Діти звернули своїх батьків і сказали їм, що вони повинні зробити.

Напередодні Дня захисника Вітчизни, діти з Мінського дитячого садка No 150 звернули своїх батьків, розповіли про те, що реальний чоловік повинен бути і побажати своїх батьків ... хороша поведінка.

Маша, 6 років

«Мій тато добре, він дуже часто працює. Я хочу, щоб Дад був міцний, хороший, розумний і заробляти більше грошей. й
7 зображень

Федор, 5 років

Мій дад - інженер, 36 років, іноді і сердитися. Це сердитися, тому що іноді ми згасимо його. Я хочу, щоб він був добре. й

Габаритний зображення

Ліоша, 5 років.

«Я звернув мій батько, він кладе полку в квартирі. І на роботі він кладе скло. Моя дада - справжній чоловік, бо він очищає сміття, бере Дашуля на ручках, скелях Дімка. Будинок мебльований, що робить вечерю. Бажаю Даду, що він здоровий, щасливий і добре поводиться. й

Аріна, 5 років

Мій тато на роботі звернув цей знак. Але я не знаю, що це означає. Він отримав цей ключ, він збудував автомобіль. Мій тато є справжнім чоловіком, тому що він сильний, сміливий і хороший. Бажаю йому більше задоволення. й

Артем, 6 років

"Мій дад їде автобус. Але він не на малюнку, він вийшов. Мій тато є справжнім чоловіком, тому що він є своєрідним і міцним.

р.

Руслан, 5.

"Мій батько є будівельником. Він є справжнім чоловіком, тому що він сильний і може зробити все. Я бажаю всіх даїв. Коли автомобіль не запускається. й

Рома, 6 років

Мій тато - тренер, він тренерів. Він використовується для футболіста. Він дуже багато спорту, він завжди купує нас подарунки, коли він йде десь на вихідні, і коли він мій день народження він купує торт. Бажаю батька щастя, щоб він ніколи не хворий. й

Головна

р.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное