Дитина заробила гроші, щоб зберегти інші життя.

Софія: "На хороших і..."

Немає, я не краще, ніж мій однокласник. Я просто щасливий. Мама волонтера. Я постійно чую, що хтось болить, хтось помирає. І тоді я бачу когось, хто рятує. Я завжди допомогла мені мами краще. Я дав вам гроші на кишеню. Але восени, моя мама взяла мене на зустріч з школярами, які заробили гроші на лікування однокласника. Я продаю свою роботу на благодійному ярмарку, і я зрозумів, що я можу зробити щось себе! Не просто мій мама!

Я був впевнений, що я отримав принаймні три тисячі на перший день. Це набагато більше, ніж це! Хоча спочатку торгівля не дуже добре. Я прийшов на ринок. Я не входив в передні рядки. помаранчеві помідори. Де я піти з волоссям? Я кладаю стільницю між наметами одягу, в задній рядках. Зареєструватися Це холодно. На продажу Я не бачив. Hurrah! - Назва покупця! "Як багато сережок?" Я: "Що ви даєте." Вона сказала: "Як це?" Я сказав: "Ми збираємо дівчат для лікування", і я витягував листок з заміткою. Але дівчина просто змащена: Я просто люблю сережки. За сто рублів ви будете? Почати! Я думав, що це було тільки через дівчині, які люди б купити... Я поставив перші гроші в коробку і чекаю. Сила. Час, два ... Шамінь. Немає продажу, це

А потім приходить помічник (таких помічників на ринку, вони працюють за хліб і доводять чай до продавців) і говорить: "Попереду, є кімната там." Тексти пісень, а це означає: Ніхто не бачить вас з вашим калі! І є більше людей... Це те, що досвідчений трейдер Працює! На жаль, він просто відчув мене, бо він не знав про благодійність. Просто хороша людина. Я подякував Вам за пораду і стояв між томатними лотками.

Половина години знову. Проходячи всі. Це стає темним. Він отримав навіть холодець. І я розумію, що ніхто не підійме мене, якщо я привертаю увагу. Як привернути увагу ринку? «Приходьте, подивіться, що хороша періммон, такий періммон не знайдеться в будь-якому місці!» Що я кажу? «Подаруйте, придумайте, що хороший малюнок.» Шупид, я думаю. І я збираюся, "Hello..." Привіт. Тексти пісень, а це означає: Я посміхатися на всіх, відкидаючи свою руку, я сумний, що вони не бачити мене. Дуб дуб. А потім, як сніг на голову, один дядько на мій "хелло" каже: "Щасливий Новий рік!", і йде. І я зрозумів, що бачу мене, і чому я стояти, вони не розуміють. Потрібні витівати про хворобу дитини! “Дівчина змирає! Будь ласка, зв'яжіться з нами Я кричу. І ось ми йдемо.

«Що ти дихаєш?» попросила жінку, яка торгувала поруч.

Ноп. Я маю на увазі, я теж. Прохолодний! Але набагато більш серйозним є те, що Свєта Ханжін - це дитя і вона потребує лікування!

У статті подарувала мені сто рублів за кліп троянди. А потім людина прийшла і нічого не читав, дав йому 5000 рублів і сказав: «Це все дуже страшно». Не потрібно нічого. Тільки я дав йому бавовняну квітку в будь-який час. І я почав співати. І прийшов багато людей. Вони попросили мене, що я збираю, то вони вибрали щось з ручної роботи і дав мені гроші. Хто 100 рублів, який 50... Жінки часто називають своїм дітям вибрати: «Що вам подобається ці шпильки?» Чому ми не пропонуємо допомоги хворим дівчатам? Я відчуваю себе як вирощений, коли діти вибирають щось. І кожен сказав мені добре.

Але це не все гладко, звичайно. Один бабуся прийшов. Я знаю, що ви не лежачи? Звертайтесь! Я сказав, що я не пішов. Він закликав міліцію, якщо він хоче, і я маю доказ. Прийміть гроші, які були передані хворій дівчині, це останнє. І мій мама каже, і я знаю його, і кожен, хто вірить мені це. Тільки цей бабуся не знає. Вона кричуща і кричуща від мене, бо я розповім правду. Так це не все добре, звичайно. Але я не знаходився на це бабуся. Не всі розуміють, що хтось погано. Якщо ви не вірите. Але ви думаєте, що благодійність проста?

І в кінці вечора ще одна стара леді прийшла до мене. Дуже бідний, з старим гнійом. Такі бабусі вибирають щось з поганого, окремо укладається морква на тривалий час. Вона прийшла до мене, слухала мені, потім за довгий час підрахувала щось на руці, давала мені 12 рублів і сказав: «Допомогти дітям». І зліва. Я думав про мій бабуся довгий час і кричав. Поки мій бабуся подарував їй трохи грошей за Свєта, і багато людей, які мають багато грошей не дають. Я теж не знаю, що мільйонери будуть щасливі.

За два місяці ми підняли близько 200 000 рублів і пожертвували гроші, щоб зберегти сім життів — п'ять дітей і два дорослих. Кисневий фонд, яким ми також пожертвували гроші, присуджуємо нам звання «молодих волонтерів». І ми намагаємось виправдати його, продовжуючи заробляти гроші, щоб зберегти інші діти на вихідних в Москві на ринку метро. http://www.kp.ru/daily/26023/2942471/

Джерело: http://