Двічі Путіна та FSB

Як я вірно розповів, що це не бізнес Seagulls з батрикіном, щоб боротися з подвійними Путінами. Ось чому ми будемо писати Бортніков на спортивний кошик FSB. Повідомляємо про те, що й раніше з деякими незначними змінами:
2 фотографії з тут

Що чекати? Очікуючи весь ФСБ, щоб захопити голову та бездоганно шукати відбитки пальців Путіна Але той, хто повинен перетворювати і зануритися під час написання відповіді все ще захопить голову.
Давайте логічно - ФСБ не може, але впізнавати близнюки. Не всі вони, але найвищі рейтинги обов'язково. Якщо вони не знають, вони повністю не підходять для роботи. Якщо ви робите, вам не підходить для роботи.
Як ви вийшли з цього зангзванга?

Є можливість написати, що наявність або відсутність подвійних даних є державним секретом. Відповіді начебто, але насправді нічого не говорить. Дуже ймовірно.

Ви можете взяти його до приватного слідчого. Але це більш небезпечно, якщо він починає розслідувати? Ми обов'язково проводимо окремо. Варіант також не виключений, але з бронюванням.

Третій варіант Бортніков бореться за законність ... er, що я розмовляю про? Я думав.
Немає інших хороших варіантів.

Давайте подивимося на реакцію в FSB ...

Джерело: