Як збираються моделі. . й

Я дивився тут довгий час тому пост про "Альянсований 66" - був дико вражений майстерністю автора в цій темі, на жаль - я не встигав досягнути такої висоти, тому що спочатку не було грошей, щоб купити повітряну щітку, і пофарбував все пензликами ... а потім - другий син народився, і я не на всіх до пристрасних ...
І на полиці покривається пил. (і пучок незакінчених, і просто не відкрився...)
А потім я почав забирати старі ноутбуки - і знайшов на одному з них - фото деяких моїх моделей майже 3 років тому) (від 7 березня 2010 р.).
26 pic + трохи каменю)

Ось де все починається -- картонна коробка з пучком одноколірних штук -- лінолеум ножем, а пучок зубних паличок.

Р

Дуже початок збірки - Я чуюсь пропущеним, не думав, щоб взяти картину ... (до того, що я не робив це до, і я не чую про YAP потім)

Але після маленького пікінгу я вирішив проголосувати ... що я використовую зараз)

р.

Китаянка не тільки дупа ... вони є bastards ... Я збирав рух 3 п.м. (Я не хотів би здивувати, якщо вони підробили насіння)

P.S. Фарба - всі виключно щітки ...

Деталь - захоплюючий, карбюратори, пускачі, нафтові радіатори, гальмові батареї, фільтри та вентилятори ... Всі

р.

навіть сходи, які прикріплюють тіло до каркасу - і вони були відокремлені - складаються з декількох частин ...

Прийшла до кабіни... а потім амбуш ... капюшон можна клеїти тільки на двох посадах – відкриті (хмм... він не буде красивим на полиці) – і КЛОШЕ!!! Що пекло я роблю з твізерами на 3 р.? ?

Ні... потім ми будемо ферми) і робимо витяжку «живо» )

За допомогою мідного дроту від старого електродвигуна, а застібки мату, починаємо вигинати петлі на звичайному паперовому кліпу ...

, Україна

Як виявилося навіть приклеїти і зробити живу ... (від свердловини в стрибку - просвердлити голку!)

Тестувати... добре, це все вийшло, що я хотів.

Отже, нарешті, повісити все на місці, пофарбувати деякі недоліки ...

3626999Р.

Ну, як я збираю тіло - Я не відкладаю, немає нічого складного і цікавого в принципі, і немає...

Так... через тиждень, мій флот був поповнений новим копіюванням.

Тепер ви можете і на стійках - друзям і товаришам ... заслужено зібрати пил, і з жахом чекати, коли Ріко-старий син навчається відкрити стійки)

Ну, так як для складання я обрала тему Великої Вітчизняної війни, колісне обладнання - тоді я буду робити трохи більше фото особливо цікавих і незабутніх (для мене) копій ...

Що про без ремонту війни?

доб.

Як і радянські солдати та задні...

hmm ... але без протилежної сторони – якось, занадто, не турбувати ...
Так - тут вони.

Великий і невеликий ...

Я навіть не помітив при покупці - що гусениці він має пластику і LIVING ... кожен трек 2 частини!!!! Я ще пам'ятаю - тільки 155 вантажівок)

Джерело: