Я купив китайці тут для навчання навичок польоту. Це те, що вона виглядала як раніше :
Фото небагато - можна розбити
Затримка - не надана фотосесії.
Так само, як я купив паяльні лампочки (його було 6) і відрізав зайву вагу (варі). Я не знаю, чому це не зроблено на заводі, але після цього динаміка покращилася... і після змащування нічого не сказати.
Через 2 дні практично безперервної підготовки нижня шнека почала викусатися. Почати аналіз: Я видали все зовнішні і леза.
Дискусії далі... Ми вже розуміли, що проблема не в двигуні і не в редукторах. Найпопулярніші очікування... Шукаємо зіпсований підшипник.
Так, це качка. Були 2 підшипники. У верхній частині є іржі і крихти, а дно просто струшувати... На найменшому зсуві осі вона укусає.
Це найгірше, що може бути. Ми пишумо лист виробника (російська компанія) і очікуємо найкращого.
Вимірювання просто у випадку з діадним мікрометром. Хто-небудь корисний!
Звичайно, в такому стані я не буду його використовувати. Консервований фарбою scotch )
Результат покупки - витратив 1200, отримав досвід в водіння 4-канальних вертольотів, мета для кращих моделей (додаткових) і сподіватися на відновлення :
Додано до [mergetime]1361388768[/mergetime]
Всі Якщо ви хочете взяти телефонні фотографії з шестерні, я сподіваюся, що я можу порадити зацікавлених. Задня частина в короткий термін. Я купив його для мого брата, я думав, що я граю на прослуховування, я не граю, я купила його для себе :) Чоловіки з роботи, такі як маленькі хлопчики, радіються :
Джерело: