Sarah-Jane Hume, 41, ніколи не було так зловживали, як вона була після підігріву фото на поверхні соціальних мереж.
У картині вона серед натовпу, що перебуває під бобами барабана в темряві величезного залу, клацає крихітним дангом. І жінка зловила, беручи сина з нею до равти. Вона була просто стружка критики з батьківських груп в соцмережах, які прокоментували захват на фото, що мати цього малюка повинна бути божевільною, перетягнувши його на «невинну партію».
3 фотографії по piitbull
Sarah-Jane Вона сказала: "Я шкодую, якщо моя поведінка порушила моральні стандарти. Я приймав своїх дочок до тих же подій, коли вони були однаковими віками, як Джанго. Але це майже два десятиліття тому. Я думав, що суспільство змінилося з тих пір, і стало більш толерантним і розслабленим. І дійсно змінився, але в зворотному напрямку. Я вважаю себе хорошою матір'ю, і я ніколи не робив нічого, що загрожувати або завдати шкоди моїй дитині. Але тепер я думаю, що краще не йти до цього рейв з дитиною.
Сара-Джане працює для Національного лісового фонду, а в клубі Blackhouse, який знаходиться недалеко від будинку Північного Уельсу, вона послухала її 23-річну дочку Керрі. Щоб захистити вуха Джанго від шуму, вона кладе на нього величезні навушники. «Для того, щоб дитина прокинула через весь концерт», - стверджує мама.
Половина через першу ніч, клубники, стурбовані присутністю дитини, прибули в клуб і припинили концерт. Sarah-Jane - сказав він Шукаю, як я був з лінії, зробивши щось страшне, але я не робив нічого неправильного. Наступного дня, мій фото з'явився на Facebook.
У відповідь на критики у соцмережах, які брендували її розіграцію, написав музику-лову матір: "Я не трохи соромлюся того, що я зробив." Я мав бути там, щоб підтримати свою дочку. Я дуже гордий її. Деякі користувачі вважають, що її материнське бажання досить зрозуміле, але в той же час не затверджують наявність малюка в дискотеці навіть в навушниках. «Я розумію, що вона хотіла бачити її дочку на сцені, але потім вона повинна залишити дитину з няні. А коли Даньго виростає, він зможе оцінити талант своєї сестри, а не спати весь концерт.
Джерело: