна

17.00 р. Колкі:

18 років Струвальна підставка:

Р

19.00 р. Загальний вигляд:

20. І сам автор, занурився в гру. Звук був гарним для першого гітари.

Всі Ви можете куряти, останнє! Дякуємо всім за прослуховування!

Джерело: