Складання легко.

Ви завжди повинні використовувати веб-сайт zakupki.gov.ru, сайт публічних закупівель. Громадські закупівлі в нашій країні відіграє величезну роль в економіці, в той час як розвиток нормального бізнесу, так як держава в нашій країні досить серйозно заважає в усіх господарських справах, до придбання рулону туалетного паперу. А бізнес просто збираюся придумати щось, коли вони побачили такий пиріг. На даний момент допускаються змагання без участі за сумою не більше 100 тис. рублів.
З цією темою я хочу знову привернути увагу до банального крадіжки, оскільки заміщення російських листів в ім'я лота на латинській мові, щоб вимкнути багато з пошуку. Ця тема регулярно з'являється в ЗМІ, але поки наші депутати не думали покарати її. В даний час немає штрафу за за заміщення. Пошук таких прихованих лотів дає щонайменше 5000 лотів (я думка).

У мене є кілька піків, я буду знати кінець.

Ми шукаємо слово "проект" з латинською "o"

р.

Ми бачимо щось.
Для зацікавленості ви можете шукати латинську літеру "o" на сторінці, вони просто скрізь, добре зроблено.

Прийміть перший лот, так як кожен правильно продуманий – учасник вже заданий і він єдиний, якщо є конкуренти – вони для кришки. Але FAS не може довести нічого.

Шукайте протокол заявки, учасник дійсно самостійний, навіть без кришки, сміливо береться майже за повну вартість.

Це останнє.

Джерело: