Найдавніша ванна в Одесі

1,1 км У дворі лазні No 4 по вулиці Асташкіна (колишня Провіантська) історичне місце. Саме тут у 1997 році загибель Віктора Кулівара (ака Карабаса), легендарного кримінального органу, який також називався «Одеський Робін Хоод». Але «Думська» переїхала в баню не тільки згадати про старі дев'яни.
Стіни стародавніх будиночок вистилаються з оболонкою, яка поглинається більш ніж одним табуретом поту першої одеської поселень, ромашкоподібних і їх незаймані подруги, істоти осені, але милі. У 1861 році був побудований двоповерховий будинок, в якому сьогодні будується парова кімната, ремонт взуття та житлові квартири. Ванна кімната з днем. Потім вона працювала в інні з «нумерами», оскільки вони використовували для того, щоб сказати в старі дні.
16 фотографії
Джерело

Найдавніша ванна в Одесі

2,2 км Яка вулиця називається Провіант? Поблизу були склади Провізи, де імпортні товари зберігалися під карантином, говорить Віктор Леонов, заступник директора з миття посуду. А ті, хто приніс їх, відпочивають тут, в інні, які розпочали деякі торговці другого провини. Будинок був побудований з оболонки, який був обраний на одному місці, довгий час був в'їзд до катакомбів. На другому поверсі був сусід. І сказав він, що під час окупації він прокинувся велосипедом через катакомби, щоб познайомитися з дівчиною, яка жив на Градовальницьці. На вершині знаходиться відстані півтора кілометрів, і під землею на дорозі. Але вже в нашій пам'яті, коли каналізація зламалася під будиночку, під'їзд до катакомбів був збитий вгору, крило підсилюється опорами, висаджують на бетонну основу.

Найдавніша ванна в Одесі

3. У Кожна робоча година до труни. Немає обороту! Протягом багатьох років тільки одна людина відмовляється, а потім в зв'язку з виїздом країни. Не варто збігатися з тим, що Національний бізнес-рейтинг з року в рік заявляє Одеську баню No4 як лідер галузі. Тільки для медалей в столиці вони не йдуть – один раз.

Найдавніша ванна в Одесі

4. Віктор Ольгердович веде нас з фотокором у передбаннику - тут є всі залишки колишньої розкоші лазні та пральної станції, які загиближилися в босці під час часу Горбачова! Наприклад, досить робочий електричний фен з кришкою. Магазин дуба з вже дефунктової лазні на Richelieu («Тільки сидіння було витягнуто, і так вона оживить нас все!». Це пити, звичайно, що тут немає таких розкішних мармурових ванночок, як були в найстарішій ванну в місті, яка була на Гавані. Нещодавно в рамках фільму Кіра Муратова «Твє в одному» було виявлено одну з цих лазень. Оператори ванни на Провіантській теж не ігнорували, вони знімали кілька сцен тут для серії «Діаммонд Мисливці». Алексей Серебряков почав свою роль, в той же час і парі.

Найдавніша ванна в Одесі

5. Умань напис на касовому реєстрі суворо приписується: «Оплатити гроші і піти в баню». На джембах передніх дверей прокочують життя девізу: «В парі - не виростити старі» (це правда - весь персонал лазні не років життєрадісним і свіжими, особи розсипаються, гладкі, без зморшок). Все «візуальна агітація» в бані на Провісі – робота постійного клієнта, відомого художника та історика мистецтва, старшого наукового співробітника музею Західного та східного мистецтва Сергія Ілліна.

Найдавніша ванна в Одесі

6. Жнівень Директор лазні Володимир Радзілевич, який працює тут 27 років, підтверджує, що регулярні візити до парилки гарантують здоров'я і енергійність. Він, незважаючи на нездатність другої групи та наявність двох штучних стегонових суглобів, є мобільними та енергійними. Правда, і травма, яка зробила його відключенням, заслужила тут, в бані - перепланована котел-"міна" (так зараз не робимо - чавун з домішкою кольорових металів), і раптом цей дорогоцінний камінь торн і половина привели до сторони, директор провів, але пошкоджені хребта і суглоби.

Найдавніша ванна в Одесі

7. Про нас «мін» тут по-справжньому обробляється коштовно. Працює на паливній олії, яка в наш час має здійснювати стільки з РФ. Якщо Бог заборонив, ви даєте тріщину, де ви закріпите її? «Кентролит» покритий мідним тазом, шкода за пун, візьміть до Дніпродзержинськ - вартість «міни» збільшить так, що простіше зробити новий відразу, від чистого золота.

Найдавніша ванна в Одесі

8. У Пилка для пари без найменших прикрас багато видатних людей! Наприклад, звичайний клієнт тепер живе в Америці художник Lucien Dulfan. Митці комедійно-правової «Маск-шоу» пішли на пару, а Володимир Комаров все ще приходить. Команда КВН «Одеський джентльмен» провела свою молодь тут, а найзяскравіший парер – Олег Філімонов! У 1999 році Віктор Черномидин взяв на себе можливість запарити тут, які приїхали сюди на бізнес компанії Lukoil. І навіть співаки, музиканти – не можна розраховувати, бо далеко від консерваторії, біля нього живуть багато сучасних професорів, в дитинстві великі зручності не мали і отримали миття відповідно до строгого обряду – з бандою, ваннами в довгому атласному нижньому білизні (це форма, яку вони мали, тепер люди приходять в компанії, самі бальні заливають один одному).

Найдавніша ванна в Одесі

9. Навігація Після того, як в лазні був жіночий відділ, але пара пішла на квартири орендарів, а в 1969 році СЕС закрив її, тепер є офіс директора. Чоловічий відділ - двоповерховий, не турбує всіх, а жінки тут заспокійливі в групах у вихідні дні, які в лазні по середах.

Найдавніша ванна в Одесі

10. Приватне підприємство "Банком" (скорочений - "незручний комфорт") працює строго по графіку, всі постійні клієнти мають свої дні тижня. Доставку соарів в понеділок, лікарі в суботах, в неділях - студенти, які мають половину знижки.

Найдавніша ванна в Одесі

11. Що стосується студентів, ми не суворо стежимо за виплатою, ми навчаємо клієнта майбутнього, Володимир Борисович посміхається. - Ванна така залежність! Колись три пішли, і тіло все ще вимагає, немає солодкості, ви починаєте свербіж до дня бані ... Студенти, які навчаються працювати, приїжджайте сюди з колегами, вирости, щоб бути великими босами, тому ми любимо студентів!

Найдавніша ванна в Одесі - відео

12. Віктор Кулівар (Карабас) запарив тут кожен понеділок, може приїхати на сім ранку, може на шість-сім. Ця звичаї допомогла вбити владу дивним. Директор лазні показує передню кімнату, з якої знімається машинна гармата (він пішов з чешки Скорпіон на злочинну сцену, виїхав на вулицю, де мотоцикліст чекав його, і був таким), а також місце на тротуарі, де знайшов Карабас ще живий:

Найдавніша ванна в Одесі

13.00 р. Кулівар загинув тут.

Найдавніша ванна в Одесі р.

14. Він мав ключі в руці, тому його пальці все ще рухалися. Це було дуже важко, щоб побачити це. У поліції прибули: «Віта, Вітя, ви попередили...» З повагою, Ми використовуємо для того, щоб мати зв'язки і поліцейські, які з'єднуються між собою, під рукою над зброєю в шафі: «Чи є хто?» - «Ми знаємо, куди він!» Я знаходився з гарматами в часі. Це був яскравий час... Чому поважали Карабас? Я не пустив місто, тому. З ним не вдалося звести будинок, і люди не дають квартир, Виконавчий комітет завжди думав: що говорить Карабас? Він особисто запровадив мене до приймальної кімнати голови Ленінського районного виконавчого комітету при виникненні проблем. Він не опинився разом з Хурвітсом, був проти надання землі в місті Чеченам, для цього Хурвітс не хотів його. Я збирав трибут від робітників майстер-класу, так, але я також допоміг їм, прагнув до необхідних рішень органів влади, і отримав гроші для розширення виробництва. Я сам був цехуваль в той час (поганий - досить мій хобі), я працював двома різцями, 67 швів, чотири праски, два на упаковці, плюс магазинник і бухгалтер, і всі були офіційно зареєстровані, я сплатив податки. Тепер китайська пришивка для нас, і не обов'язково краще.

Найдавніша ванна в Одесі р.

15.00 р. За описом директора лазні Карабас був видатний, високий, з дещо суворим виразом обличчя, атлетичною, і часто перед ванною він відігравав футбольний босон на гіркому полі, так що якщо не для вбивця, він жив і жив, тіло був розрахований на тривалий час. Після того, як в ванну виник конфлікт з половини слова: влада Коті Репінь (він теж не живий) вирішила приводити всіх і засихати самостійно, але Карабас, очевидно, нагадав, що в ванну всі рівні, немає взагалі! Зрозуміло, є люди, які здаються жити всупереч закону і закону, але пам'ятають їх тільки з добрим словом, прикрашають меморіальну дошку і могилу на кладовищі з живими квітами, як відбувалися з Карабасом. І здавалося б, цілком законно-правова робота і навіть призначена для моніторингу дотримання закону, але навіть в житті свого роду слово про них ніхто не буде говорити.

Найдавніша ванна в Одесі

16. - Ви можете бути здавалося б, законно-відповідними, і люди роблять брудні речі, і Карабас був ярмарок! - турбота Віктора Борисовича. Він допоміг бідним, він може запозичати гроші без інтересу. Чому прокуратура перетягне мене через два роки після смерті? Зателефонуйте нам: Так я підвели його - це висновок. Ні, це не так. Я хотів би запозичати гроші з нього, я просто купив квартиру, і старий ще не проданий, тому я назвав його, запитав його, якщо він буде в лазні, як звичайно, хотів би розповісти про це з ним. Не працює. І незабаром після смерті, в Одесі вийшов неправдивий.
Директор легендарного халату є найбільш боятися, що будівництво почнеться поруч, проти яких нині мешканці району протестують. Трьох високоросій вбиває всі старовинні споруди, а не тільки естетично.
«У мене була велика повага до Маковського (викликаного мера, нині заступника губернатора Валерія Матковського), це справжній професіонал, знає кожну трубу в місті, він зберіг нашу будівлю, коли ламається каналізація», – зважує Володимир Радзілевич. Але тепер він не на міській раді. Чи можна зберегти нашу унікальну площу, разом з якою пройшла лінія Порто-францо? Почати будівництво буде наша остання година. І ми хочемо жити і не засихати з таких випадків, але до засихання для реальних, з бюветом берези ...

Додано до [mergetime]1361438642[/mergetime]
17.00 р. Невисока пісня режисера стала відродженням знаменитої лазні на Пересипі, де з 1941 р. бомбардовані басейни з каменем і рублом, що надійшло воду з блакитного Чорного моря світу. А трубопровід, що з'єднана ванна з нашою бухтою під рублом, і насосами. Можливо, якщо Карабас живий сьогодні, це підприємство буде процвітати, як і в старі дні: «перший в морській бані, а потім на диванах...» І стара лазня на Провіантській не доведеться тренуватися з стінами, які побачили погляди, бо боятися руйнівних коливань від зайвої конструкції (крім тих, хто краде на ньому). Хто знає, як дізнатися...

Автор - Ірене Адлер, фото Володимира Андрєєва

Найдавніша ванна в Одесі

Джерело: