584
Ось як перекачувати кухню.
Більшість з нас живуть в невеликих квартирах, побудованих на початку 60-х років. Ремонт планували і після весілля вирішили облаштувати життя. Інжинірингова реалізація тих років зараз виглядає невідповідно, але потім, очевидно, поспішаючи нічого іншого не вдалося приїхати і не хочу. Від чого створювалися ці «гути»
29-й фото
Р
Почнемо в порядку: вікно і капюшон (паралелепіпедичне зростання в правому верхньому куті)
Виготовляється з сталевих куточків і змащується 4 сантиметровим шаром штукатурки ... спочатку вони хотіли залишити і збити гіпсокартон, але потім вони вирішили його змастити.
Я покрила незграбний проміжок зліва з гіпсокартоном, змащені шви на штукатурці
Габаритний зображення
Я зробив приблизний екстракт з ванної кімнати.
Потім з'явилася муфта над завісою, продемонструвала її і вирішила закрити її.
... в блоках
Я мав вийти різними способами, приклеївши маяк на стіні...
Результат: віконна кришка видалена і модифікована
р.
перехрестя
цементно-контактний
Викладаємо маяки з піскомбетоном.
далі
Р
плитка на місці, покрита поліетиленом продовжив роботу
Ось не тема перед тимчасом приносила холодильник, мені довелося поставити в ремонтний центр, тому що номери не скали.
підготовлена стіна для укладання фартуха
10х10 плитка була прокладена протягом тривалого часу, тому що все зроблено вперше.
майже
Потім витягую останню стіну, покладіть електрику під вітром.
маяки, штукатурка, як правило, рівень = плоска стіна
Було прийнято рішення зробити стелю гіпсокартону, під ним всі проводки в світлі було приховано.
стеля майже готовий
5925549
А ось «мій» холодильника, затираючи стелю і стіни після обробки шпаклівки – це пилосос!
"Мумій" і штукатурена поверхня
Збір меблів
Ось що фото #2 виглядає як (на початку повідомлення)
Стеля вирішила повісити з лампочками
Р
Меблі упаковані, легкі роботи.
Ну і це те, що остаточна версія виглядає як... під час ремонту я зіткнувся з інженерією «реліки» з тих років, а точніше: стіни, які прилипають приміщення і санвузли виготовляються з піску або непереборної сипучих речовин, таких як штукатурка. Всі крихти, однакові стіни посилені колодами або чіпсами ...
П. С. Все було зроблено своїми руками, хорошого батька-в-правителя, підійде інструмент. Не боїться почати цікаво... і результат, що це було, все буде. Щиро дякую!
Джерело:
29-й фото
Р
Почнемо в порядку: вікно і капюшон (паралелепіпедичне зростання в правому верхньому куті)
Виготовляється з сталевих куточків і змащується 4 сантиметровим шаром штукатурки ... спочатку вони хотіли залишити і збити гіпсокартон, але потім вони вирішили його змастити.
Я покрила незграбний проміжок зліва з гіпсокартоном, змащені шви на штукатурці
Габаритний зображення
Я зробив приблизний екстракт з ванної кімнати.
Потім з'явилася муфта над завісою, продемонструвала її і вирішила закрити її.
... в блоках
Я мав вийти різними способами, приклеївши маяк на стіні...
Результат: віконна кришка видалена і модифікована
р.
перехрестя
цементно-контактний
Викладаємо маяки з піскомбетоном.
далі
Р
плитка на місці, покрита поліетиленом продовжив роботу
Ось не тема перед тимчасом приносила холодильник, мені довелося поставити в ремонтний центр, тому що номери не скали.
підготовлена стіна для укладання фартуха
10х10 плитка була прокладена протягом тривалого часу, тому що все зроблено вперше.
майже
Потім витягую останню стіну, покладіть електрику під вітром.
маяки, штукатурка, як правило, рівень = плоска стіна
Було прийнято рішення зробити стелю гіпсокартону, під ним всі проводки в світлі було приховано.
стеля майже готовий
5925549
А ось «мій» холодильника, затираючи стелю і стіни після обробки шпаклівки – це пилосос!
"Мумій" і штукатурена поверхня
Збір меблів
Ось що фото #2 виглядає як (на початку повідомлення)
Стеля вирішила повісити з лампочками
Р
Меблі упаковані, легкі роботи.
Ну і це те, що остаточна версія виглядає як... під час ремонту я зіткнувся з інженерією «реліки» з тих років, а точніше: стіни, які прилипають приміщення і санвузли виготовляються з піску або непереборної сипучих речовин, таких як штукатурка. Всі крихти, однакові стіни посилені колодами або чіпсами ...
П. С. Все було зроблено своїми руками, хорошого батька-в-правителя, підійде інструмент. Не боїться почати цікаво... і результат, що це було, все буде. Щиро дякую!
Джерело: