Призначення 6

27-річний Олександр Антонян увійшов до центральної лікарні Кущського району з незвичайною травмою. Лікарі, які оглянули поранений у випадковому хлопецьі, були захоплені: від грудей людини, що протрудує водопровід з діаметром 5 сантиметрів.

Виявилося, що Олександр отримав серйозну травму під час руху автомобіля по одному з передмістяних доріг. Вантажівка, завантажена трубами, передня пошкоджена її кріплення. Дозени металевих виробів знизилися на дорозі, кілька з них висаджувалися безпосередньо на зовнішньому автомобілі Антонян.

- Я не знаю, що сталося прямо. Я спробував повернути рульове колесо, коли я бачив труби, що літають з вантажівки, пацієнт згадує. Поки мій тіло був німим і мої руки були вниз. Я не можу рухатися, я просто дивився автомобіль літати в кисть. Через кілька секунд я зрозумів, що труба злипала з мене.

Олександр спробував витягнути іноземне тіло, але втратила свідомість. Прибув на сцені, співробітники МНС з надзвичайних ситуацій розпилювалися шматочок труби і називають швидкої допомоги. На реанімаційній машині жертву приймали до Центрального РБ Станиця Кущевська.

Незважаючи на те, що Олександр був несвідомимим, його серце все ще ставиться. Після обстеження фахівці відразу ставлять чоловіка на робочий стіл.

Постраждали вугори, печінка та діафрагма. Іноземне тіло пропускають в межах міліметрів серця. Коли ми відкрили грудну клітку, ми побачили, що її було бджільництва безпосередньо проти металу, а зламаний ребра, що відпочивають в трубі, говорить голова медичної частини Кущевського центрального хірурга РБ Євген Солодонов. Спін не постраждав тільки через те, що трубка рушила нав'язливо. Ситуація ускладнена тяжкою кровотечею.

Операція, яка тривала три години, бере участь в п'ять фахівців: хірург, анестезіолог і три помічники.

«Ми покрили нижню частину труби з латексом», – продовжує Євген Солодонов. Це зроблено так, щоб іржа не торкалася внутрішніх органів.
Після видалення іноземного тіла фахівці пришивають пекарні легені і печінку, а потім закривають груди.

Олександр провів два тижні в лікарні. Тепер страшна аварія нагадує йому тільки стібки і пов'язка.

«Я вдячний Богу і лікарям за надання мені другого життя», - розповідає Олександр Антонян. - Це диво я пережив!

З тут lifenews.ru/news/110588

Джерело: