Метеорит вибух на небі над Челябінськом (проф фото)

(Хебаркул метеорит)
Повний фотозвіт з коментарями.
Я знаю всі хворі, але це не реєстратори.
Можливі тільки приголомшливі панорамні фото метеориту.
15 зображень і коментарів автора.
й

1,1 км Ранок. Почати.

Ранок був морозний (близько -17 С), без вітру і безхмарно. І з дня до того, як він був дуже теплою (температурою була близько нуль), дерева покривають заморозками. Я вирішив взяти фотографії мого улюбленого місця біля дому. Близько 9 ранку я був там і почав приймати перші фотографії. Не було нічого незвичайного або дивного в небі перед з'явився об'єкт. Після прийняття декількох пострілів з різних кутів, я перейшов на іншу точку зйомки. Камера була відмічена до сходу.

9:04:57 Одне з перших пострілів, знятих вранці. 15 хвилин до вибуху метеориту (східний вигляд)

р.

2. 9:14:27 – 9:15:59 Панорама області (кут огляду на 180 грам)

3) 9:17:11, 3 хвилини до вибуху метеориту, вид на південний захід.

(4) iso 50 f14 32mm 0,6s 9:19:43, панорамний кадр, секунди перед метеоритним вибухом (східний вигляд). Флеш буде праворуч.

Флеш.

Так! Поява об'єкта була несподіваною! Камера стояла на штаті штатив і була спрямована практично в напрямку (на малюнку вище), з якого з'явився об'єкт. Я прокинувся на камеру, щоб змінити кут і взяти ще одну панораму. Я бачив яскраве спалах. Спочатку був невеликий за розміром. Відразу перетворили камеру по відношенню до об'єкту, і в цей момент спалаху досягла свого клімаксу, і все навколо було затоплений яскравим світлом.

5) iso 50 f14 35mm 0,6s 9:20:33

р.

(6) iso 50 f14 35mm 0,6s 9:20:33

Гарячі частинки метеороїди, кілька секунд після вибуху (флеш). Зображення показує, що після розпаду 2 фрагменти достатнього розміру продовжували їх рух.

7) iso 50 f14 27mm 0,6s 9:20:43

(8) Розуміння.

Думки були плутані і спонтанні. Перше, що я думав, що не був метеоритом, але ядерна бомба. Я відразу пам'ятав про медіа звіти про певну астероїдну та її можливому підході до Землі. Тоді були думки про площину, яка збита.
Причіп розщеплюється після основного спалаху (розчин). Воронка в кінці сліду дистанційно нагадує невеликий гриб.

Панорама 2 горизонтальних рам 24 мм. 9:21:35, 9:21:45

р.

(9) Сенсації.

У перші секунди серцебиття і дихання збільшилися, а руки щиток, швидше за все, наслідки удару того, що вони побачили. Коли спалах став якомога яскравішим, я відчував досить лихоманку на обличчі (прослужено буквально дроб другого).

На момент яскравого спалаху я також відчував сильний біль в очах від некрасивого світла. Не було більше фізичного відчуття. Потім через 2 хвилини після спалаху з'явилася серія вибухів – звук був непрокатним, і чітким і дуже потужним. Перший вибух був найсильнішим, але я тільки відчував бавовни. Я не відчуваю ніяких фізичних відчуттів або вібрацій, так як я був від бетонних конструкцій і доріг. Відразу після ряду вибухів над сосновим лісом неподалік, велика кількість птахів розросли вгору і росять в різних напрямках. Серця, дихання і тремтіння рук тільки підвищена. Ще більш виражений удар.

Панорама 2 кадри, 24мм 9:24:11, 9:24:15

(Б)

(10) Панорама була прийнята через кілька хвилин після вибуху. 4 горизонтальні рамки, 24мм 9:32:15 – 9:32:31

11) Фільмування.

Як я написав, відразу після перегляду першого спалаху я перевернув камеру до об'єкта і взяв один постріл. Виявилося, щоб бути дуже повзлітним, я фантастично почав спробувати виправити вплив захоплення об'єкта. Я не пам'ятаю точно, як я взяв постріл червоно-гарячих частинок всередині доріжки. Він був як туман, і це сталося за секундами. Я ще не пам'ятаю своїх дій. Я зробив все на машині. Ударний стан не дозволяв концентрувати, щоб встановити правильні значення і вибрати успішні кути. Я пам'ятаю краплі камери дистанційно в снігу, змінивши фільтр на лінзу. Тільки після ряду вибухів я зміг покласти правильні значення впливу, вибрати кути і взяти кілька панорам з залишковою хмарою з метеориту.

Кілька слів про зміну природи. Небо відчувається більш синім і прозорим. Сонце вже піднялася, але його яскравість була більш схожа на ранкове сонце, а сонце на його осені.

Панорама, 2 кадри, 24мм 9:33:01 - 9:33:13

12) Панорама, 4 вертикальні кадри, 24мм 9:38:43 - 9:39:07

13) Панорама, 6 горизонтальних рам 24мм 9:44:03 - 9:45:15

14) Панорама, 2 горизонтальні кадри, 24мм 9:47:21 - 9:47:37

Р

15) П.С.

Вже після Я зняв стопу і хмару практично очищений, я збирав все обладнання і просто стояв на деякий час. Тексти пісень, а це означає: Я дивився природа навколо мене і думав про це. Першими думками були близько людей, важко досягнути їх, оскільки мережа перевантажувалася. Ці думки не дали відпочинку, не дозволяли реалізувати масштаби того, що сталося і його наслідки. На шляху додому я думаю про залучення чогось глобального і дуже важливого. Він був тільки тоді, коли я зв'язався з сім'єю, що я зміг зосередитися на тому, що я бачив. Перші новини в Інтернеті не давали чіткості. Я відразу почав обробити ногу і підготувати його до публікації. Протягом дня почалися різні новини та припущення. У суспільстві запалилися антипресивні настрої.

Доброго дня! Ви можете швидко поділитися враженнями і отримати загальну картину інциденту.

Панорама, 4 горизонтальні рами, 24мм 09:52:49 - 09:53:19

Джерело:

Tags

See also

New and interesting