Відкритий лист власникам певних типів

З повагою! Професіонал і професіоналізм

Я закликав тих, хто, з якої-небудь причини, тримайте так звані «доги» в домашніх умовах. Один або більше одиниць цих негабаритно визначених ссавців собаки-головного замовлення. Я говорю з вами.

Я починаю з життям. Учора я побачила кота, яка виходила з свого самотнього нічного рефуга, перетнула тротуар, знайшов в ній пастутну траву 5 по 10 сантиметрів в тріщину між асфальтом і бордюром, і, балансуючи на краю тротуару, в'язану в цей острів дикої природи. Я був втомлений цією картиною, яка може бути солодким, ніж хвора лежачи кота в відокремленому куті природи!

Тепер подивіться на так звані «доги», ці помперовані, переповнюючи так звані «други людини». Ви знаєте, якщо у мене був друг, який сором'язливі в середині тротуару, перед людьми, що поспішають до свого бізнесу, stepping відразу в ці куріння, що пропускає безформний відрив і скупчення смажити їх далі вниз тротуар, якщо у мене була така "друга" я б ебать його в трахі, просто спробувати цю трюк з дефекацією на тротуанку, щоб його власному щиті, а потім відштовхувати його від троту під колесами автобуса! Захоплюючий отвір.

Так чому твій ебать «други» зберігають сяйво в середині дня сновидіння після дня, пристойно скручуючи і роблячи живі очі? Чи є вони в середині кімнати? Я сподіваюся так, так. Сподіваю, що вони соромляться у вашому ліжку, puke у своїх кріслах, прогулянку по квартирі з виснаженням, застрягаючи їх на волосатий стегнах, змащуючи їх на килимі.

Уявіть ранній ранок, літнє сонце, але не випливаючи, перші промені підсвічують горизонт на сході. Людина в красивій, дорогий спортивний костюм від Adidas залишає будинок спокійно, через чисте повітря все ще доторкнувшись витяжними купами, зробіть невеликий біг до важкого робочого дня, щоб прокидати системи свого тіла. На ніжках людини одягаються зручні спортивні черевики класу розкіш з стразами, наприклад. Людина прогріває і починає рух по вулицях його мікрорайону. Його груди піднімаються в дихання, м'язи повільно і працюють плавно, тіло працює як невелика парова локомотива. Перші птахи оголошують прохолоду ранкову повітрю з мелодичним співом. Світ гармонійний, хтивий і красивий, крім того, шматочок собаки, в який приходить ранковий бігун, ковзаючи злегка і змащуючи зеленувато-коричневу масу на асфальті і його кросівки. Все магія ранку миттєво зламаний, розгромадянуючи вулиці з одягом.

Качка, укуси. Якщо ваш так званий «други людини», хоча який би людина хоче, щоб ця машина для виробництва ситу, я не знаю, я б годую таких «народників» своїх друзів. Шити людей. Шит, щит. Друзі сита. Захоплюючий друг. Я не знаю, які люди, які ви є після цього. Ви соромтесь! Це як сором'язливість, як ваші "други щита".

Я хочу закінчити з зверненням до всіх тих, хто ебать рабів мій ебать друзі. Проведіть свій внесок!

Я звертаюся до всесвітньої спільноти, до всіх розумних людей, до тих, хто не байдужий долі світу. Я закликав до широкого висихання програми для всіх так званих «догів» ще у розпорядженні деяких задньої популяції, які слугують основою для кримінальної харчової промисловості для так званих «малень». Тільки шляхом зшивання ваших осей може це знезараження явища.

Зверніться до найближчої ветеринарної лікарні з порадами про пошиття ваших осей, так як ви не можете чистити після того, як ваші блочні сумки ситу.

by Андрей Роговський

Джерело: