Хто б не приховує не полум'я. Зареєструватися

У зв'язку з атакою на екс-колегіонерів, які вивели понад 40 своїх офіцерів. Крістофер Йордан Дорнер, 33, підозрюваний у вбивстві трьох осіб і приховуванні двох офіцерів.

Колишній офіцер поліції відправив 11-сторінку, що проявляється до поліції, де він попередив про припинення виконання плану помсти та проголошення ім'я колег. 7 лютого в Короні, Каліфорнія. У результаті загинув одного офіцера поліції, два поранені. Управління також підозрювала Дурнера масової інформації про дітей відставного колишнього капітана поліції.
Джерело
Продовження під kata

Лос-Анджелес поліції Головний Чарлі Бек заявив, що відступник мав "здекларував вендету до Південного каліфорського правозастосунку та закону". "Я знаю, що він робить, він добре підготовлений, він надзвичайно небезпечний, особливо офіцерам, імена яких на списку ми отримали", - сказав він.

За словами офіцера поліції, правоохоронця є "дуже добре навчений". «У нього є кілька зброї, включаючи кулемет, він дуже небезпечний», - додав він.

Операція з захопленням злочину в Сан-Бернардіно, Каліфорнія, в районі гірськолижного курорту Великий Ведмідь. На сцені знаходився згортий автомобіль, на якому, згідно з поліцейськими, шутер рухався.

У зв'язку з тим, що вони шукають підозру, перевіряючи буквально кожен будинок, будинок і готельні номери. На всіх маршрутах, що ведуть до курорту. У роботі беруть участь понад тисячі спецслужб.

З метою захоплення шутерів, які належать державним авіаційним органам. Для попередження про несудимість, де міліція є.

Джерело: