522
Нарди своїми руками
Хай, кожен. Я вітаю вашу увагу на виготовлення нарди.
У вільний час він вирішив зробити гормон. Для цього було зібрано докладне креслення всіх елементів і матеріалів в програмі ескізного ап.
38 фотографії
Тоді були придбані всі складові майбутнього:
- береза фанери
Рейки
-повіді
Відпочинок в будинку.
Отже, запустіть шліфування фанери, тому що є нерівності і лопці.
р.
Людина, фотографії не додають добре.
Нарди вирішили робити з кресленнями драконів. Ми позначаємо і наносимо за допомогою ковпачки картину «внутрішня».
3. У
4. У Далі Я збираю картину. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Так давайте вигорнути...
5. Умань
6. Жнівень
7. Про нас Так само йде на другу половину дошки. Ми отримуємо дві однакові половинки.
8. У Ми робимо те ж саме з «за межами».
9. Навігація
10.
11. Починаємо наступний етап - фарбування «рожевим» в 2 шари. Морилка купувала спирт, тому що на «водій основі» сильно хвилястої фанери.
12.
13.00 р.
759377 р.
14. Подібно до «внутрішній» сторони дошки
15.00 р.
16.00 р. Продовжуємо проектувати «зовнішню» сторону. Для завершення зображення додайте куточки і рамки
17.00 р.
18 років
19.00 р. Картина з морилкою в 2 шари
20. І лакове покриття також в 2 шари
21. Зараз на мій погляд найважчіше. Так як моя квартира позбавлена фрезерування і мереж, все повинно бути зрізане вручну. Прийміть rakes. Виріжте необхідну довжину (все за кресленням)
22. Розмітка майбутньої кришки
23. бурем
р.
24. Далі, ретельно, з дуже гострим ножем, виберіть слоти.
98
25. Такі стійки виготовляються 4 штуки. Процес обробки і полірування не вражався, як руки 2 і обидва були зайнятими.
Почати розмітку ігрового поля.
26.
27. І горять.
28. Починаємо приклеїти всі елементи, попередньо відрегулюючи все по довжині і ширині.
29.
р.
30.
31. Внутрішня покрита лаком в трьох шарах (для міцності покриття)
32. Тепер необхідно встановити петлі на виворіт складений. Знову дуже ретельно і дуже гострий ніж вибрати проріз для петлі.
р.
33. Спробуйте, він підходить. Ми помітили отвори, збираємо гвинти.
34. З знайденого бука-бару на вимогу черги були різьблені чіпси.
35. Єа, тут є покарана Morillo ...
36. 15 з 30 чіпсів перетворюють білий в чорний
474283.
37. Зовнішній збір
38. Збірний інтер'єр. Готовий для чемпіонату. Перший рух 5/4.
Я зробив. Дякуємо за Вашу увагу! з числом фото неправильно, я обіцяє виправити!
Джерело:
У вільний час він вирішив зробити гормон. Для цього було зібрано докладне креслення всіх елементів і матеріалів в програмі ескізного ап.
38 фотографії
Тоді були придбані всі складові майбутнього:
- береза фанери
Рейки
-повіді
Відпочинок в будинку.
Отже, запустіть шліфування фанери, тому що є нерівності і лопці.
р.
Людина, фотографії не додають добре.
Нарди вирішили робити з кресленнями драконів. Ми позначаємо і наносимо за допомогою ковпачки картину «внутрішня».
3. У
4. У Далі Я збираю картину. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Так давайте вигорнути...
5. Умань
6. Жнівень
7. Про нас Так само йде на другу половину дошки. Ми отримуємо дві однакові половинки.
8. У Ми робимо те ж саме з «за межами».
9. Навігація
10.
11. Починаємо наступний етап - фарбування «рожевим» в 2 шари. Морилка купувала спирт, тому що на «водій основі» сильно хвилястої фанери.
12.
13.00 р.
759377 р.
14. Подібно до «внутрішній» сторони дошки
15.00 р.
16.00 р. Продовжуємо проектувати «зовнішню» сторону. Для завершення зображення додайте куточки і рамки
17.00 р.
18 років
19.00 р. Картина з морилкою в 2 шари
20. І лакове покриття також в 2 шари
21. Зараз на мій погляд найважчіше. Так як моя квартира позбавлена фрезерування і мереж, все повинно бути зрізане вручну. Прийміть rakes. Виріжте необхідну довжину (все за кресленням)
22. Розмітка майбутньої кришки
23. бурем
р.
24. Далі, ретельно, з дуже гострим ножем, виберіть слоти.
98
25. Такі стійки виготовляються 4 штуки. Процес обробки і полірування не вражався, як руки 2 і обидва були зайнятими.
Почати розмітку ігрового поля.
26.
27. І горять.
28. Починаємо приклеїти всі елементи, попередньо відрегулюючи все по довжині і ширині.
29.
р.
30.
31. Внутрішня покрита лаком в трьох шарах (для міцності покриття)
32. Тепер необхідно встановити петлі на виворіт складений. Знову дуже ретельно і дуже гострий ніж вибрати проріз для петлі.
р.
33. Спробуйте, він підходить. Ми помітили отвори, збираємо гвинти.
34. З знайденого бука-бару на вимогу черги були різьблені чіпси.
35. Єа, тут є покарана Morillo ...
36. 15 з 30 чіпсів перетворюють білий в чорний
474283.
37. Зовнішній збір
38. Збірний інтер'єр. Готовий для чемпіонату. Перший рух 5/4.
Я зробив. Дякуємо за Вашу увагу! з числом фото неправильно, я обіцяє виправити!
Джерело: