Складання легко.

Ви завжди повинні використовувати веб-сайт zakupki.gov.ru, сайт публічних закупівель. Громадські закупівлі в нашій країні відіграє величезну роль в економіці, в той час як розвиток нормального бізнесу, так як держава в нашій країні досить серйозно заважає в усіх господарських справах, до придбання рулону туалетного паперу. А бізнес просто збираюся придумати щось, коли вони побачили такий пиріг. На даний момент допускаються змагання без участі за сумою не більше 100 тис. рублів.
З цією темою я хочу знову привернути увагу до банального крадіжки, оскільки заміщення російських листів в ім'я лота на латинській мові, щоб вимкнути багато з пошуку. Ця тема регулярно з'являється в ЗМІ, але поки наші депутати не думали покарати її. В даний час немає штрафу за за заміщення. Пошук таких прихованих лотів дає щонайменше 5000 лотів (я думка).

У мене є кілька піків, я буду знати кінець.

Складання легко.

Ми шукаємо слово "проект" з латинською "o"

Складання легко. р.

Ми бачимо щось.
Для зацікавленості ви можете шукати латинську літеру "o" на сторінці, вони просто скрізь, добре зроблено.

Складання легко.

Прийміть перший лот, так як кожен правильно продуманий – учасник вже заданий і він єдиний, якщо є конкуренти – вони для кришки. Але FAS не може довести нічого.

Складання легко.

Шукайте протокол заявки, учасник дійсно самостійний, навіть без кришки, сміливо береться майже за повну вартість.

Складання легко.

Це останнє.

Складання легко.

Джерело: