Михалков і до Одеси

Я живу в Одесі, Мигалков був небайдужим, оскільки він тут не був. Але після того, як ми влаштували для нас під час зйомок іншого «майстерня» – я побачила трохи.
12 зображень і текст

На щастя Одесса до зйомок фільму Микита Михалкова в нашому місті є неоднозначним. З одного боку, звичайно, приємно, що майстер привернув увагу до Одеси і навіть має намір присвятити значну частину свого майбутнього шедевра до нього (і це «Сунтрук» вийде шедевром, редактори не сумніваються – з таким і таким талантом, як Микита Сергійч, інакше це просто не може бути).

Проте, це сталося, що інтенсивна творча робота Михалкова та його підлеглих, яка триває протягом двох місяців, створює багато незручностей для громадян. Ми не будемо говорити про те, як виглядає пантемкін - це добре відомо. Так, горять шини в історичному центрі міста, до яких ви просто сповідували свою любов, виходить за межі доброго і зла.

Тим часом відомі інші неприємні наслідки того, що геніальний режисер і радник Володимиру Володимировичу,

Ця історія розповіла нам Одеській жінці Марія, просивши не дати її прізвище, ані ім’я місця, де відбулося пам’ятне засідання жінки з автором «Подарунок сонця» та «Слави любові».

За словами нашого співрозмовника, останні кілька років вона і її друзі регулярно проходять в неділі в сауні в одному з міських готелів. Ця традиція була строго спостерігалася до тих пір, поки високе гість прийшло до Одеси.

«На початку січня ми пішли в сауну як звичайно,», – розповідає Марія. І з'являється Міхалков, який орендує розкішний номер в цьому готелі, і розкочується скандал. Він зажадав вакантувати приміщення, тому що ви бачите, він хоче піти в сауну прямо зараз. Почати переговори, після чого Микола Сергійович погодився на окремий масажний зал. Ми тільки робили це з життєздатності для дівчат на прийомі, де він був кричущим дико. Подія здавалося б, Але після того, як все це ми пішли платити, ми сказали, що наступний місяць сауни було закрито для нас, бо Михалков «не знаю, коли, але хоче бути в змозі відвідати будиночку в будь-який час». Це історія.

Як кажуть, немає коментаря.

І про фільмування і розшук нашої гордості:

російський режисер Микита Міхалков завершує Одеську частину зйомок його культової плівки «Сунстроке» на Потьомкінському сході. Зранку виявилося дуже корисною для знімальної бригади, бо, як розповів Микола Сергійович, половина його фільму буде триматися в депресивних осінньо-зима тонах.

Активи за додаткову плату сьогодні побудовані на камерних барикадах прямо на шайбу Потьомкіна. На Приморському бульварі біля пам'ятника Дюку встановлено два пристрої, які випустили на зиму Одеську повітряну кровотечу диму, тому збудували, що безпека набору змушена носити захисні маски. На самій сходи, трохи нижче місця зйомки, ваш кореспондент помітив білу гвардію верхову їзду на передреволюціонарні ролики.

Натюрморт

більше

знову

знову

р.

знову

знову

3610Р. 4200Р.

знову

трохи

пердят

Я зробив. Можна кинути камені.

Фотографії та статті приймаються тут і тут.

Джерело: