Як я фотографував яхту Абрамовича

У нас є ще одне видання щорічного шоу «Яхт російської олігарху, що входить до порту Нью-Йорк». Ця акція потрапляє в всі новини і газети, а звичайні американці дивуються на безмодних розмірах суден російських майстрів. І це незважаючи на те, що досить важко здивувати американців з яхтами. Минулого року Нью-Йорки були затримані горілкою, царем Шефлером, яхтою якого було змочено на круїзному поході міста навпроти літака Intrepid, так як він не вписався в будь-яку точку. Це був перший в історії міста. Цього року став поворотом Романа Аркадиевича, який попливав на найбільшу яхту світу. Вона змочена, звичайно, там, тільки з іншого боку причалу, щоб бути максимально закритим від сторонніх очей. Цей факт не заважав мене від відвідування паркомісця, віддзеркаливши його практично з усіх сторін, і навіть маючи маленький чат з екіпажем на борту. Все для замовлення.
39 фото через samsebeskazal

р.

2,2 км Коли я прибув на сцені, я бачив цю картину. Яхта була змочена на правій стороні 90-го стовпа, а для його перегляду був доступний тільки одне місце на 92-му. Решта терміналу забору і охороняється. Я був не природно задоволений цим поглядом і почав шукати варіанти.

3. У Один з них був дах П'єр 92, який, згідно з Google, був паркомісць. Я пішов, щоб вивчити цей варіант і відразу прийшов через закритий вхід і вивіску, кажучи, що парковка не працює. Я спробував підняти сходи, але двері до сходів зафіксували. А потім пропущений чоловік, натискав кнопку, і раптом відкриваються широкі ворота вантажного ліфта перед ним. Він пішов всередині, і я вирішив, що не було ніякого іншого шансу і стрибнув після нього. У ліфті я попросив його, якщо я можу отримати сходи, і якщо я можу отримати катер звідти. Він сказав, що він був тут на тему і натискав кнопку впевнено. Двері закриті, ліфт зливаються і переміщуються. В той час як ми були водіння, я дізнався від нього, що він не працював тут, але якось знав, як потрапити всередині, і це головне призначення його візиту був чоловічий туалет на другому поверсі, і він вирішив фотографії яхти разом. Відкриті двері і ми знайшли себе в величезній темній і порожньій кімнаті всередині пальника, в якій, очевидно, пасажири круїзних суден перевіряють і чекають дошки. Людина відразу зникла десь в темряві, і я пішов в пошук хорошого місця, щоб стріляти. Вимкнено не було. Не вдалося видалити що-небудь через брудне скло і сонце сидить за яхтою і потрапив прямо на них. В той час як я думав про те, що робити з ним, людина знову змащує і, дивлячись на загартоване скло, прийшов до точно тих же висновків, як я зробив. Зайдіть! Він сказав, і ми перемістили деякі ескалатори і офісні приміщення. В результаті ми пішли на дах, на якому були кілька автомобілів, і перед нами, як в долоні нашої руки, була яхта Абрамовича. На смартфоні, скаржавшись, що вона повністю не вписалася в кадр, побажала мене удачі і була так. Я залишився на даху самостійно і почав зйомки.

4. У Для стартерів я думаю, що слово яхти тут немає. Коли люди винайшли, вони не знали, що це сталося. У корабельних колах слово мега-яхт використовується щодо таких суден. І це дійсно мега:

- Довжина - 162.5 м
- Ширина - 21,5 м
- Кількість колод (Dec) - 9
Розміщення: 13,000 тонн
- Двигун - 2 пропелерних валів і коляд. 2 гвинти
- Два тяги
Швидкість (збір) - 22 вузли
- Швидкість (max.) - дані варіюється від 25 до 38 вузлів
Корпус: сталь; надструктура: алюміній.
Ціна яхти (щодо неділі) €910 млн

Вікіпедія даних

У моїй рамі, коли я стояв навпроти, вона також не вписалася повністю.

87275725

5. Умань В той час як я навчаю яхту, деякі рухи почалися на сході.

6. Жнівень Виявилося, що невеликим танкером-танкером підіймається її і команда готується до його зволоження.

697883

7. Про нас

8. У

р.

9. Навігація Команду танкера звернулися з інтересами на кораблі, які доведеться заправити.

10. Яхта екіпажу тягне за собою крани.

11. В той час як вони готували, я вирішив вивчити судно.

р.

12. Це міст капітана. Всі вікна на човні є непрозорими, і ви не зможете побачити, що відбувається всередині.

13.00 р. На невеликому балконі на московському мосту вийшли два люди і почали дивитися операцію на молоці.

14.

15.00 р. Яхта перед хеттенськими хмарами. Знайти державну будівлю імперії.

16. Нос. Є одна з портів.

р.

17.00 р.

18 років Насолода катером. Є чотири з них.

19.00 р. Додаткове обладнання та обладнання судна:
- міні-сумарин на 12 місць;
- система виявлення ракетної атаки;
- склопакет;
- два вертольоти з посадковими колодками та ангарами;
- чотири насолодові човни;
- 20 моторних скутерів;
Фотосенсори та інфрачервоні лазери, які запобігають цифровому старінню.

20. Приміщення на борту:
- салон "Адмірал" площею 500 кв.м. м. зі стадією та фортепіано;
персональна палуба довжини власника 56 м;
- 24 розкішні кабіни, призначені для 62 пасажирів / гостей;
- гімнастичний зал з сауною;
- два басейни;
- Кінозал.
- танцювальний зал;
- "винний комір";
- дві (великі і маленькі) кухні;
Розміщення персоналу на 92 осіб.

Екліпсовий та імперійський державний спрей.

21. Анко.

22. Імовірно, з цих люків на борту вивантаження підводного човна і частини скутерів.

23. На дошці з'явився танкер.

24. Команда моніторингу мотивації.

25. Кількість екіпажу і технічного персоналу становить 70 осіб.

26. Існує аргумент.

27. Не було достатньо для мене і я вирішив отримати близько до яхти.

28.

20250Р. 3700Р.

29.

30.

31. Я проходив перевал на наступний стовп і знайшов, що парковка на даху не працює. Незважаючи на те, що це було повною з автомобілів, вхід був закритий бар'єром, і в кабіні безпеки ніхто не був. Також було замкнено реєстрацію. Як я пішов, я знайшов вихід до ліфта, і перед цим був порожній стілець, на якому охоронець повинен сидіти.

32. Але охоронець не був там, тому перейшов на.

33. Оприлюднюйте стовп, з якого я почав зйомки.

р.

34. Басейн. Всі меблі покриті кришками.

р.

35.

36.00 Р

37. яхта призначена для порту Гамільтон в Бермудах.

38. На верхній палубі є другий застібка.

9465972

39.00 р. Так я поклав камеру, зробивши обличчя цеглою, і пішов до носа. Як я підійшов до мосту, людина, яка дивилася на тугу з фільму Guy Ritchie, і з сильним британським акцентом запитав:
- Чому ви залишаєте?
- Що? Що я пішов? Я не знаю, що він означав.
Він розумів свою англійську, так як я зробив її британський і запитав знову.
- Чому ви залишаєте?
- Пост? - Я відповів. Що пост?
Тексти пісень, а це означає: Він подумав трохи, дивився на мене ретельно і запитав:
до Ви працюєте тут?
Ноп.
Його очі були закруглені і його обличчя розтягували.
до Що ви робите тут?
"Я ходию", - сказав він.
На цій точці з'явилися ще дві чоловічі фігури, одна з них, швидше за все, російська.
«Ця територія закрита для відвідувачів, тут не варто, - сказав він. Як ви навіть можете отримати тут?
Я прогулявся по вулиці, побачила красиву каву і вирішила ближче.
- Ви повинні залишити прямо зараз. Я зателефоную про безпеку на радіо і попросіть їх дізнатися, як і чому ви тут.
Я не тримала довго, лука, зробив ідіотичний обличчя, сказав, що я не знаю, що все було настільки серйозним і перетворився в зворотному напрямку. Повернувшись до перевороту, вирушивши зламаний осаджувач в темний зал, знайшовши сходи там, поїхали до першого поверху, відкривали двері і вирушили зовні.

Я знаходився в ворота наступного стовпа і знайшов, що вони були закриті, і охоронець був над ними. Тоді я зрозумів, як пощастило я. Кожен спосіб.

_______

Коли я отримав додому, я шукав інтернет, але я не міг знайти такі детальні фотографії яхти. Ось так, трохи удачі, трохи хвилювання і виявилося повідомлення : Газети говорять яхту в Нью-Йорку до середини квітня, і що його подруга Даша Жукова вагітна і через народження навесні. Абрамович вибрав для проживання на яхті через більш високу безпеку і конфіденційність, ніж готелі або квартири можуть дати. Але після сьогоднішньої прогулянки я не впевнений про це більше :

浜у 涓 蹇

Джерело: