Поради від Guru Picap

Ці хлопці радять, як приклеїти дівчину разом
10 фото, що надійшло на випадковому перегляді мачо

Тема: Як випікати дівчину без грошей?

«Згадайте, що є спонсорами та трачерами для них. Змащуйте голову з дешевими трояндами з ніде. 150p і підвищений настрій протягом всього дня. Хоча я маю гроші, які є нормальним для мого віку, я спробую не витрачати його. ?

2,2 км Тема: Як зустрітися з інтернетом?

Ви не повинні зустрітися з ним. Ви просто пишуте, чи можна зустріти? Працює. Ви навіть можете сказати, як я побачила вас на шість-ночі поза театром. Покажіть, що ми зв'яжемося з нами. Він також працює. Веб-сайт: http://www.facebook.com Краще відразу приклеїти і приймати на дату.

3. У Тема: Скільки грошей ви витрачаєте seducing 1st дівчина?

Чому хлопець повинен платити за дівчину? Коли ви платите за дівчину, ви стаєте її гаманець. Подаруйте гроші або оплатити - стати спонсором (надалі Динамо), дати секс - займає секс. Оплатити дівчину можливо, якщо ви робите швидко (секс на той же день), адже ~3 місця необхідно змінити, щоб знищити рамки зустрічі (наприклад, перейшовши до зоопарку, збиравшись до кіно, а наступне місце - ваша квартира, яка знаходиться біля місць дат)=

4. на мій погляд, якщо витрачає гроші на дівчину для seduction більше, ніж на середніх простановах в області, то це незворотне заняття!) Після того, як все ж покупка йде на секс!

678662

5. Умань Тема: Що робити з страхом, якщо ви хочете приїхати?

Трисекундне правило. Ви сказали собі, "Одно, два, три", і ви приїжджаєте. Якщо ви тримаєте думки про це курча, це не вийде.

6. Жнівень Тема: Як зустріти групу дівчат?

Намагайтеся не турбувати і ходити впевнено дівчатам, які вам подобається. Зробіть впевненість, щоб виглядати два дівчата в око по черзі з невеликою посмішки. Далі сидять з ними і намагаються зацікавити їх.

7. Про нас "У вас є вілі, закрийте очі, зробіть бажання." У 2-3 секунди можна поцілунати її (на очі закриваються) Не обов'язково в хіккі, можна просто акуратно торкнутися губами. Зробіть все повільно і акуратно. А потім попросіть, "Дякую мені бажання?" ?

р.

8. У Ця індивідуальна консультація

Найоригінальні способи знайомства!

Привіт! Я роблю опитування. Як ви відчуваєте секс?
Вона: Позитивний! (100% відповідей буде перевірено!)
Ви: Великий, я теж!
Ви тримаєте ручку і шматок паперу, і ви скажете, посміхаючи, напишіть номер!

9.80Lvl пікап

Тема: Що найголовніше про зовнішній вигляд дівчини, сексуально привабливий?

Я завжди привертаю до жіночності у дівчат. Для мене це довге волосся, спосіб вона сукні ( вона виглядає менш жіночно в брюках, ніж вона працює в шопінг або міні-спідниці). І якщо ми говоримо про внутрішні якості, то це, безумовно, можливість говорити мовою!

10. Вам потрібен великий шкіряний диван (дівчина з шкіряних диванів, я знаю від досвіду), стіл (см 12-15 від підлоги). Не вище) для напоїв зволожують масла, полуницю, вікно, бажано з оксамитовими червоними шторами (червоний колір стимулює лібідо і сексуальне бажання), ламінат підлогу (обов'язково), ламінат поверх створює в кармічному настрої жінок (за Таі Зен) асоціативний асортимент рожевого аромату і коригує на бажаний стан. Також потрібно сухий (розмір) шампанське (11-13 градусів ідеальної температури), білі трусики з тигром. Тигр є символом сексу в царстві тварин. Бажаючі-доходові) і армійські мітки є ознакою маскулінності слухання.
Він використовував цей джентльмен і консультував всіх своїх друзів. До тих пір, лише два з 10 людей зламали.

, Україна

Джерело: