Побудова ножа

1,1 км Глибоко Поважна Японська ... Дозвольте мені придивитися до вашої уваги опус про виготовлення ножа. Він був названий Тигром 1 (Чому це буде зрозуміло пізніше). Я запитаю, що ви не лікую, так що я роблю це непрофесіяно і рідко, навіть коли руки дуже... Так нехай старт, немає можливості кування живоплоту, навіть при дуже сильному бажанні. Тому ми купуємо лезо, в нашому випадку це клин від А. Бірюкова. TTC залізо: сталевий ковані марки 110X18, довжина 120 мм, ширина на підставі 30 мм, товщина бата 2 мм, зменшена до 0,5 мм, спуски з бат. Що говорить нам про свою потенційну хорошу різкість. Окремою темою є довга леза, IMHO, яка довжина леза не повинна перевищувати 10 максимум 12 сантиметрів, тк на полювання і риболовлі при облаштуванні табору і кулінарії, або ріжучому попередньо і очищенні риби, більше не потрібно, це буде незручно довше (смажена картопля кірка хрін). Як кажуть, чим більш досвідчений мисливець, тим коротший ніж.

Фото

фото3

, Україна

2,2 км Тепер перейдемо до вибору форми та матеріалу ручки... Ну і все вийшло дуже складним і заплутаним. Спочатку були придбані стабілізовані дерева і бустер, все було підготовлено і... Але через рік такий матеріал G10 (G-10 є склотекстолітом на основі епоксидної смоли і скловолокна) зловив очі. G-10 має хороші міцні властивості, вологостійкість і не так розчісується як карта. Крім того, цей матеріал може бути пофарбований в різні кольори, в тому числі шари., кольори Bengal tiger (з тих пір, де ноги ростуть на ім'я ножа) і відразу ж був замовлений. Шукаю вперед, я скажу, що матеріал дуже класний, тому що він легко обробляти і тактильний дуже приємний, не вимагає обробки гроди, який для G10 і не вимагає TK стане тапочки ручки. Я вже працював з деревом і ще не з G10.

Додано до [mergetime]1360965386[/mergetime]
Фото

Р

Фото

Фото

Фото

3. У Ми беремо і малюємо пучок ескізів ручки, навіть моделі з воску, щоб перевірити зчеплення.

п

п10

р.

4. У Щоб почати з того, щоб зробити такий пристрій для праски ... брр для пилососа, тому що ви можете раптом відмирати від валика дружини гігієни. Ми також гонни потрібні пастухи, епоксиди і гравер.

5. Умань Щоб поліпшити вагову вагу, ми зрізаємо трохи хвоста, робимо щілини на хвіст. І починаємо пилити ліжко в пластинах G10 під хвостик.

Фото

6. Жнівень Ми також робимо внутрішні або секретні шпильки для зміцнення дизайну ручки в кількості 3 штук.

р.

7. Про нас Намагатися все на, збирати, розібрати, знежирити, збирати на клей, щіпку і забути на день.

8. У Решта клапта полягає в тому, щоб відрізати надлишки від заготовки до отримання ручки. Тоді виявилося, що все не було заплановано, але як душа бажала, про поняття імені ножа. Повіска виявилася нумером, праворуч на індексному пальці.

709583.

Фото

Фото

Фото

Фото

Фото

Фото

9. Навігація Давайте перейдемо на оболонку. Тут я вирішив використовувати новий матеріал, який називається Кідекс (Kydex функція - надзвичайно міцні термопластичні екструдовані листи, витримуючи рівень впливу від помірного до екстремального). Для оптимального терміну служби, зовнішнього вигляду, призначеного для оптимізації довгострокової ефективності, ефективності витрат залежно від вимог та кінцевого застосування. Для цього нам знадобиться термопластичний паралон (який ми сміливо купуємо на ганьці). Констролім примітивний прес паралону, ріжучих дощок і пасту. Ми позначаємо лист і робимо форму під кліпом. І ми починаємо прогрівати її в духовці до тих пір, поки вона пом'якшує, головне не перегрівати, але лист тьмяне і втрачає форму, яка з першого разу я сміливо зробив. У рукавичках!!! обов'язково витягніть листи в прес і затягніть шпильками, з невдалим формуванням ми повертаємо листи в духовку і вони чудесно тонкі, повернулися три рази, весь kaydex в кінцевому підсумку перекладається. Я майже заготів, щоб загорнути ножа в фарбі. Кайдекс запах і пилосос дуже багато в обробці, він набагато приємніше працювати з шкірою ...

Фото

Фото

Фото

Фото

Фото

Фото

10. Ми кладемо люверси, ріжемо, намагаємось, пилимо, свердлимо, приклеюємо ... voila scabbard готовий, все йде і виходить.

Фото

Фото

Фото

р.

Фото

Фото

11. Ми приступаємо до заточування після отримання нашого улюбленого Lanski ... і перейдемо в медитативну нірвану, для процесу довга і не вимагає fuss. Він ріже папір, вона голить волосся.

Фото

, Україна

12. Провен-Схарп !!! Будьте обережні!

235193

13.00 р. Групова фото з товарами.

14. Ніж передається на кухню і харчову тверду дружину перед весняним полюванням, де будуть проводитися польові тести. Ні перо, ні хвостик, ні стрижень, ні ніготь. Дуже дякую. Не кинути занадто багато табуретів. Я шкода, але я бачу про Dok75.

Джерело: