ножі BUCK з Китаю.

Нарешті, після довгого очікування, мій (все) пакет прийшов з Китаю.
Я замовив 2 ножі на AliExpress, один за себе, інший для подарунка.

До цього Алі ніколи не замовили ножі, тільки невеликий електронний карп.

Для того, щоб кредит китайської мови, все було так далеко, хоча наш поштовий офіс і митниця намагаються дуже важко затримати приїзд посиленої посилки.

І, нарешті, на місці післятрекера з'явився виданий «Гот до місця призначення», оцінив паспорт в зубах і по електронній пошті. Після захисту тільки 15 хвилин (Я в шоку), я отримав посилку дуже цікавої форми, тільки червоний/синій годинник сигналізації відсутні.

бічні

Перегляд з вище, з знаком, де всі мої дані та трек-коди були

Після відкриття пакету (побоювалися страхи, що там було C4), він знайшов два пакети акуратних.

р.

Отримайте їх з коробки, відмінної упаковки, хороший друк.

Також був шматочок паперу, як вексельний облік моїх даних і китайський хлопець, який послав мені пакет. Також видима ціна ножів - $8.49 за одну

Отримати їх як з пакета.

Шати дуже навіть гідної якості, матеріал відмінний, все добре пришивається. Вишивка BUCK виконана правильно, без граматичних помилок. Всередині пластикові вставки так, щоб ніж не прорізати через обшивку.

Але фактичні ножі, все також робиться акуратно, гарне покриття. Логотип плоский і прозорий.

На ручці одного ножа є трохи ковдри, але це не страшно, пластик приємно в руках, рукоятка для моєї лапи дуже зручна.

На цій картині можна побачити, що ширина спуску змінюється, що означає що? Що були зроблені спуски вручну, хоча все зроблено точно.

Ще одна картина підтверджується.

Джерело: