Сухі раціони - індивідуальна дієта

26 фотографії.

Кур'єр просто доставив мені два ящики. В одному з плодових барів «Зарядка» трьох видів, як і 25 штук, і в другому трьох індивідуальних дієтах (IRP) «Малого розміру No1», в інших словах - сухі раціони.

З тих пір, як мені довелося використовувати тільки IRP "Бой", то я порівняю ці сухі раціони з ним.

"Комбат" suhpay розрахований на день в одній особі. «Маленький розмір» більш скромний, об'єктивно – їсти одну людину один раз, плюс ще буде півдня, тобто каву каву з рештою ви побачили напою.

З відмінностей я хочу відзначити, що консервована їжа в "Малого розміру" пайка в звичайній твердій бані і з ключем, тобто консервований ніж не потрібно. Самі банки тонкі і згорнуть в вогонь повністю. Печера, нарешті, не гречана, але рис. Тепер я можу їсти з задоволенням, не кидаючи припливні калорій в себе. А додана пластина жувальної гумки замочувала всю раціон з ароматом м'яти.

У комплекті з підігрівом консервують тепер не чотири, але три таблетки сухого палива, але безпосередньо з ними упакують додаткові чотири вітрозахисні сірники. Невелика таблетка, що знаходиться поруч з переліком вмісту пайки, призначена для очищення води. Я не знайшов інструкцій і скільки рідини було призначено для – я не знаю. Припустимо, що принаймні для стандартної армійської муги, максимум - для фляску. Але набагато простіше використовувати, ніж пристрій від «Combat».

Шість більше матчів упаковані окремо в коробку. Я повинен сказати, це більш комфортний, ніж блаженний. Випробувано збігом і з коробки, а від нагрівача - вигорніть довгий і гладкий, і не мийте миттєво в цілому, так як старий від "Combat". Навіть не шкодуючи один, дуже якісний матч!
Ще одна помітна відмінність полягає в тому, що ручні протирання і посуд тепер упаковані окремо, що також, безсумнівно, зручніше.

І я вирішив спробувати ущільнювати паяльне раціон, адже раніше вміст раціону відразу ж відсортовано рюкзаком і упаковкою викинути в домашніх умовах. Якщо це не викликає ніяких труднощів з ущільненням невеликих сумок (солод, цукор і т.д.) від пайки, то великий пакет вимагає гладкого зрізу. Я вирівнюю ножиці, а в умовах кемпінгу краще відразу ж порізати краю ножем на щось гладке і плоске. Паяльник був не зовсім швидко і дещо неприємно від звички, тому я припинив полу, але отриманий шов був несподівано міцний, хоча б знову зрізати ножицями!

В цілому IRP «Малого розміру No1» я обов'язково хотів би. І якщо це був мій улюблений оселедець - ціна не буде! До речі, ціна - базова вартість раціону «Combat» становить 490 рублів, а «Індивідуальний No1» - всього 300.

Сухий раціон - індивідуальна дієта IRP-Combat

Загальний вигляд розсіювача вмісту.

Один з раціонів був зіпсований - включений ножем канавки проколився канавкою тонкої оловіки, з оселедцем в маслі заливають. У дворі спекотне літо витікають заливки, очевидно, навіть при перевезенні банку покривають плями цвілі, а алюмінієвий ніж - корозійні плями. Запах! Ніж і консервовані продукти повинні бути відкидані (навіть кота відмовилися їсти), а інший вміст раціону змивається. На щастя, це все ущільнено. Я - Я люблю оселедець. І в раціонах, оселедець неймовірно смачний!

Сухі раціони - індивідуальна дієта р.

До речі, тому оригінальний P-38 може, який був частиною американських сухих раціонів з 1943 по 1981 рік, складний. Назва стоїть на "П" - "патент", 38 - кількість гойдалок з ключем, необхідно відкрити регулярну канву американської армії. Ключ був задуманий як одноразовий, але може служити багато років. На кінчику цього складаного пристрою, що складається з двох частин, тиску декількох тонн на квадратний міліметр, розвивається під час роботи. Отвір був призначений для використання після кожного використання, щоб витягти мотузку і покласти його на мотузку в окропу – залишки їжі на нозі повинні бути стерилізовані, інакше вони будуть обертати і в наступний раз буде небезпека отруєння їжі.
Ніж IRP реплікує запатентований американський P-38 у формі і розмірах, але не вистачає отвору і більш технологічно розвинений. Не потрібно навіть заточувати (це не потрібно для тонких банок, вони легко відкриваються з дверима ключем, сталевою ложкою і просто монетою, принадою з складністю), але все ж небезпечно для вмісту пайки. Цікаво, точну копію П-38 не було зроблено через американського патенту або через дешевизну виробництва ножа з однією частиною.

Але це можливо без вартості, крім смуги скотча, щоб упакувати його так:

Вибрати 42 _

До речі, сухе паливо оснащене нагрівачем. Закінчивши це:

Прикріплені матчі повністю g ... Не тільки те, що всі матчі різних форм і розмірів підкорення голови, і миготливий такий матч все одно, спалюючи пальцями після другого. По-друге, просто встигнути кинути його в напрямку нагрівача з таблицею палива або майбутнім вогоньм.

яловичина тушкована. Смачний. Я люблю яловичину більше свинини. Тому що це не жир.

Я не копчу, як яловичина, теж. Немає м'яса в ньому, крім деяких вен. У холодній формі каша висохне і їстівне. Нагріта, додана тушка і соус - небо і земля! Але це все-таки не існує вибору. У радянських раціонах під час моєї служби були два види консервованих каша - гречана і ячмінь. Більшість бійців не люблять ячменю, тому вдалося успішно обміняти гречку. Ось, їсти і не заважати.
Мокрий етикеток (вимитий заливку гойдалки) миттєво «відштовхується» і сильно фарбується. Я зумів відсмакувати свою сорочку, перш ніж помітити її. Це добре, що він все ще зношений, це не так, щоб відкинути його. Втрата на це раціон.

Ось оселедець в вершковому маслі і три пачки жовчних. Галети не печиво, але зневодні хліби. Вони використовуються в замоченій формі або принаймні рясно промивають водою. В іншому випадку галети будуть приймати рідини з вашого стравоходу і чекати печії - або шлунка лаважу з клізмою.
Ці галети з пшеничного борошна 1-го сорту. Є галети з шпалер, які дешевше і не так смачні.

Гепатичний паштет з яловичих мозку. Чим краще, ніж в магазині аналог! Я рекомендую змащувати на галетах і питтям чаю.

До речі, тут є чай (дві сумки, як LIPTON) і миттєва кава. Кава нормальна, смачна NESCAFE.

Виготовлені продукти доповнять напій (наприклад, популярні в часі YUPI, INVITE і ZUKO) і пюре картоплі. Різниця з деякими Rollton не помітила, пюре є свіжим і без смаку. Але вони не так і вдячні вам. Можна з'їсти з тушю і соусом. І напій повністю в холодній воді не розчиняється, залишаються деякі невеликі пластівці. Але це добре.

Сухі раціони - індивідуальна дієта р.

Три цукрові пакети на склянку гарячого напою. Пакети великі, призначені для людей, які люблять мене, тобто ті, хто любить солодкий чай або каву.

Додатково можна засолити яблучний джмель, його два пакети в паяльці. Це дуже смачний, я бачу це не достатньо. У каркасі також сіль і чорний перець.

Є три карамелі в раціонах. У ящиках я відкрив, вони були різними – або «барбариками» або «Малибу». І останні були додатково упаковані кожен (!) цукерки в невеликому пакеті.

Хто і ця солодкість недостатньо, він може спробувати згущене молоко - дуже смачне, виготовлене відповідно до ГОСТу - і енергетичні штанги з горіхами "зарядка.ka". Бари кладуть два шматки, я впав на два раціони три абрикоси і чорносливи + абрикос. В цілому вони приходять в три типи, як і раніше не кладуть. Я знаю, бо я замовив конденсований пакет з Zaryad.koy розмістити ще 10 штук в раціони додатково. Вони були настільки гарними, так смачними! Енергія одного бруса повинна бути досить протягом двох годин роботи, але я все одно хочу їсти.

Потім у нас є томатний соус кетчуп, пряний, всім сподобалося. Але розмір і колір збігається з “зарядженням.koy” prunes + apricot, легко плутати! Ще один недолік виробника.
Сумка соусу досить велика. Теоретично, відкриті сумки можуть бути припалені назад з вогнем запальника або матчів, але я не спробую - немає потреби.

До раціонів відносяться три звичайні білі паперові серветки, три одноразові зелені ложки і три набори вологих серветок. У комплект входить білий серветка для очищення і кольорова серветка для миття посуду. Зручний.

Комплекти для питної води. У невагомих раціонах цей набір при ущільненні упаковки ПРТ був захоплений кутом мішка, на фото видно, що його потрібно було розірвати. Я не знаю, як це важливо, але просто в разі, я скажу його. Судячи інструкціями, щоб очистити одну клацку води потрібно 40-60 хвилин і ще порожній клац. Розмір фляска не вказаний, я венчую, що ми означає звичайний алюмінієвий фляск з об'ємом 0,75 літрів.

Додано до [mergetime]1361566595[/mergetime]
Автор nik-ratibor відгуки

Всі

Джерело: