1740
Паспортний режим
Іноді ми здійснюємо паспортні перевірки. У мене є враження, що вони починаються виключно для того, щоб ми не відпочивали до активного відпочинку. Незважаючи на те, що захід зазвичай досить мирний, все відбувається, якщо в будь-який момент птах може літати.
У 2011 році при перевірці паспортного режиму в Верхньому Алькуні загинув три особи - голова поліцейської поліції і дві опери ФСБ. замість паспорта, вони були представлені черги з кулемета. В результаті бойових дій будинок згорнув повністю. Нагадуємо, що не відпочивати.
Хлопець на APC свого роду натяки - ви доторкаєтеся опер - ви будете мати справу з...
р.
Від будинку до будинку ...
Додатковий контроль - з висоти пташиного польоту
Ми в’яжемо тихо, культурно, звернувшись на територію і скромно контролюємо сектори.
р.
Ми покриваємо один одного, природно. Всі права. Це краще бути безпечним, ніж клацнути очі і сказати, "Ми не очікуємо його." . . ?
І знову в інший будинок, де все повторюється.
Р
Люди в Алкуні спеціалізуються на бджілках. У майже кожен дворівневий дворик.
Покинутих і незакінчених будинків. Про половину всіх будівель, якщо не більше.
З серії «Якщо ви хочете жити, ви не будете любити»
Стільці, овець ...
Сеймейт ) Я знаю, що вам подобається ці фотографії.
Це те, що він схожий на мій погляд. Скарбний чоловік! )
Джерело: http://
У 2011 році при перевірці паспортного режиму в Верхньому Алькуні загинув три особи - голова поліцейської поліції і дві опери ФСБ. замість паспорта, вони були представлені черги з кулемета. В результаті бойових дій будинок згорнув повністю. Нагадуємо, що не відпочивати.
Хлопець на APC свого роду натяки - ви доторкаєтеся опер - ви будете мати справу з...
р.
Від будинку до будинку ...
Додатковий контроль - з висоти пташиного польоту
Ми в’яжемо тихо, культурно, звернувшись на територію і скромно контролюємо сектори.
р.
Ми покриваємо один одного, природно. Всі права. Це краще бути безпечним, ніж клацнути очі і сказати, "Ми не очікуємо його." . . ?
І знову в інший будинок, де все повторюється.
Р
Люди в Алкуні спеціалізуються на бджілках. У майже кожен дворівневий дворик.
Покинутих і незакінчених будинків. Про половину всіх будівель, якщо не більше.
З серії «Якщо ви хочете жити, ви не будете любити»
Стільці, овець ...
Сеймейт ) Я знаю, що вам подобається ці фотографії.
Це те, що він схожий на мій погляд. Скарбний чоловік! )
Джерело: http://