Туризм в Сургута в Таїланді

Сургут жінка в Таїланді нейтралізовані робери: Тайська поліція просить майстер-клас

У тайському курортному місті Районг, туриста з Сургут воювала атаку робберів і подала їм над поліцією.
Рейн, 21 січня – АйФ-Угра. 20 січня в Таїланді було атаковано роббер. Вони погрожують холодною зброєю і намагалися взяти її сумку і гній. Всі акції відбувалися на поріг магазину, повідомляє портал i-pattaya.ru.

22-річний Мая Плесканова не дала без бою. Дівчина займається бойових мистецтв і є власником синього поясу в карате. Вона нейтралізувала бандитів до приїзду міліції.

Як здивували Тайські офіцери поліції при навчанні історії затримання робберів. Rayong County Поліція Головний полковник Voranai Vanijakapon представила дівчину з позолоченим годинником з зображенням короля Таїланду.

«Я хотів би, що Мс. Майя навчити наших поліцейських, як захистити себе від злочинів», - сказав полковник Ванякон.

Майя подякував Тайській поліції за честь, зазначивши, що вона була легкою для неї, щоб виграти битву з робберами. «Я загинув п'ять з них», - сказав він у ексклюзивному інтерв'ю з i-pattaya.ru.

Вона також сказала, що вона буде розглядати інструкції з Тайської поліції. «Я люблю Таїланд. На жаль, є різні люди тут, але для самої частини вони є своєрідними і відповідальними. Якщо я можу допомогти їм у боротьбі з вуличним злочином, то чому б не? - Мая Плесканова.

Як це завжди.
Я хочу бути ніжним і ніжним.
А потім кінці стрибають, потім хати спалюють.

Додаток від © Новини Сервіс "URA.Ru" 21.01.2013 18:47

Це другий випадок за два дні, коли російські туристи самі борються з місцевими хабарами і ручають їм над міліцією. Ще вчора в Паттайї затримали 40-річної медики Іркутського Василя Немитченка і провели до прибуття вбрання роббера, що знімати з дружини золото.
Звідси.
Фото "відкритого", але немає інших.
Вхід

Джерело: